Excite Live Run

Termékvonal: Excite Live

Még több tér a futáshoz

Az új futópadunk mindent megtestesít, amit szeretsz a futásban. Nincsenek határok, csak nyílt terek. Új felfedeznivaló utak, és barátok, akikkel megoszthatod az élményt. A futás még sosem volt ilyen szórakoztató élmény.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_run

 

 

Még több tér a futáshoz

A legújabb futópadunk mindent megtestesít, amit szeretsz a futásban. Nincsenek határok, csak nyílt terek. Új, felfedezésre váró utak, és barátok, akikkel megoszthatod az élményt. A futás még sosem volt ilyen szórakoztató élmény.

section-run_excite_01-2

 

Új kialakítású futófelület

A Run alkalmazkodik hozzád, és nem fordítva. A forradalmian új futófelület még nagyobb stabilitást, valamint 13%-kal nagyobb helyet biztosít a futáshoz és az edzéshez.

section-run_excite_02

13%-kal nagyobb futófelület

section-run_excite_03

30%-kal kisebb területen

 

 

Optimal Stride

Az Optimal Stride futófelület még kellemesebb élményt nyújt edzés közben, alkalmazkodik a futásod stílusához. Éld át a mozgás örömét a legszélesebb futófelületen, amely gördülékeny és csendes bármely sebességnél.

section-run_excite_04

section-run_excite_05

 

Fast Track Controls

Kézre eső beállítások

A Run futópadon minden beállítás intuitív és egyszerű. Változtass a sebességen vagy a dőlésszögön futás közben a Fast Track gombok segítségével, vagy a konzol Swiftpad nézetén anélkül, hogy kiesnél a ritmusból. 

 

Biztonság és karbantartás

InMotion fényjelzés

A folyamatosan világító zöld lámpa azt jelzi, hogy a futópad készen áll a biztonságos használatra. A zöld lámpa villogása azt jelenti, hogy a futópad használható, de karbantartás szükséges.

section-run_excite_06

 

Emeld a futásod egy magasabb szintre

A Technogym Live az új digitális felhasználói platform, mely az Excite konzolokat működteti. Azért született meg, hogy mozgásra inspiráljon, a mindennapjaid részévé tegye a sportot, és hogy szórakoztató és motiváló módon segítsen hozzá eredményeid eléréséhez.

live_run_sessions

 

Sessions

Válaszd ki az egyéni céljaidnak megfelelő Technogym Session-t, hogy a virtuális edződ végigkísérjen az edzéseden, de rajtad múlik, hogy követed-e a javasolt intenzitást, vagy módosítasz rajta. Minden edzéscélhoz hat Sessions közül választhatsz.

 

live_run_routines

 

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végigvezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

 

live_run_outdoor

 

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

 

live_run_entertainment

 

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

 

live_run_swiftpad

 

Swiftpad

Egy érintés, és máris kezdheted az intenzív intervall edzésedet. Válaszd ki a kijelzőn a kívánt intenzitást és dőlésszöget, és a futópad azonnal igazodik a preferenciáidhoz.

 

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

section-run_excite_07

 

section-run_excite_08

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

 

product-reel-poster-7 

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

section-run_excite_grey-1Lunar Grey

section-run_excite_black-1Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

 

section-run_excite_10


Technogym Live 19”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Sessions, Technogym Coach, Swiftpad, Biofeedback, Hagyományos edzési lehetőségek, Fitness Test lehetőségek

section-run_excite_11


Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Swiftpad, Hagyományos edzési lehetőségek, Fitness Test lehetőségek

 

hasonló termékek