Excite Live Synchro

Termékvonal: Excite Live

Találj új motivációt minden nap. Az új, állítható dőlésszögű elliptikus tréner számos edzési lehetőséget és intenzitási szintet kínál a H.I.I.T. Routines és a célorientált Sessions videók segítségével.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_synchro_ear

 

 

Egyetlen gördülékeny mozdulat

Eddz magabiztosan a gépen, mely tökéletes harmóniában van a mozdulataiddal. Élvezd a szabadságot, melyet karjaid mozgásának lendülete és lépteid folytonossága ad egyetlen gördülékeny mozdulatban. A mozgás még soha nem volt ilyen élvezetes.

synchro_excite_01

 

synchro_excite_02

 

Állítható dőlésszög

Szélesebb mozgástartomány: Dolgoztasd meg az alsótestedet a nagyobb mozgástartomány és a széleskörűbb edzési lehetőségek segítségével, melyet az állítható dőlésszögű rámpa tesz lehetővé. A farizmok maximális megdolgoztatásához dőlj előre a felsőtesteddel, ragadd meg az ergonomikus és puha tapintású kart, és éld át az intenzív edzésélményt.

 

 

Aktiváld a farizmaidat

Még jobban meg akarod dolgoztatni a farizmaidat? Válts a középső fix fogantyúra a tested hátsó oldalának aktiválásához. De ha inkább a lendületes karmozgást preferálod, akkor válaszd a külső karokat, és dolgoztasd meg a felsőtestedet is.

synchro_excite_03_ear

 

live_synchro_routines-1

 

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végigvezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

 

live_outdoor-1

 

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

 

live_excite_entertainment-1

 

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

 

live_synchro_swiftpad

 

Swiftpad

Egy érintés, és máris kezdheted az intenzív intervall edzésedet. Válaszd ki a kijelzőn a kívánt intenzitást és dőlésszöget, és a berendezés azonnal igazodik a preferenciáidhoz.

 

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

synchro_excite_04

synchro_excite_05

 

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

product-reel-poster

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

synchro_color_version_grey-1Lunar Grey

synchro_color_version_black-1Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

 

synchro_console_15

Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Technogym Coach, Egyedi edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek, Swiftpad (csak az állítható dőlésszögű modelleken)

section-bike_excite_11

Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Egyedi edzéslehetőségek, Swiftpad (csak az állítható dőlésszögű modelleken)

 

hasonló termékek