Excite Live Vario

Termékvonal: Excite Live

Az Excite Live Vario alkalmazkodik a lépésmintádhoz, így gördülékeny és természetes módon mozoghatsz, miközben az ízületeidet is kíméled. Belefeledkezhetsz a lépteid folytonosságába és élvezheted a mozgás természetes módját, miközben úgy érsz el eredményeket, hogy alig veszed észre az erőfeszítést.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_vario-1

Az Excite Live Vario alkalmazkodik a lépésmintádhoz, így gördülékeny és természetes módon mozoghatsz, miközben az ízületeidet is kíméled. Belefeledkezhetsz a lépteid folytonosságába és élvezheted a mozgás természetes módját, miközben úgy érsz el eredményeket, hogy alig veszed észre az erőfeszítést.

excite-vario-01-1

 

Egyszerű és természetes mozgás

A Self Adaptive Stride könnyű és légies mozgást tesz lehetővé, mely 0-83 cm közötti lépéshossz tartományban automatikusan alkalmazkodik a testedhez és az igényeidhez, lehetővé téve a taposó, gyalogló és futó mozgást is.

excite-vario-02_01vertical_stepping
Függőleges lépés (taposás)

excite-vario-02_03running
Futás

Optimális edzéshatás

Szórakozás, mely eredményeket hoz: Eddz könnyedén, és égesd el a legtöbb kalóriát a legkevesebb érzékelhető erőráfordítással. Megdolgoztathatod az egész testedet a puha tapintású külső karok használatával, vagy koncentrálhatsz az alsótest edzésére a középső fix fogantyú segítségével.

Excite-Live-Vario-Optimal-Training-Effect 

Optimal Start

Egyszerű indulás

Az Optimal Start rendszer megelőzi a pedál blokkolását, amikor rálépsz a berendezésre. Ennek segítségével egyszerűen és biztonságosan tudod megkezdeni az edzésedet. A konzol automatikusan bekapcsolt, amikor érzékeli hogy rálépsz a platformra, és azonnal készenáll az edzésre.

excite-vario-04 

Fast track controls

Azonnali beállítások

Változtasd az ellenállás szintjét egyszerűen, menet közben. Nem kell hozzá abbahagynod a mozgást, könnyen és biztonságosan eléred a vezérlőket.

excite-vario-04bis_fast-track-controls_ear-2

 

 

live_vario_routines

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végig vezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

live_outdoor

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

live_entertainment

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

excite-vario-05

excite-vario-06

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

 

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

vario_grey-1Lunar Grey

vario_black-1Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

vario_console_15

Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

vario_console_10

Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek


 

 

hasonló termékek