Excite Recline

Termékvonal: Excite

Ha közepes erősségű kardio edzést keresel plusz komforttal, az Excite® Recline az ideális biciklizés élményét kínálja számodra.

  • Könnyen hozzáférhető, a széles platform kényelmesebbé teszi a fel- és leszállást
  • Az ideális ülőpozíció megtalálása könnyű az állítható háttámlával
  • Felszerelhető az új Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal

Elérhető verziók:

Recline UNITY™ – UNITY™ konzollal

Recline TV – TV konzollal

Recline LED – fejlett LED kijelzővel

Recline LED SP – „Energia takarékos” fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

A vonzó kardió edzés

Az Excite® termékvonal a teljes konnektivitás jegyében kínál kardio edzést. Az új UNITY 3.0™ és TV konzolok, melyek a személyre szabott és változatos szórakozás teszik lehetővé, valamint az új kihívásokkal teli edzésmódok és az innovatív jellemzők úgy lettek megtervezve, hogy a célok, könnyedén, szórakoztatóan legyenek elérhetők. Az új színek stílusos külsőt kölcsönöznek bármely térnek, a tökéletes megoldás valamennyi létesítmény számára, mely különleges élményeket szeretne nyújtani.

156_pic2_n

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

156_pic3_n

BÁRKI ÁLTAL HASZNÁLHATÓ

A Recline könnyen hozzáférhető. A széles platform kényelmesebbé teszi a fel- és leszállást.

A 2,5”/6.5 cm-es átlépési magasság a kevésbé mozgékony és nagyobb méretű felhasználók számára is megkönnyíti a hozzáférést. A központi fogantyú egyben kiegészítő támasz is leüléskor és felálláskor.

 

156_pic4_n

Fast Track Controls

A Fast Track Controls lehetővé teszi az ellenállás szintjének állítását anélkül, hogy a kezeket le kellene venni a fogantyúkról, megszakítva így az edzést.

 

156_pic5_n

Könnyű használhatóság és kényelem

Az ideális ülőpozíció megtalálása könnyű az állítható háttámlával., Az új designnak és az egyedülálló párna anyagnak köszönhetően az ülés és a háttámla egyaránt kitűnő támasztékot és kényelmet biztosít.

 

excite_recline_secondaryfeature_01

Okos pedálok

A Recline szélesebb pedáljai nagyobb stabilitást és alátámasztást nyújtanak. A kis lépésben állítható szíjak könnyen beállíthatók a csat kioldásával, majd a menetes szíj megfelelő hosszra igazításával. A 10°-os pedál lejtés pedig megkönnyíti a lábak helyre csúsztatását ülő pozícióból.

 

excite_recline_secondaryfeature_02

Személyre szabott felhasználói élmény

A Recline felszerelhető az új Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal, hogy vonzó és változatos egyedi élményt nyújtson közvetlenül az érintőképernyős konzolról.

 

excite_recline_secondaryfeature_03

Új vonzó edzésmódok

Válaszd az egyik új intervallum edzésmódot. Égess el több kalóriát a Cross Training móddal, ha a változatosabb mozgást szereted, válaszd a Hills (dombok) programot, amennyiben a fokozatosabb edzést szereted. Ezen kívül elérhető még a váltakozó erősségű fázisokból álló edzés, amely a maximális erőkifejtés, majd az ezt követő regeneráció fázisai között vált, magas-alacsony szakaszokkal.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Excite Recline háttámlás teremkerékpárról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

6 olimpiai játék, 10 000 létesítmény 20 millió felhasználója által elvégzett 20 milliárd edzés tapasztalatára építve született meg a világ legszélesebb körű kardió termékcsaládja, mely új megjelenéssel, új teljesítménymérő funkciókkal, új vonzó edzésmódokkal és új csatlakozási lehetőségekkel csábít.

788_pic1_n

Kapcsolódj és vágj neki

Amint belépsz az edzőterembe, az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök segítségével minden megtörténhet (USER ID szabadalmaztatás alatt).

788_pic2_n

Nagy eredemények könnyedén

Válaszd az egyik új szakaszos edzést, vagy versenypályát, mint pl. az Arena (szabadalmaztatás alatt), vagy éld újra a szabadban futás élményét, hogy kitűzött céljaidat könnyen és szórakozva érhesd el.

788_pic3_n

Élő szórakozás minden alkalommal

Az új UNITY 3.0™ és a TV konzolok egyre bövülő választékú szórakozási lehetőséget kínálnak: közösségi hálók, TV és rádiócsatornák, weboldalak és alkalmazások. Bejelentkezés után az eszköz automatikusan csatlakozik kedvenceidhez (USER CONTENT SYNC szabadalmaztatás alatt).

788_pic4_n

Eddz a lehető legjobban

A mozgás és biomechanika területein végzett kiterjedt kutatásfejlesztés biztosítja azt az alapot, melyre a tudományosan tesztelt és bizonyított termékek épülnek, garantálva a hatékony edzést minden körülmények közt.

788_pic5_n

Vedd kézbe az egészségedet

Használd a mywellness alkalmazást egészséged és mozgásod nyomon követésére – kültéri, beltéri edzés, sportolás, hétköznapi mozgás, testmértékek – és mentsd el profilodba, kísérd figyelemmel eredményeid és oszd meg őket online.

788_pic6_n

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

788_pic7_n

Újfajta edzések

Az új, izgalmas edzéstípusok segítenek céljaid elérésében. Válaszd a szakaszos edzésmódot (INTERVAL TRAINING), hogy ne unatkozz, de több kalóriát égess el, válaszd a versenyeket (RACES), hogy az arénában, vagy a híres maratoni versenypályákon versenyezhess, vagy válaszd a MYRUNNING LOGBOOK-ot, hogy újra éld a szabadtéri futás élményét a teremben.

 

788_pic8_n

Új szórakozási lehetőségek

Valamennyi Excite® termék felszerelhető az új UNITY 3.0 digitális konzollal, vagy az új TV-vel, melyek vonzó és sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak a felhasználónak. Az okostévé technológia valamennyi szabványt támogatja, ideértve az IPTV-t és a PRO-Idiom-ot is az igény szerinti (on-demand) tartalom megtekintéshez a konzolon keresztül.

 

788_pic9_n

Új külső

Az Excite® termékvonal design díj győztes termékei immár új, stílusos színkombinációkban érhetők el, megteremtve a vonzó edzőtermi atmoszférát.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek