Excite Run 600

Termékvonal: Excite

Az Excite® Run 600 egy sokoldalú, robosztus futópad, mely új magas színvonalú jellemzőket, valamint új edzési és szórakozási lehetőségeket kínál, még több kihívást, szórakozást és motivációt ígérve.

  • A Fast Track Control lehetővé teszi a sebesség és az emelkedési szög beállítását a helyes és biztonságos tartás megőrzése mellett
  • A SPEED SHIFT lehetővé teszi intervallum profilok edzés közbeni létrehozását
  • Az új 19” Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal is felszerelhető

Elérhető verziók:

Run 600 UNITY™ – UNITY™ konzol platformmal

Run 600 TV –TV konzollal

Run 600 LED – fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

A vonzó kardiÓ edzés

Az Excite® termékvonal a teljes konnektivitás jegyében kínál kardio edzést. Az új UNITY 3.0™ és TV konzolok, melyek a személyre szabott és változatos szórakozás teszik lehetővé, valamint az új kihívásokkal teli edzésmódok és az innovatív jellemzők úgy lettek megtervezve, hogy a célok, könnyedén, szórakoztatóan legyenek elérhetők. Az új színek stílusos külsőt kölcsönöznek bármely térnek, a tökéletes megoldás valamennyi létesítmény számára, mely különleges élményeket szeretne nyújtani.

161_pic2_n

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

j-sebessegvalto_320

Új sebességváltó

A Fast Track Control-lal együtt alkalmazva, mely lehetővé teszi a sebesség és az emelkedési szög beállítását a helyes és biztonságos tartás megőrzése mellett, a SPEED SHIFT lehetővé teszi intervallum profilok edzés közbeni létrehozását, Így egy érintéssel egyik sebesség fokozatról a másikra kapcsolhatsz.

 

 3_320

Új vonzó versenyedzések

Válaszd ki kedvenc versenyedet az új UNITY 3.0™ konzolon. Hozd létre saját versenyedet az általad választott helyen, vagy csatlakozz valaki máséhoz a Versus móddal. Válaszd ki maraton versenypályádat és élvezd a virtuális helyszínt a Marathons móddal. Lépj be az Arena (szabadalmaztatás alatt) módba, így bárkit megtekinthetsz, aki éppen a létesítményen belül futópadot használ. Bejelentkezést követően azt is kiválaszthathatod, hogy kivel szeretnél együtt futni.

 

 4_320

Hozd magaddal a szabadtéri futás élményét

A Myrunning Logbook-kal újraélheted kedvenc szabadtéri futóedzéseidet a RUN 600-on. Használd megszokott alkalmazásodat, vagy eszközödet teljesítményed követésére és válaszd ki, melyik korábbi futóedzésedet szeretnéd lehívni közvetlenül a UNITY 3.0™ konzolról.

 

 5_320

Csökkentett magasságú fedélzet

A 7.8”/20cm magas ergonomikus fedélzet felhasználóbarát kialakításának köszönhetően könnyebbé teszi a fellépést, így a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén használhatják. Az eszköz felszerelhető megnyújtott korláttal is, ami növeli a stabilitást.

 

 excite_run_600_secondaryfeature_01

Személyre szabott felhasználói élmény

A Run 600 felszerelhető az új 19” Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal, hogy vonzó és változatos egyedi élményt nyújtson közvetlenül az érintőképernyős konzolról.

 

 excite_run_600_secondaryfeature_02

InMotion biztonsági fényjelzés

Egy vörös fény figyelmezteti a felhasználót, hogy ne lépjen a futópadra, amíg a szalag meg nem áll. A Runner Detection System (futó érzékelő rendszer) automatikusan megállítja a szalagot, ha a futópad használaton kívül van.

 

 excite_run_600_secondaryfeature_03

Új vonzó edzésmódok

Válaszd az egyik új intervallum edzésmódot. Égess el több kalóriát a Cross Training móddal, ha a változatosabb mozgást szereted, válaszd a Hills (dombok) programot, amennyiben a fokozatosabb edzést szereted. Ezen kívül elérhető még a váltakozó erősségű fázisokból álló edzés, amely a maximális erőkifejtés, majd az ezt követő regeneráció fázisai között vált, magas-alacsony szakaszokkal.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Excite Run 600 futópadról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

6 olimpiai játék, 10 000 létesítmény 20 millió felhasználója által elvégzett 20 milliárd edzés tapasztalatára építve született meg a világ legszélesebb körű kardió termékcsaládja, mely új megjelenéssel, új teljesítménymérő funkciókkal, új vonzó edzésmódokkal és új csatlakozási lehetőségekkel csábít.

788_pic1_n

Kapcsolódj és vágj neki

Amint belépsz az edzőterembe, az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök segítségével minden megtörténhet (USER ID szabadalmaztatás alatt).

788_pic2_n

Nagy eredemények könnyedén

Válaszd az egyik új szakaszos edzést, vagy versenypályát, mint pl. az Arena (szabadalmaztatás alatt), vagy éld újra a szabadban futás élményét, hogy kitűzött céljaidat könnyen és szórakozva érhesd el.

788_pic3_n

Élő szórakozás minden alkalommal

Az új UNITY 3.0™ és a TV konzolok egyre bövülő választékú szórakozási lehetőséget kínálnak: közösségi hálók, TV és rádiócsatornák, weboldalak és alkalmazások. Bejelentkezés után az eszköz automatikusan csatlakozik kedvenceidhez (USER CONTENT SYNC szabadalmaztatás alatt).

788_pic4_n

Eddz a lehető legjobban

A mozgás és biomechanika területein végzett kiterjedt kutatásfejlesztés biztosítja azt az alapot, melyre a tudományosan tesztelt és bizonyított termékek épülnek, garantálva a hatékony edzést minden körülmények közt.

788_pic5_n

Vedd kézbe az egészségedet

Használd a mywellness alkalmazást egészséged és mozgásod nyomon követésére – kültéri, beltéri edzés, sportolás, hétköznapi mozgás, testmértékek – és mentsd el profilodba, kísérd figyelemmel eredményeid és oszd meg őket online.

788_pic6_n

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

788_pic7_n

Újfajta edzések

Az új, izgalmas edzéstípusok segítenek céljaid elérésében. Válaszd a szakaszos edzésmódot (INTERVAL TRAINING), hogy ne unatkozz, de több kalóriát égess el, válaszd a versenyeket (RACES), hogy az arénában, vagy a híres maratoni versenypályákon versenyezhess, vagy válaszd a MYRUNNING LOGBOOK-ot, hogy újra éld a szabadtéri futás élményét a teremben.

 

788_pic8_n

Új szórakozási lehetőségek

Valamennyi Excite® termék felszerelhető az új UNITY 3.0 digitális konzollal, vagy az új TV-vel, melyek vonzó és sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak a felhasználónak. Az okostévé technológia valamennyi szabványt támogatja, ideértve az IPTV-t és a PRO-Idiom-ot is az igény szerinti (on-demand) tartalom megtekintéshez a konzolon keresztül.

 

788_pic9_n

Új külső

Az Excite® termékvonal design díj győztes termékei immár új, stílusos színkombinációkban érhetők el, megteremtve a vonzó edzőtermi atmoszférát.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek