Excite Vario

Termékvonal: Excite

Élvezd a végtelen számú mozgáspálya nyújtotta lehetőségeket. Az Excite® Vario leköveti lépéstávodat és automatikusan alkalmazkodik mozgásmintádhoz. Adaptív, rázkódásmentes mozgása garantálja az edzés változatosságát és hatékonyságát.

  • Dinamikusan és automatikusan igazítja a lépéstávot 0 és 83cm / 32.7” között, alkalmazkodva a felhasználó méretéhez és mozgásához
  • A végezhető gyakorlatok széles skáláját teszi elérhetővé
  • A kétkezes szenzor lehetővé teszi a pulzus folyamatos követését

Elérhető verziók:

Vario UNITY™ – UNITY™ konzollal

Vario TV – TV konzollal

Vario LED – fejlett LED kijelzővel

Vario LED SP – "Energia takarékos" fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

A vonzó kardiÓ edzés

Az Excite® termékvonal a teljes konnektivitás jegyében kínál kardio edzést. Az új UNITY 3.0™ és TV konzolok, melyek a személyre szabott és változatos szórakozás teszik lehetővé, valamint az új kihívásokkal teli edzésmódok és az innovatív jellemzők úgy lettek megtervezve, hogy a célok, könnyedén, szórakoztatóan legyenek elérhetők. Az új színek stílusos külsőt kölcsönöznek bármely térnek, a tökéletes megoldás valamennyi létesítmény számára, mely különleges élményeket szeretne nyújtani.

160_pic2_n

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

excite_vario_mainfeature_01

Adaptiv lépéstáv

A Vario dinamikusan és automatikusan igazítja a lépéstávot 0 és 83cm / 32.7” között, alkalmazkodva a felhasználó méretéhez és mozgásához. Gördülékeny és természetes mozgása meggátolja a mozgás közbeni zökkenéseket, ezáltal kényelmesebb edzést biztosít.

 

excite_vario_mainfeature_02

Változatos mozgás

A Varioval kiválaszthatod a lépéstáv hosszát, a felfelé lépdeléstől kezdve a sétán át, egészen a futásig. Ez a fajta változatosság a végezhető gyakorlatok széles skáláját teszi elérhetővé.

 

excite_vario_mainfeature_03

Optimális edzéshatás

A Manchesteri Nagyvárosi Egyetemen végzett tesztek kimutatták, hogy a kalóriafelhasználás kategóriájában akkor a legmagasabb, ha az észelelt erőkifejtés alacsonyabb a hagymányos elliptikus edzőgépekhez képest.

 

excite_vario_mainfeature_04

Új ergonomikus fogantyúk

Az új felső fogantyúkba kapaszkodva hatékonyabb toló és húzó mozgás valósítható meg a felsőtest intenzívebb bevonásával.

 

excite_vario_mainfeature_05

Optimális kezdés

Az edzés megkezdése a redukált pedál magasságnak, az oldalsó kéztartónak és a Self Starting System-nek (önindító rendszer) (szabadalom alatt) köszönhetően kifejezetten egyszerű, mely meggátolja a pedál leblokkolódását az edzés kezdetekor.

 

excite_vario_secondaryfeature_01

Személyre szabott felhasználói élmény

A Vario felszerelhető az új 19” Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal, hogy vonzó és változatos egyedi élményt nyújtson közvetlenül az érintőképernyős konzolról.

 

excite_vario_secondaryfeature_02

Könnyű kezelés

A Fast Track Controls lehetővé teszi az ellenállás szintjének állítását anélkül, hogy a kezeket le kellene venni a fogantyúkról, megszakítva így az edzést. A kétkezes szenzor lehetővé teszi a pulzus folyamatos követését.

 

excite_vario_secondaryfeature_03

Új vonzó edzésmódok

Válaszd az egyik új intervallum edzésmódot. Égess el több kalóriát a Cross Training móddal, ha a változatosabb mozgást szereted, válaszd a Hills (dombok) programot, amennyiben a fokozatosabb edzést szereted. Ezen kívül elérhető még a váltakozó erősségű fázisokból álló edzés, amely a maximális erőkifejtés, majd az ezt követő regeneráció fázisai között vált, magas-alacsony szakaszokkal.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Excite Vario elliptikus trénerről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

6 olimpiai játék, 10 000 létesítmény 20 millió felhasználója által elvégzett 20 milliárd edzés tapasztalatára építve született meg a világ legszélesebb körű kardió termékcsaládja, mely új megjelenéssel, új teljesítménymérő funkciókkal, új vonzó edzésmódokkal és új csatlakozási lehetőségekkel csábít.

788_pic1_n

Kapcsolódj és vágj neki

Amint belépsz az edzőterembe, az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök segítségével minden megtörténhet (USER ID szabadalmaztatás alatt).

788_pic2_n

Nagy eredemények könnyedén

Válaszd az egyik új szakaszos edzést, vagy versenypályát, mint pl. az Arena (szabadalmaztatás alatt), vagy éld újra a szabadban futás élményét, hogy kitűzött céljaidat könnyen és szórakozva érhesd el.

788_pic3_n

Élő szórakozás minden alkalommal

Az új UNITY 3.0™ és a TV konzolok egyre bövülő választékú szórakozási lehetőséget kínálnak: közösségi hálók, TV és rádiócsatornák, weboldalak és alkalmazások. Bejelentkezés után az eszköz automatikusan csatlakozik kedvenceidhez (USER CONTENT SYNC szabadalmaztatás alatt).

788_pic4_n

Eddz a lehető legjobban

A mozgás és biomechanika területein végzett kiterjedt kutatásfejlesztés biztosítja azt az alapot, melyre a tudományosan tesztelt és bizonyított termékek épülnek, garantálva a hatékony edzést minden körülmények közt.

788_pic5_n

Vedd kézbe az egészségedet

Használd a mywellness alkalmazást egészséged és mozgásod nyomon követésére – kültéri, beltéri edzés, sportolás, hétköznapi mozgás, testmértékek – és mentsd el profilodba, kísérd figyelemmel eredményeid és oszd meg őket online.

788_pic6_n

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

788_pic7_n

Újfajta edzések

Az új, izgalmas edzéstípusok segítenek céljaid elérésében. Válaszd a szakaszos edzésmódot (INTERVAL TRAINING), hogy ne unatkozz, de több kalóriát égess el, válaszd a versenyeket (RACES), hogy az arénában, vagy a híres maratoni versenypályákon versenyezhess, vagy válaszd a MYRUNNING LOGBOOK-ot, hogy újra éld a szabadtéri futás élményét a teremben.

 

788_pic8_n

Új szórakozási lehetőségek

Valamennyi Excite® termék felszerelhető az új UNITY 3.0 digitális konzollal, vagy az új TV-vel, melyek vonzó és sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak a felhasználónak. Az okostévé technológia valamennyi szabványt támogatja, ideértve az IPTV-t és a PRO-Idiom-ot is az igény szerinti (on-demand) tartalom megtekintéshez a konzolon keresztül.

 

788_pic9_n

Új külső

Az Excite® termékvonal design díj győztes termékei immár új, stílusos színkombinációkban érhetők el, megteremtve a vonzó edzőtermi atmoszférát.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek