Jog Forma

Termékvonal: forma

Az edzőtermi gépeket követve a Jog egy erős motorral felszerelt futógép, 18 km/h sebesség teljesítménnyel. Új, biomechanikai szempontoknak megfelelően lehetőséget nyújt magas elvárásoknak megfelelő, kényelmes kardió edzés elvégzésére. Az iPhone és iPad csatlakozást támogató eszköz segítségével még élvezetesebben edzhetsz.

 • Egyszerű és hatékony edzést tesz lehetővé
 • A hosszú élettartam, az erős keret és az erőteljes motor kiváló teljesítményt nyújt
 • A lehető legkevesebb helyigény mellett beleillik az otthoni környezetbe is
 • Ez a kisméretű futópad (hosszúság 210 cm x szélesség 86 cm x magasság 150 cm) nem több mint 2 m2 helyet foglal
 • Intuitív kijelző
 • "On-the-fly" pulzusmérés
 • Adatok automatikus nyomon követése
 • Az ergonomikus kijelző jól látható minden edzéshelyzetből
 • A futóérzékelő rendszer biztosítja a biztonságot

Érdekel

Bővebb termékleírás

A profi futópad

A Jog Forma egy otthoni használatra tervezett, edzőtermi minőségű, professzionális futópad. Az új felhasználói kezelőfelület, a QR-kódos irányítás és az új kézi érzékelők egyszerű és hatékony edzést tesznek lehetővé. A hosszú élettartam, az erős keret és az erőteljes motor kiváló teljesítményt nyújt.

1

Milyen edzést kínál a Jog Forma?


Ha olyan futópadot keresel, ami a lehető legkevesebb helyigény mellett beleillik az otthoni környezetbe is, akkor a Jog Forma a legalkalmasabb megoldás a professzionális és a kezdő futók számára egyaránt. Ez a kisméretű futópad (hosszúság 210 cm x szélesség 86 cm x magasság 150 cm) nem több mint 2 m2 helyet foglal.
A Jog Formával elérheted a 18 km/h sebességet és a 15%-os emelkedőt, hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a futópad a különböző célokhoz igazodó gyakorlatok széles skáláját teszi lehetővé. A szélesebb futófelületnek köszönhetően a futás nem csak komfortosabb, de könnyebb is.


Egyszerű és hatékony kardió edzések

A Forma Line új tartalmat, okos funkciókat és kiforrott designt kínál mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók részére.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

2

Új, intuitív kijelző

Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.3

"On-the-fly" pulzusmérés

Az új kézérzékelők folyamatosan követik a pulzusszámod, így nincs szükség mellkasi pulzusmérő övre.

 

4

Adatok automatikus nyomon követése

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat. Az iPad nem tartozék.

 

5

Optimális láthatóság

Az ergonomikus kijelző jól látható minden edzéshelyzetből. A számbillentyűzet segítségével az eszköz gyorsan és egyszerűen állítható.

 

6

Kényelmes, tartós és biztonságos

Élvezd a mozgás szabadságát a termékvonal legszélesebb futófelületével. A Runner Detection System, vagyis a futóérzékelő rendszer biztosítja a biztonságot: amennyiben nem érzékeli a futót, a futópad automatikusan leáll.

 

Technikai paraméterek:

 • LED kijelző, iPad csatlakoztatási lehetőség
 • Sebesség: 0,4 – 18 km/h
 • Emelkedő: 0 - 15 %
 • Hosszúság: 2100  mm
 • Szélesség: 860 mm
 • Magasság: 1500 mm                                                   
 • Súly: 164 kg
 • Használó max. súlya: 180 kg

 

Kattints és vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:
 

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

ADATOK OKOS NYOMON KÖVETÉSE

 FORMA TRAINING LINK és FORMA TRAINING APP

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.

Untitled-design-17

 

EGYSZERŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 SZÓRAKOZÁS TÁMOGATÁS

A „Szórakozás támogatás” funkció lehetővé teszi az iPad biztonságos elhelyezését és rögzítését a konzolon, biztosítva ezzel az optimális láthatóságot az összes edzéshelyzetben.

Untitled-design-18

 

INTELLIGENS MONITOROZÁS

 ÚJ KÉZÉRZÉKELŐK

A kézérzékelők követik a pulzusod anélkül, hogy pulzusmérő mellkaspántot kellene viselned. Csak fogd meg az érzékelőket a karokon és a pulzusod automatikusan megjelenik a kijelzőn.

Untitled-design-19

 

KÖNNYEN TANULHATÓ

 ÚJ EDZÉS ÚTMUTATÓ OKOSTELEFONRÓL

Fittnek maradni a Formával könnyű. Egyszerűen szkenneld be a QR-kódot, hogy megnézd a feladatokról szóló bemutató videót az okoseszközödön, vagy válassz az előre beprogramozott edzések közül.

Untitled-design-20

 

CPR EDZÉS


A Constant Pulse Rate System, vagyis folyamatos pulzusszám figyelő rendszer követi a pulzusod, automatikusan szabályozva a sebességet, a dőlésszöget és az ellenállást, hogy hatékony és biztonságos edzésben részesülj. Az új kézérzékelők vagy a mellkasöv nyomon követik a pulzusszámod, hogy biztonságosan edzhess a célzónán belül.

Untitled-design-21

 

PROFESSZIONÁLIS BIOMECHANIKA


Minden Forma berendezés az edzőtermi használatra fejlesztett és olimpikonok által is igénybe vett gépek jellemzőivel lett tervezve. Számodra ez nagyobb biztonságot, kevesebb karbantartást és garanciát jelent, hogy olyan minőségi terméket kapsz, amely segít a céljaid elérésében anélkül, hogy egészséged veszélybe sodorhatnád.

Untitled-design-23

 

ÚJ, INTUITÍV KIJELZŐ


Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.

Untitled-design-30

 

ISMERD MEG A TELJES FORMA TERMÉKVONALAT


Új tartalom, okos funkciók és továbbfejlesztett design: a Forma termékvonal otthoni és professzionális edzőtermi edzésekre egyaránt alkalmas. A Forma termékvonal kardió berendezésekből áll és mindazon felhasználók számára ajánlott, akik formában akarnak maradni. A kerékpárból, háttámlás kerékpárból, futópadból és elliptikus trénerből álló Forma kardió vonal beleillik bármely kialakítású otthoni fitnesz helyiségbe.
A Synchro Forma egy elliptikus tréner, amely a teljes test edzésére alkalmas. A Bike Forma és a Recline Forma nagyszerű otthoni edzés megoldások, még korlátozott hely esetén is.


Kattints és vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

 

Kapcsolat

 

hasonló termékek