Mycycling

A MYCYCLING olyan innovatív, beltéri kerékpáredzést segítő eszköz, amely elsőként teszi elérhetővé azt a Technogym által szabadalmaztatott TNT (Technogym Neuromuscular Training) rendszert, ami lehetővé teszi mindazon készségek fejlesztését, amelyekre szükséged van az országúti kerékpározás során.

  • A TNT rendszerrel akkor is edzhetsz, amikor szűkös az idő, mert így is lehetővé teszi, hogy hihetetlen eredményeket érj el
  • A MyCycling applikáció folyamatos visszajelzést küld a tekerési technika körkörösségéről és szimmetriájáról
  • A teljesítőképességed növelésére lett tervezve
  • Állapítsd meg az anaerob küszöbértéked A Technogym Maximal Test vagy az FTP teszt segítségével
  • Természetes országúti érzés

Érdekel

Bővebb termékleírás

Technogym Neuromuscular Training

A 40 és 70 perc közötti időtávú edzések során a TNT folyamatosan változtatja a pedálozás mértékét és erejét, örökre megváltoztatva ezzel az edzést.

Kategóriájában a TNT a világ első olyan rendszere, amely tartalmaz intelligens edző funkciót, személyre szabott edzésprogramokkal felruházott okostelefon applikációt és egy olyan edzésmódszert, melyet a világ legjobb sportolói, edzői, fiziológusai és oktatói közötti együttműködés alkotott. Az edzésprogramok a te egyéni küszöbértékednek megfelelően vannak kialakítva. Ez az eszköz olyan edzésekkel szolgál, amelyek körülbelül 60 perc időtartamúak és középpontjukban a tekerés minősége és hatékonysága kap főszerepet. A TNT rendszerrel akkor is edzhetsz, amikor szűkös az idő, mert így is lehetővé teszi, hogy hihetetlen eredményeket érj el.MYCYCLING edukációs videó: A beltéri edzés előnyei. Megnézem >>> 

MYCYCLING edukációs videó: A biofeedback. Megnéztem >>>

MYCYCLING edukációs videó: A küszöbérték vizsgálat. Megnézem >>>

MYCYCLING edukációs videó: Stabilabban a nyeregben. Megnéztem >>>

 

Pedal Printing™

A kerékpározás közbeni hatékonyság tökéletesítésének a céljából a MyCycling applikáció folyamatos visszajelzést küld a tekerési technika körkörösségéről és szimmetriájáról. A forgatónyomaték karimája minden egyes 360 °-os pedálfordulatot valós időben elemez, míg az optikai érzékelő ellenőrzi a hajtási szimmetriát a jobb és a bal láb között (szabadalmaztatás alatt).

800_pic3_n

A teljesítőképességed növelésére tervezve

Minden rész, minden ív, minden részlet a vázon úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a pedálozási ellenállást, stabilitást és maximális minőséget, hogy minden alkalommal egy egyedülálló edzést nyújthasson.

800_pic4_n

Eddz úgy, mint egy profi

Ha az a célod, hogy a triatlon, hill-climbing vagy a következő kritérium versenyre készülj, akkor a MyCycling a legjobb választás a számodra az edzőcsapatunk által fejlesztett programnak köszönhetően. A MyCycling géppel úgy edzhetsz, mint egy igazi profi.

800_pic5_n

Küszöbérték vizsgálat

Állapítsd meg az anaerob küszöbértéked A Technogym Maximal Test vagy az FTP teszt segítségével.

800_pic6_n

Bajnokok nyomában

Eddz Európa legismertebb emelkedőin: Stelvio Pass, Ghisallo hegy, Col de l’Alpe d’Huez, Col du Galibier és Col de l’Izoard.

800_pic7_n

 

800_pic8_n-1

A pontosság ereje

A MyCycling egy forgatónyomatékérzékelővel rendelkezik, amely egyből beolvassa az erőhatást +/-1%-os pontosságal, miközben az optikai leolvasó folyamatosan elemzi a tekerés minőségét.


Természetes országúti érzés

A lendkerék kialakítása és a Road Effect rendszer (R) együttesen képes természetes tekerési érzetet biztosítani, annak érdekében, hogy ugyanazt az érzést átélhesd, mint amikor az utakat szeled.

800_pic9_n

Stabilabban a bicikli nyeregben

A MyCycling applikáción belül testsúlyos gyakorlatok sorozata található, melyek segítik megerősíteni az izmokat a törzsön, valamint elősegítik a tekerés maximális hatékonyságát.

800_pic10_n

Gyorsabb, nem csak tekerés közben

A MyCycling könnyen mozgatható és felszerelhető az edzésekhez, köszönhetően a Quick Lock rendszernek (szabadalmaztatás alatt) és a termék csupán 18 kg-os súlyának.

800_pic11_n

Részletesebb információt szeretnél kapni a MYCYCLING-ról és a TNT-rendszerről? Itt találod a MYCYCLING - Gyakran ismételt kérdéseket:

Elolvasom

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym MY termékvonaláról:

KAPCSOLAT

 

hasonló termékek