MyRun

Termékvonal: My

A MYRUN TECHNOGYM® több mint egy egyszerű futópad. Ez az első olyan megoldás, amely integrálja a futópadot és az alap applikációkat a tabletedre. Úgy tervezték, hogy egy olyan végső futásélményt nyújtson, amivel személyre szabhatod edzésprogramodat és azonnali visszacsatolást kapsz az edzés eredményéről. Biztosan javítani fog a futásodon. Végérvényesen.

 • A futópad kétféle színváltozatával (Stone Szürke és Cosmo Fekete) tökéletesen illik az ízlésedhez és az otthoni környezetedhez.
 • Maximálisan helytakarékos futófelület
 • A RUNNING MUSIC automatikusan kiválasztja azokat a dalokat a zenelistádból, melyek üteme motiválók a futásodhoz
 • Adaptív futófelület
 • 5 perc alatt futásra kész

Érdekel

Bővebb termékleírás

Javíts a futásodon!

A Technogym® orvosi és tudományos csapata által kifejlesztett RUNNING RATE (szabadalmazott technika) egy index, ami méri a futásod teljesítményét. Ez az index megnövekszik, ha növeled a futássebességet, ugyanakkor megtartja az ideális lépésszámot, ezzel javítja a hatékonyságot és biztosítja a sérülések elkerülését.

168_pic2_n

Maximálisan helytakarékos futófelület.

A MYRUN TECHNOGYM® ugyanazt a szabadságot és mozgást biztosítja, mint egy professzionális futópad, de mindemellett a legjobb arányt nyújtja a berendezés helyigénye és a futófelület nagyságát tekintve!

168_pic3_n

Fuss ütemre!

A MYRUN TECHNOGYM® a világon az első interaktív futópad, hiszen a RUNNING MUSIC-kal kiválaszthatod azokat a dalokat a zenelistádból, melyek üteme motiválók a futásodhoz.

168_pic4_n

 

myrun_mainfeature_03

Adaptív futófelület

Az innovatív futófelület alkalmazkodik az egyéni ritmusodhoz, minimálisra csökkenti az esetleges sérülés esélyét a futás tompításával anélkül, hogy ez elvenne a mozgás lendületéből. 

 

 

myrun_secondaryfeature_01

Intelligens és környezetbarát.

A MYRUN TECHNOGYM® átesett egy életciklust elemző Life Cycle Assessment (LCA) folyamaton, amely módszeres elemzést jelent a termék környezetre gyakorolt hatását tekintve, annak teljes életciklusa alatt.

A MYRUN TECHNOGYM® képes arra a funkcióra, hogy automatikusan üzembe helyezi magát, amikor közeledünk a berendezéshez és standby üzemmódba teszi magát, ha használaton kívül van. Emellett energiafelhasználása kevesebb, mint 0,5W (ami megfelel a AA+-os háztartási gépeknek). Ez garantálja a lehető legalacsonyabb fogyasztást.

 

myrun_mainfeature_05

Bármilyen célodhoz találsz egy programot

A MYRUN TECHNOGYM®-mel az edzés szórakoztatóbbá és hatékonyabbá válik. A futópad segítségével megtervezheted az edzésedet azokkal a megszokott edzés alapokkal és rutinmozgásokkal, amik kielégítik egyéni igényeidet:

 • létrehozhatsz egy olyan testre szabott programot, amely figyelembe veszi a fittségi állapotodat és beállítja az edzés gyakoriságát ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat.
 • több funkció beállításával lehetőséged van a sebesség és emelkedő megválasztására, az intervallum edzés teljesítésére, a pulzusszámot alapulvevő CPR funkció használatára a H7-es mellkasi Polar öv segítségével és egyéb kiegészítők használatával.
 • különböző videók állnak rendelkezésre, amelyeken neves sportolók segítségével sajátíthatod el a futás technikáját.

5 perc alatt futásra kész

A csomagolás gondos és egyedi tervezése lehetővé teszi, hogy a DIY (Do it yourself! – Csináld magad!) összeszerelési folyamat hihetetlenül egyszerű és gyors legyen. A szabadalmazott, gyors installációs folyamatnak köszönhetően mindössze 5 percre van szükséged a további beállításokhoz. Elkezdeni futni a MYRUN® -on mindössze egy pillanat a szintén szabadalmazott Single Switch segítségével.

 

Technikai paraméterek:

 • Sebesség: 0,8 – 20 km/h
 • Hosszúság: 1760 mm
 • Szélesség: 785 mm
 • Magasság: 1260 mm
 • Súly: 92 kg
 • Használó maximális testsúlya: 140 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym MY termékvonaláról:

 

KAPCSOLAT

 

hasonló termékek