Myrun

Termékvonal: My

Kompakt, csendes, elegáns

Technogym Myrun – kifinomult és kompakt dizájn, adaptív futófelület, és az igényeidre szabott edzésvariációk – egyenesen a tabletedről

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

myrun_treadmill_product_features-hero_header_03-3

Technogym Live edzésélmény

online edzések a legjobb edzőkkel

Adaptív futófelület

kíméli az ízületeidet, igazodik a futási stílusodhoz és sebességedhez

Valós idejű biofeedback

kövesd nyomon a futásod ütemét, a lépéshosszt és a pulzusszámot

 

Vadonatúj edzésélmény 

 

Technogym Live app

Helyezd a tableted a konzolra, és éld át a futás új élményét, mely mindig megadja azt a plusz motivációt, amelyre szükséged van a fejlődéshez.

 

 

Technogym Sessions

Eddz profikkal - Válassz a számos edzésvideó közül, ahol az edző útmutatása és motiválása segítségével érheted el céljaidat, a Myrun pedig automatikusan beállítja hozzá a sebességet és dőlésszöget.

 

 

Technogym Routines

Hagyd hogy vezessen - Tűzz ki egy célt, és próbáld ki a különböző mozgásminták hatékony kombinációját, a Myrun pedig automatikusan beállítja hozzá az intenzitást.

 

 

Technogym Outdoors

Eddz bárhol a világban - Éld át a kültéri futás élményét az otthonod kényelmében. Fuss csodálatos természeti és városi tájakon, a Myrun pedig a futási sebességedhez igazítja a tájon való haladást.

 

 

Technogym Music

Válaszd ki a hangulatodhoz illő zenét, és hozd ki magadból a maximumot a Technogym Music lejátszási listák segítségével.

 Még több felfedezni való útvonal

 

myrun_app_slider_zwift_integration

myrun_app_slider_rouvy_integration

Zwift*

Egy videójáték izgalma egy komoly edzés intenzitásával kombinálva. Hívd ki a sporttársaidat, és érezd a közösség nyújtotta motivációt.

* A Myrun az iPad tableteken (harmadik generációs vagy újabb) kompatibilis a Zwift-tel. Az Android modellek egyelőre nem támogatottak.

Rouvy

Éld át a magával ragadó kibővített valóság élményét: eddz egy fantasztikus sportolói közösségben, fedezd fel a leghíresebb futóversenyek útvonalait.

 

 

Kompakt kialakítás

Eddz otthon, amikor csak szeretnél – Bármely otthonba illeszkedő, kompakt méret, professzionális komfortfokozattal. Te döntesz, hogy mikor és hogyan szeretnél edzeni: a Myrun 20 km/h-s sebességnél is könnyedén és gördülékenyen működik.

download_1

 

download_2

 

Adaptív futófelület

A csillapítás és a visszaverődés tökéletes kombinációja – A futófelület alkalmazkodik a futási stílusodhoz és hatékonyan elnyeli az ütődést, így kímélve az ízületeidet alacsonyabb sebességnél, és nagyobb reaktivitást biztosítva a sprinteknél.

 

 

12%-ig állítható dőlésszög

Fejtsd ki a kívánt erőt – A 0 és 12% között állítható dőlésszög segítségével mindig megtalálod a céljaid eléréséhez szükséges intenzitást.

download_3

 

download_4

 

Wake-up szenzor

Intelligens és környezetbarát – A Myrun automatikusan érzékeli, ha fellépsz a futópadra. Ez az egyetlen futópad a kategóriájában, melynek alacsony a környezetterhelése a készenléti üzemmódban történő rendkívül alacsony energiafelhasználásának köszönhetően.**

** kevesebb, mint 0,5 W

Specifikáció:

Méretek:

Dimenziók (hosszúság x szélesség x magasság):  1760 x 785 x 1260 mm (69,3 x 30,9 x 49,6 in)

Tömeg: 92 kg (202,8 lb)

Futófelület (hosszúság x szélesség): 1430 x 500 mm (56,3 x 19,7 in)

Futófelület magasság a földtől: 170 mm (6.7 in)

Elektronikai specifikációk:

Motorteljesítmény folyamatos üzemeléskor: 220 V – 2.5 HP / 110 V – 3.0 HP

Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: kevesebb mint 0.5 W

Tápellátási igény: 230 Vac ±10% 50/60 Hz

Felhasználói specifikációk:

Felhasználó maximális súlya: 140 kg (308.6 lbs)

Teljesítmény:

Minimum sebesség: 0.8 km/h (0.5 mph)

Maximum sebesség: 20 km/h (12.4 mph)

Minimum dőlésszög: 0%

Maximum dőlésszög: 12%

 

GY.I.K.

Mely tabletek kompatibilisek a Technogym Live applikációval?

A Technogym Live app jelenleg az Apple iPad-eken és Android tableteken érhető el. Azt javasoljuk, hogy keress rá az applikációra az áruházban az adott eszközön, és ellenőrizd a kompatibilitást.
Kompatibilis iOS tabletek: iPadek iOS12 vagy újabb operációs rendszerrel. Az iPad Pro 12.9” első és második generációs modelljei is támogatják a Technogym Live-ot, de a méretük miatt nem helyezhetőek el a Myrun konzolján.
Kompatibilis Android tabletek: a Technogym Live kompatibilis a 6.0 vagy újabb verziójú Android tabletekkel, Bluetooth® 4.0 csatlakozással és Google Play Store eléréssel (a Huawei tabletek nem támogatottak). Példa a kompatibilis tabletekre: Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Lenovo Tab M10 FHD Plus.

Hogy tudom csatlakoztatni a tabletet a Technogym Myrun-hoz?

Egyszerűen engedélyezd a Bluetooth kapcsolatot a tableten, helyezd el a Myrun konzolján, és indítsd el a Technogym Live appot. Ahogy kiválasztasz egy edzést, egyből lehetővé válik a csatlakozás, és ki is tudod választani a Myrun-odat.

Hogy tudok párosítani egy pulzusmérőt, például egy Polar szenzort?

Pulzusmérő eszközökkel is szinkronizálható a Technogym Live app, megérintve a szív ikont a főoldalon. Az első sikeres párosítás után már minden alkalommal automatikus lesz a kapcsolódás.

Hol tudom nyomon követni az edzéseimet?

Az edzéseidet nyomon tudod követni az Activity menüpontban, a Settings ikontól jobbra található ikon megérintésével. Itt megtalálhatóak a beltéri és a kültéri edzésid Garmin és Strava rendszereken keresztül rögzített adatai, miután csatlakoztatva lettek a Settings menü Connections pontjában.

Lehetséges Spotify tartalmat lejátszani a Technogym Live edzések alatt?

Lehet tartalmat lejátszani a Spotify app-ról (külön telepítve), mialatt Technogym Live tartalom fut (kivéve a Technogym Live Sessions alatt, melyeknél az edzések alatt az edző hangos útmutatást is ad).

Tudom tölteni a tabletemet a Myrun kezelőfelületéről?

Igen. A Myrun kezelőfelület hátoldalán elhelyezkedő USB port használható az Apple vagy Android tablet töltésére az eszköz eredeti kábelével, így anélkül edzhetsz, hogy aggódnod kéne a tablet töltöttségi szintje miatt.

 

hasonló termékek