Recline Forma

Termékvonal: forma

A Technogym elhozza a kényelmes és biztonságos edzések világát: az ergonomikus kialakítású háttámlával felszerelt otthoni szobakerékpárral extra komfortérzettel edzhetsz. Az alacsony átlépő résznek köszönhetően könnyen hozzá lehet férni az üléshez és a pedálokhoz.

 • Előnye, hogy a testmozgás során mindvégig biztosított a helyes testtartás
 • Egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt
 • Interaktív pulzusmérő funkció
 • Adatok automatikus nyomon követése
 • Könnyű hozzáférés
 • Ergonomikus háttámla


Érdekel

Bővebb termékleírás

A színtiszta kényelem

A Recline Forma a Technogym innovatív és funkcionális háttámlás kerékpárja. A háttámlás kerékpárok olyan felhasználók számára hasznosak, akik hátfájásra panaszkodnak. Ennek az otthoni berendezésnek az előnye, hogy a testmozgás során mindvégig biztosított a helyes testtartás. Különösen azok számára ajánlott, akik valamilyen mozgáskorlátozással rendelkeznek és mérsékelt kardiovaszkuláris aktivitást kívánnak végezni.
1

MILYEN EDZÉST KÍNÁL A RECLINE FORMA?

A Recline Forma a hát és a vérkeringés túlzott terhelésének megelőzése érdekében biztonságos bemelegítést tesz lehetővé.
A Recline Forma olyan fejlett technológiájú edzőgép, amely kompakt kialakításának köszönhetően (hosszúság 160 cm x szélesség 60 cm x magasság 129 cm) otthoni és professzionális használatra is alkalmas. A Bluetooth® Forma Training Link és a Forma Training alkalmazás együttes használatával az összes edzés adatod nyomon követheted és tárolhatod. A Recline Forma lehetőséget biztosít az iPad konzolhoz rögzítéséhez, ami minden edzéspozícióban optimális rálátást eredményez. Okostelefonod vagy táblagéped használatával a Forma gépeken található QR-kódok egyszerűen beolvashatók. Az így elérhető gyakorlatok széles köre lehetővé teszi, hogy minden nap új edzést hajts végre.

 

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY KARDIÓ EDZÉSEK

A Forma Line új tartalmat, okos funkciókat és kiforrott designt kínál mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók részére.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

2

Új, intuitív kijelző

Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed. 

 

 

 

 

3

On-the-fly pulzusmérés

Az interaktív pulzusmérő funkciót úgy aktiválhatod, hogy tenyeredet ráhelyezed az ülés mindkét oldalán található kézi érzékelőkre.

 

4

Adatok automatikus nyomon követése

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.

 

5

Könnyű hozzáférés

Az átlépő rész alacsonyságának és szélességének köszönhetően könnyen hozzá lehet férni az üléshez és a pedálokhoz.

 

6

Ergonomikus háttámla

110 fokos dőlésével az ergonomikus ülés biztosítja a megfelelő testhelyzetet az eszközön, kizárva a háttámla további módosításának szükségességét. Az ülés másrészről a lábak hosszától függően állítható.

    

Technikai paraméterek:

 • LED kijelző, iPad csatlakoztatási lehetőség
 • Nehézségi szintek: 1-12
 • Súly: 81 kg
 • Felhasználó max. súlya: 160 kg
 • Hosszúság: 1600 mm
 • Szélesség: 600 mm
 • Magasság: 1290 mm

 

Kattints most és vedd fel szakértői kollégáinkkal a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

 

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

 

ADATOK OKOS NOMON KÖVETÉSE

 FORMA TRAINING LINK és FORMA TRAINING APP

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.
Untitled-design-17

 

EGYSZERŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 SZÓRAKOZÁS TÁMOGATÁS

A „Szórakozás támogatás” funkció lehetővé teszi az iPad biztonságos elhelyezését és rögzítését a konzolon, biztosítva ezzel az optimális láthatóságot az összes edzéshelyzetben.
Untitled-design-18

 

INTELLIGENS MONITOROZÁS

 ÚJ KÉZÉRZÉKELŐK

A kézérzékelők követik a pulzusod anélkül, hogy pulzusmérő mellkaspántot kellene viselned. Csak fogd meg az érzékelőket a karokon és a pulzusod automatikusan megjelenik a kijelzőn.
Untitled-design-19

 

KÖNNYEN TANULHATÓ

 ÚJ EDZÉS ÚTMUTATÓ OKOSTELEFONRÓL

Fittnek maradni a Formával könnyű. Egyszerűen szkenneld be a QR-kódot, hogy megnézd a feladatokról szóló bemutató videót az okoseszközödön, vagy válassz az előre beprogramozott edzések közül.
Untitled-design-20

 

CPR EDZÉS


A Constant Pulse Rate System, vagyis folyamatos pulzusszám figyelő rendszer követi a pulzusod, automatikusan szabályozva a sebességet, a dőlésszöget és az ellenállást, hogy hatékony és biztonságos edzésben részesülj. Az új kézérzékelők vagy a mellkasöv nyomon követik a pulzusszámod, hogy biztonságosan edzhess a célzónán belül.
Untitled-design-21

 

PROFESSZIONÁLIS BIOMECHANIKA


Minden Forma berendezés az edzőtermi használatra fejlesztett és olimpikonok által is igénybe vett gépek jellemzőivel lett tervezve. Számodra ez nagyobb biztonságot, kevesebb karbantartást és garanciát jelent, hogy olyan minőségi terméket kapsz, amely segít a céljaid elérésében anélkül, hogy egészséged veszélybe sodorhatnád.
Untitled-design-23

 

ÚJ, INTUITÍV KIJELZŐ


Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.
Untitled-design-30

 

ISMERD MEG A TELJES FORMA TERMÉKVONALAT:


Új tartalom, okos funkciók és továbbfejlesztett design: a Forma termékvonal otthoni és professzionális edzőtermi edzésekre egyaránt alkalmas. A Forma termékvonal kardió berendezésekből áll és mindazon felhasználók számára ajánlott, akik formában akarnak maradni. A kerékpárból, háttámlás kerékpárból, futópadból és elliptikus trénerből álló Forma kardió vonal beleillik bármely kialakítású otthoni fitnesz helyiségbe.
A Jog Forma egy otthoni használatra tervezett, edzőtermi minőségű, professzionális futópad. A Bike Forma nagyszerű otthoni edzés megoldás, még korlátozott hely esetén is. A Synchro Forma egy elliptikus tréner, amely a teljes test edzésére alkalmas.

 

Kattints most és vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek