Synchro Forma

Termékvonal: forma

A teljes test edzése egyetlen kardió megoldással megvalósítható. Az ízületkímélő kialakításnak és a változatos edzésmódoknak köszönhetően biztonságos és szórakoztató sportolást tesz otthon lehetővé. A testsúlycsökkentés, az alakformálás és a koordináció javításának tökéletes eszköze.

 • A testsúlycsökkentés, az alakformálás és a koordináció javításának tökéletes eszköze.
 • Választhatsz idő-, távolság- és kalóriaalapú edzést, vagy teljesítheted a kihívásokat a valós fitnesz tesztekkel
 • Edzésprogramok elérhetők magyarázatokkal együtt
 • Intuitív kijelző
 • On-the-fly pulzusmérés
 • Adatok automatikus nyomon követése
 • Ütközésmentes mozgás


Érdekel

Bővebb termékleírás

A teljes testedzés

A Synchro Forma egy professzionális elliptikus tréner, ami egyszerű és élvezetes módon, teljes testedzést biztosít. A folyamatos mozgás csökkenti az izomzat és az ízületek terhelését. A testsúlycsökkentés, az alakformálás és a koordináció javításának tökéletes eszköze.

1

MILYEN EDZÉST KÍNÁL A SYNCHRO FORMA?

A Synchro Forma programok megkönnyítik az otthoni edzésed: választhatsz idő-, távolság- és kalóriaalapú edzést, vagy teljesítheted a kihívásokat a valós fitnesz tesztekkel. Az iPad-ed csatlakoztathatóságának köszönhetően a Forma Training alkalmazás letöltésével eléred az összes edzésprogramot a magyarázatokkal együtt, vagy egyszerűen csak hallgass zenét és nézzél filmeket edzés közben.

 

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY KARDIÓ EDZÉSEK

A Forma Line új tartalmat, okos funkciókat és kiforrott designt kínál mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók részére.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

2

Új, intuitív kijelző

Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.

 

3

On-the-fly pulzusmérés

Az új kézérzékelők a középső fogantyúkon folyamatosan követik a pulzusszámod, így nincs szükség mellkaspántra.

 

4

Adatok automatikus nyomon követése

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.

 

5

Ütközésmentes mozgás

A hátsó meghajtás gördülékeny mozgáspályát és sima mozdulatokat eredményez, csökkentve az izmok és ízületek terhelését.

 

6

Változatos edzés

A középső fogantyúk lehetővé teszik, hogy egy altestedzésre fókuszálj, míg a külső karok egy teljes testedzés keretében a felsőtestet, törzset és a lábakat egyaránt megdolgoztatják.

 

Technikai paraméterek:

 • LED kijelző, iPad csatlakoztatási lehetőség
 • Nehézségi szintek: 1-12
 • Súly: 148 kg
 • Használó max. súlya: 160 kg
 • Hosszúság: 2040 mm
 • Szélesség: 750 mm
 • Magasság: 1600 mm 


Kattints és vedd fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

 

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

 

ADATOK OKOS NOMON KÖVETÉSE

 FORMA TRAINING LINK és FORMA TRAINING APP

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.
Untitled-design-17

EGYSZERŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 SZÓRAKOZÁS TÁMOGATÁS

A „Szórakozás támogatás” funkció lehetővé teszi az iPad biztonságos elhelyezését és rögzítését a konzolon, biztosítva ezzel az optimális láthatóságot az összes edzéshelyzetben.
Untitled-design-18

INTELLIGENS MONITOROZÁS

 ÚJ KÉZÉRZÉKELŐK

A kézérzékelők követik a pulzusod anélkül, hogy pulzusmérő mellkaspántot kellene viselned. Csak fogd meg az érzékelőket a karokon és a pulzusod automatikusan megjelenik a kijelzőn.
Untitled-design-19

KÖNNYEN TANULHATÓ

 ÚJ EDZÉS ÚTMUTATÓ OKOSTELEFONRÓL

Fittnek maradni a Formával könnyű. Egyszerűen szkenneld be a QR-kódot, hogy megnézd a feladatokról szóló bemutató videót az okoseszközödön, vagy válassz az előre beprogramozott edzések közül.
Untitled-design-20

CPR EDZÉS


A Constant Pulse Rate System, vagyis folyamatos pulzusszám figyelő rendszer követi a pulzusod, automatikusan szabályozva a sebességet, a dőlésszöget és az ellenállást, hogy hatékony és biztonságos edzésben részesülj. Az új kézérzékelők vagy a mellkasöv nyomon követik a pulzusszámod, hogy biztonságosan edzhess a célzónán belül.
Untitled-design-21

 

PROFESSZIONÁLIS BIOMECHANIKA


Minden Forma berendezés az edzőtermi használatra fejlesztett és olimpikonok által is igénybe vett gépek jellemzőivel lett tervezve. Számodra ez nagyobb biztonságot, kevesebb karbantartást és garanciát jelent, hogy olyan minőségi terméket kapsz, amely segít a céljaid elérésében anélkül, hogy egészséged veszélybe sodorhatnád.
Untitled-design-23

 

ÚJ, INTUITÍV KIJELZŐ


Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.
Untitled-design-30

 

ISMERD MEG A TELJES FORMA TERMÉKVONALAT:


Új tartalom, okos funkciók és továbbfejlesztett design: a Forma termékvonal otthoni és professzionális edzőtermi edzésekre egyaránt alkalmas. A Forma termékvonal kardió berendezésekből áll és mindazon felhasználók számára ajánlott, akik formában akarnak maradni. A kerékpárból, háttámlás kerékpárból, futópadból és elliptikus trénerből álló Forma kardió vonal beleillik bármely kialakítású otthoni fitnesz helyiségbe.
Jog Forma egy otthoni használatra tervezett, edzőtermi minőségű, professzionális futópad. A Bike Forma és a Recline Forma nagyszerű otthoni edzés megoldások, még korlátozott hely esetén is.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek