Mywellness app

A mywellness az Összekapcsolt Wellness Élményt biztosítja, amely segít a sport-, fitnesz- és egészségügyi célok elérésében gyors, egyszerű és szórakoztató módon.

  • Nyomon követheted az edzőteremben vagy a szabadban végzett tevékenységeid
  • Könnyedén, intuitív módon megnézheted az aktivitásod általános állapotát
  • Személyre szabott edzésprogramok és videó oktatóanyagok
  • Kompatibilis a legkedveltebb mozgás app-okkal (Strava, Zwift, Runkeeper, Garmin, Polar.. stb.)
  • Nyomon követheted a teljesítményed az edzőteremben és a szabadban

app-store-magyar

google-play-badge

Érdekel

Bővebb termékleírás

NÉZD MEG, HOGYAN MÚKÖDIK AZ ÖSSZEKAPCSOLT WELLNESS ÉLMÉNY


 

Screenshot_8

LEGYEN A MOTIVÁCIÓD MAGA A MOZGÁS

A mywellness segítségével nyomon követheted az edzőteremben vagy a szabadban végzett tevékenységeid, a megtett kilométereket és az elégetett kalóriát is. Minden általad végzett fizikai tevékenység lehetővé teszi a MOVE-ok gyűjtését.
Ez egy olyan mértékegység, amelyet ha a barátaiddal összehasonlítasz, kiderül, ki a legaktívabb közületek.

 

FEDEZD FEL A MOVERGY INDEXED

A mywellness alkalmazás napról napra nyomon követi a MOVE-jaid, és a MOVERGY INDEXNEK köszönhetően könnyedén, intuitív módon megnézheted az aktivitásod általános állapotát.

parallax2

 

mywellness-app-workout

A LEGJOBB EDZŐTÁRS

A mywellness alkalmazás lépésről lépésre irányítva a céljaid eléréséig a leghűségesebb edzőtársad lesz a személyre szabott edzésprogramoknak és a videó oktatóanyagoknak köszönhetően, amelyek megmutatják, hogyan kell véghezvinni a gyakorlatokat.

app-store-magyar

google-play-badge 

APP-terze-parti-1

MINDEN EGY APP-BAN

Csatlakoztasd a kedvenc alkalmazásaid a mywellness-hez, és tárold az összes sport- és életmód eredményed egy alkalmazásban. Fedezd fel, mennyire vagy aktív, ellenőrizd a fittséged, hasonlítsd össze a teljesítményed másokkal és kövesd nyomon az összes adatod egyetlen kijelzőn.

 

ENGEDD SZABADON AZ EDZÉS UTÁNI VÁGYAD

A mywellness segítségével javíthatod és nyomon követheted a teljesítményed a berendezések használata közben vagy testtömeg gyakorlatok során mind az edzőteremben, mind a szabadban. Engedd szabadon az edzés utáni vágyad bárhol és bármikor. 

mywellness_app_background_01_hero1

 

EDDZ CSOPORTOSAN

Találd meg a számodra legmegfelelőbb csoportos tevékenységet, és javítsd a MOVERGY INDEXED, miközben a barátaiddal edzel. Találd meg a legközelebbi mywellness létesítményt.

medium-SKILLRUNEmotionalimage10

Bővebb információért vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik részletesen ismertetik Veled a mywellness alkalmazás felhasználói és üzleti oldalú előnyeit:

Kapcsolat

 

gym-success

FOKOZD AZ ÉLMÉNYT

A mywellness technológiával rendelkező létesítményekben egy képesített személyi edző az igényeidnek megfelelően testreszabott alkalmazásokat és professzionális mérési eszközöket kínál, folyamatosan melletted maradva.  


Klub, hotel vagy egészségügyi központ tulajdonosa vagy?

Fedezd fel, hogyan segít a mywellness a klubtagok, vendégek vagy páciensek élményeinek fokozásában. Szerezz bővebb információt a mywellness platform működéséről és lehetőségekről:

Bővebben

 

hasonló termékek