Mywellness pro app

Spórolj időt és csökkentsd a klubtagok lemorzsolódását. Mindezt az okostelefonodról.

Tervezés, üzenetváltás, értesítés: az okostelefonod megkönnyíti a mindennapi életed szervezését. A mywellness professzionális app-pal ugyanezt az eszközrendszert bevezetheted az üzleti életbe is.

  • Teendők listázása
  • Kapcsolatfelvétel klubtagokkal
  • Chat lehetőség
  • Programtervezés
  • Teljesítményellenőrzés
  • Csoportos edzések nyomon követése stb.

app-store-magyar

google-play-badge

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Ne hagyj ki egyetlen teendőt sem

Ahogy megnyitod az app-ot, a napi teendőid listája ugrik fel. Kapj emlékeztetőt az összes saját, vagy a kollégáid által egyeztetett időpontról.

Screenshot_3-2

 

mockup02_desk-2

Érd el őket, amikor a leginkább szükséges

Az edzés iránti elköteleződés csökkenhet, és ilyenkor a lemorzsolódás veszélye exponenciálisan megnő. Az app rálátást biztosít az összes pirossal megjelölt személyre, priorizálva azokat, akik épp jelen vannak. Kovácsolj a veszélyből kapcsolatfelvételi lehetőséget, itt és most.

 

Untitled-design-4-1

Fuss össze velük, ahogy belépnek

Kapj értesítést, amikor az ügyfél, akivel találkoztál már, belép a létesítménybe. Az app értesítésének köszönhetően a tökéletes időzítésed kifogástalan lesz.

 
 
 
 
Untitled-design-5

Mindig jelen lenni

Hol leszel, amikor a segítségedre lesz szükségük? Érd el őket könnyedén az app-ban található chaten keresztül az intézményen belül és kívül is. Immár egyszerű időzített tanácsokkal ellátni a legigényesebb ügyfeleid is.

 

Programtervezés is

Szeretnéd bővíteni a kínálatod személyre szabott edzői szolgáltatásokkal? Ajánlj testreszabott programokat a személyes könyvtáron keresztül és éreztesd, hogy foglalkozol ügyfeleiddel.

Screenshot_6-1

 

Mockup06

Ellenőrizd a teljesítményüket

A héten háromszor kellett volna edzenie. Váll- és mellnyomást is kellett volna végeznie. A programjában 10 ismétlés volt. Követték az instrukciókat? Ellenőrizd az app-ban, hogy számon tarthasd.

 

Milyen volt az edzés?

Lehetséges, hogy a program kicsit nehezebb volt a kelleténél. Vagy, hogy nem élvezték a csoportos óra közben a zenét. Bárhogyan is volt, nem lehet olyanra reagálni, amiről nem is tudsz: erre vannak az értékelések, eredmények, részvételi arány; mindezeket pedig egy egyszerű kattintással ellenőrizheted.

 

Untitled-design-6-1

Teltházas óra

Nézd meg, ki foglalt helyet a csoportos óráidra és kövesd a résztvevőket az okostelefonodról. Az erre létrehozott felületen mindig szemmel tarthatod a legnépszerűbb órákat és trénereket.

 

Hogyan működik mindez?

A mywellness professzionális alkalmazáscsomag lehetővé teszi, hogy az okostelefonról, a számítógépről vagy iPad-ről közvetlenül kezeld az ügyfélélményt. Összegyűjti az adatokat a Technogym összekapcsolt ökoszisztémájából, hogy értékes időt takarítson meg Neked és javítsa az ügyfelekkel való interakciókat.

Screenshot_7

 

Kövesd a linket, hogy részletesen megismerd a Technogym csatlakoztatható ökoszisztémáját: 

Bővebben 

 

hasonló termékek