Profile pro app

Gyűjtsd digitálisan a klubtagjaidról szóló információt, hogy az általuk remélt, személyre szabott élményt tudd kínálni. Élj a fitnesz ügyfélmenedzsment erejével a létesítményed számára kialakított mywellness digitális megoldásain keresztül. Az okos létesítménygazdálkodás, a klubtagokkal történő zökkenőmentes interakció és a megnövekedett részvétel a mywellness összekapcsolt élmény legfontosabb előnyei.

 • Okos és következetes felmérés
 • Egészségügyi adatokból lehetőségek
 • Tudásmegosztás
 • Erőtesztek
 • Motiváció feltérképezése

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Idő- és energiaigényes megérteni, mi motiválja és köti le a klubtagjaidat. Kivéve, ha a mywellness megteszi ezt helyetted.

Screenshot_1

 

OKOSABB, KÖVETKEZETES FELMÉRÉS

Amikor egy új tag csatlakozik a klubhoz, az első remélt szolgáltatás egy átfogó felmérés, a testösszetételtől (súly, BMI, stb) egészen az elérendő ambíciókig és célokig terjedően.

A legtöbb esetben ez papírkavalkádhoz vezet: nem következetes az adatgyűjtés, alig elérhető az információ és nem történik utófelmérés sem. Ismerős helyzet? Ha igen, ne ijedj meg: a mywellness PROFILE app segítségével könnyen megértheted, mire van a klubtagjaidnak szüksége, és az információt a megfelelő helyen tudod tárolni.

Formáld a wellnessélményt már az elejétől fogva, és a lehetséges lemorzsolódás ellen lépj fel később szükséges módosításokkal. Nincs több kavarodás a papírokkal, amelyek eltűnnek, vagy senki sem olvassa!

body-metrics-ipad

EGÉSZSÉGÜGYI ADATOKBÓL LEHETŐSÉGEK

Élj az emberi szervezetről gyűjtött információ lehetőségeivel: a PROFILE app-pal az ügyfeleid jóllétének fontos eleme lehetsz. Vegyenek részt ütemezett állapotfelmérésen, a PROFILE pedig a mywellness felületén automatikusan szinkronizálja az adatokat a felhasználói fiókkal. A tudásodból nyerj értékes információt, amelyért a felhasználók fizetni is hajlandók. Bizonyítsd kemény munkájuk eredményét és cserébe hűséges tagokra fogsz szert tenni.

 

mywellness_profile_app-2

OSZD MEG A TUDÁST

A klubtagoknak szóló új program összeállításakor mindent figyelembe veszel? A PROFILE-lal egyszerűvé válik, hogy minden szükséges információ egy pillanat alatt elérhető legyen, így bármikor hozzáférhetsz az ügyfeleidről alkotott összképhez. A képességi szint, célok, egészségügyi előélet és lehetséges veszélyek mindig kéznél vannak: a mywellness azonnal jelzi az edzőknek, ha csont vagy ízületi probléma jelentkezne, így a veszélyes feladatokat kiszűri.

 

mywellness-profile_testing-on-technogym-equipment-2

TESZTELD AZ EREJÜKET

Futtass aerob állóképesség- és erőteszteket a Technogym berendezésekről automatikusan begyűjtött adatok alapján. Az edzők egyedi teszteket is végezhetnek, mint például a testtartáselemzés, derékbőség- és testzsírmérés, és feltölthetik az eredményeket egy egyszeri felmérő kérdőíven keresztül.

 

Fitness-trainer-reviewing-a-member-2

DERÍTSD KI, MI MOTIVÁLJA ŐKET MOZGÁSRA

Az Aspiration Map segít a felhasználóknak és Neked is felderíteni a céljaikat, hogy miért szeretnének edzeni, és hogy miért járnak fitneszklubba.

Egy alátámasztott teszt segítségével (az IULM egyetem által jóváhagyott széleskörű tanulmányra alapozva) fedezd fel könnyedén, hogy miért csatlakoznak, hogy a leginkább illeszkedő, testreszabott programokat ajánlhasd, és a részvételi arányt magasan tartsd.

 

Még mindig papíralapon dolgozol?

Fedezd fel a PROFILE adta számtalan lehetőséget, amelyek segítik edzőidet megismerni a klubtagokat, zökkenőmentes és célzott wellnessélményt nyújtva. Alaposan térképezd fel a klubtagjaid, jelölj ki programokat a célokat és egészségügyi állapotot szem előtt tartva, mindig számítva a következetes adatokra, amelyeket a csapatoddal is meg tudsz osztani.

 

mywellness-profile_questionnaire-1

EGYSZERŰ KÉRDŐÍV

Az irányított kérdőívvel tedd a felmérést gyorssá és könnyűvé. Tedd fel a megfelelő kérdéseket és soha többé ne felejtsd el a fontos tudnivalókat.

 

mywellness-profile_reports-2

PONTOS VISSZAJELZÉS

Tedd elérhetővé az összes információt a csapatod számára. Értsd meg, hogyan teheted személyesebbé klubtagjaid élményét és hozz kifinomult döntéseket a tények alapján.

 

proactive-awareness-of-risks-2

PROAKTÍV TUDATOSSÁG

Új program összeállításakor a PROFILE értesít, ha bármilyen lehetséges veszély felmerülhet az edzésélmény közben.

 

A MYWELLNESS PROFILE APP ELŐNYEI

A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA

 • Oszd meg könnyedén az edzőiddel a felhasználói profilokat
 • Inspiráld ügyfeleidet több mozgásra a kijelölt programokkal
 • Vond be a már létező ügyfeleket újra
 • Tegyél szert lényeges információra a klubtagjaidról és azonosítsd a lehetőségeket az igényeiket célzó új szolgáltatásokhoz

 

AZ ÜGYFÉL SZÁMÁRA

 • Profitálj a testreszabott edzésprogramból, amely a személyes tényezőket is figyelembe veszi
 • Maradj motivált
 • Legyél jelen a létesítmény különböző részein

 

LÉGY A JÓLLÉTÜK ŐRZŐJE

Kösd össze a klubtagjaid jellemzőit és személyes céljait: a PROFILE app egyszerűvé teszi megérteni a tagok kiindulási pontját és lehetővé teszi az edzőid számára, hogy személyesen legyenek kapcsolatban a tagokkal, ezzel növelve az általános megelégedettséget.

Az első benyomás számít. Az utat kezdd alapos felméréssel és használd fel a megosztott adatokat, hogy a klubodban szerzett élmények jó benyomást tegyenek, valamint tervezz ütemezett visszajelzéseket, hogy a tagok elkötelezettek maradjanak a céljaik elérése iránt. A mywellness lehetővé teszi számodra, hogy a jóllétük őrzőjévé válj.

Ismerd meg a többi app-ot

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakértő kollégáink segítenek az üzleti koncepciódra szabott ügyfélmenedzsment létrehozásában.

Kapcsolat

 

 

hasonló termékek