Self pro app

Gyors, hatékony és felügyelet nélküli edzésprogramok bármilyen létesítménybe. Élj a fitnesz ügyfélmenedzsment erejével a létesítményed számára kialakított mywellness digitális megoldásain keresztül. Az okos létesítménygazdálkodás, a klubtagokkal történő zökkenőmentes interakció és a megnövekedett részvétel a mywellness összekapcsolt élmény legfontosabb előnyei.

 • Felügyelet nélküli edzés egyszerűen
 • Egyéni edzésprogramok kiválasztása
 • Új programok pár másodperc alatt
 • Többféle bejelentkezési mód
 • Személyre szabott programok

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Ideje, hogy a klubtagjaid új programot kezdjenek az edzőteremben? Már unják az eddigit? Nem felel meg az edzésigényüknek? Akkor szükséged lesz egy edzőre, aki velük dolgozik, vagy mégsem? Hadd válasszák ki a klubtagjaid a saját edzésüket a SELF könyvtárából a SELF app-nak köszönhetően.

Screenshot_3

 

FELÜGYELET NÉLKÜLI EDZÉS EGYSZERŰEN

Mielőtt a technológia lehetővé tette volna, a klubtagok az edzéshez tanácsot csak néhány módon kaphattak, például könyveket és magazinokat bújva, vagy egy edzőben bízva, aki megírta a programot és részletesen bemutatta a feladatokat. Ez nem csak időigényes mindkét fél számára, de megvalósíthatatlan olyan létesítményekben, ahol alig vagy egyáltalán nincs személyzet. Mostanáig.

Napjainkban a SELF app egyszerű és hatékony alternatívaként szolgál. A megoldás alapja egy könyvtár, amelyben több mint 5000 feladat található, képekkel és videókkal részletesen elmagyarázva. Ezek már több mint 2000 edzésprogramba vannak csoportosítva a felhasználók számára, akik az igényeik, céljaik és vágyaik figyelembevételével választani tudnak. Ha a felhasználó kitöltötte az igényfelmérő felületet (a PROFILE app-ot használva), a SELF magától ajánl programot, amely leginkább megfelel céljaik eléréséhez.

 

PROGRAMMI-SUGGERITI

MOZOGJ AZ ÁLTALAD VÁLASZTOTT MÓDON

Az ügyfeleid saját edzésprogramjaikat közvetlenül a UNITY SELF-en keresztül böngészhetik és választhatják ki. A bejelentkezés pofonegyszerű a mywellness pánt, a Technogym key vagy okostelefon használatával. Az elvégzett gyakorlatok ezt követően már minden UNITY vagy UNITY MINI kijelzőn, illetve a mywellness app felületén lehetséges. 

 

pro.mywellness-prescribe-programmes-2

ÚJ PROGRAMOK PÁR MÁSODPERC ALATT

Ha úgy érzed, hogy a létesítményed az előre beállított edzésprogramok miatt veszít az egyedülállóságából, tévedsz. Létre tudsz hozni egy teljesen egyedi edzés könyvtárat, sőt, akár saját feladatokat is rögzíthetsz annak érdekében, hogy az ügyfelek személyre szabott, márkahű élményben részesüljenek. Állítsd össze kedvenc feladataid aszerint, ahogyan te a leghatékonyabbnak gondolod; ez gyors és egyszerű, a klubtagjaid pedig egyből hozzáférnek a létrehozott tartalomhoz.

 

mywellness-self_multiple_ways_to_login_02

TÖBBFÉLE BEJELENTKEZÉSI MÓD

Bízd az ügyfeleidre az általuk preferált eszköz kiválasztását az igazán összekapcsolt wellnessélmény eléréséhez. Ez lehet mywellness pánt, Technogym key vagy okostelefon, illetve a mywellness app használatával akár Apple Watch is.

 

mywellness-self_tailor_made_programmes-2

SZEMÉLYRE SZABOTT PROGRAMOK

Prezentáld a klubtagjaid számára, hogyan tudják közvetlenül okostelefonon vagy egyéb, UNITY vagy UNITY MINI-t használó összekapcsolt eszközön követni az edzésprogramjukat.

 

A MYWELLNESS SELF APP ELŐNYEI

 

AZ ÜZEMELTETŐ SZÁMÁRA

 

 • Papírmentes, teljesen digitális programösszeállításra megoldás, lehetővé téve a klubtagok adatainak automatikus szinkronizálását és elérhetőségét bárhonnan, bármikor
 • Felügyelet nélküli, hatékony edzés lehetősége akkor is, amikor nem áll rendelkezésre személyzet
 • Visszajelzés a személyzet hatékonyságáról és az ügyfelekkel történő interakciókról
 • A korábbi aktivitás, testösszetétel és trendek egyszerű elérése és elemzése

 

A SZEMÉLYI EDZŐK SZÁMÁRA

 

 • Kínálj programösszeállításra olyan megoldást, ahol a kis létszámú személyzetre épülő modell lehetséges
 • Tedd lehetővé, hogy az ügyfelek a saját céljaiknak és vágyaiknak megfelelően maguknak jelöljék ki az edzésprogramokat, így Te azokra az ügyfelekre tudsz fókuszálni, akiknek több segítségre van szüksége

 

AZ ÜGYFÉL SZÁMÁRA

 

 • Kezdj új edzésbe pillanatok alatt
 • Tölts le és jelölj ki magadnak programokat a céljaid és vágyaid figyelembevételével
 • Jelöld ki a programot az app-on, a fali kijelzőkön vagy a UNITY-n keresztül

 

GYORS, HATÉKONY ÉS FELÜGYELET NÉLKÜLI PROGRAMÖSSZEÁLLÍTÁS

Legyen szó fitneszlétesítményekről, szállodai edzőtermekről vagy utazásról, az ügyfeleid számára lehetővé tudod tenni, hogy kiválasszák a számukra megfelelő edzésprogramot, és minden egyes feladatot elérjenek önállóan. Hagyd, hogy a wellness életmódról a SELF app segítségével maguk gondoskodjanak.

Ismerd meg a többi app-ot


Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakértő kollégáink segítenek az üzleti koncepciódra szabott ügyfélmenedzsment létrehozásában.

Kapcsolat

 

hasonló termékek