Teambeats

A TEAMBEATS™ professzionális app-pal a UNITY™ SELF kioszkon keresztül az edzők könnyedén tudják összerakni a pulzusalapú energizáló órákat és köredzéseket, valamint követni a teljesítmény mutatókat, időt és zenét is.  A TEAMBEATS™ használatának feltétele, hogy a létesítmény az adott mywellness® cloud licensz engedélyét megvásárolja.

További követelmények:

  • UNITY™ SELF kioszk
  • Hozzárendelhető pulzusmérő eszköz minden helyiségben, ahol az órák zajlanak
  • Antenna (egy vagy több az alaprajztól függően) minden helyiségben, ahol az órák zajlanak


Érdekel

Bővebb termékleírás

A TEAMBEATS™ egy pulzusalapú edzésplatform, amely kombinálja az edzések változatosságát, a hatékony időfelhasználást, a zenét és a szórakozást egyetlen edzésben, amely teljesen eltér bármely más, edző által vezetett csoportos fitneszélménytől. Növeld a fittséged, csökkents súlyt és maximalizáld a teljesítményed egy szívdobbanás alatt.  

Teambeats_Omnia_1024x690-2

Ütemre edzeni

A résztvevők a trénerek által meghatározott pulzustartományban igyekeznek az órát/köredzést végezni. A zene ütemére edzenek, követve a nagy kijelzőn megjelenő avatárjukat és időzítőt, hogy optimalizálják az edzés és pihenés időtartamait.

 

 

 806_pic4_n-2

Egyszerű pulzusmérés

A rendszer kompatibilis több márka ANT+ és Bluetooth® alapú pulzusmérő eszközeivel. Az trénernek az első alkalom előtt mindössze szinkronizálnia kell az eszközt a résztvevő mywellness® fiókjával és beállítania a maximum pulzusszámot.806_pic5_n-2

Résztvevők felvétele

Az edzők gyorsan adhatnak résztvevőket az órához a UNITY™ SELF kioszkon megjelenő avatárjukra kattintva, még az óra kezdete után is. Olyannyira egyszerű ez, hogy a résztvevő akár magának is képes megtenni ezt.

 

 

806_pic6_n-2

Vezesd az órát

A trénerek közvetlenül a UNITY™ SELF kioszkon tudják létrehozni és levezetni az órát:

  • Állítsd be az időzítőt (visszaszámlálás, intervallumok vagy egyedi)
  • Jelenítsd meg az időzítőt a nagy kijelzőn, hogy vezesd az edzést és megadd a tempót
  • Játssz zenét listáról USB-n vagy Bluetooth®-on keresztül a résztvevők eszközein
  • Szabályozd a hangszintet, a zenét és a mikrofont is

 

 

 

 

 

806_pic7_n-2

Motiváld a résztvevőket

A különböző mutatók (pulzus, % pulzus max, MOVE-ok, kalória) személyre szabott megjelenítésével és egyszerű váltogatásával a trénerek képesek a csapatszellemet kihozni mindenkiből, valamint kihívás elé állítani és jutalmazni is a csapatot.

 

 

806_pic8_n-2

Adj értéket kínálatodhoz

A TEAMBEATS™ mywellness cloud-ba történt teljes integrációjának köszönhetően az operátorok hozzáférhetnek a számukra szükséges információhoz, hogy teljesen egyedülálló edzőtermi kialakítást és órákat hozhassanak létre:

  • Követett edzésadatok
  • Óra sikerességéről jelentések
  • Edzésről visszajelzések

 

 

 

teambeats_secondaryfeature_01_2

Szinkronizáld az eszközöd

A résztvevőknek csak az első alkalom előtt kell szinkronizálni az eszközüket a mywellness® fiókjukkal, ezután a UNITY™ SELF érintőkijelzőjén az avatárjukra kattintva egy mozdulattal csatlakozni tudnak az órához/köredzéshez.

 

 

teambeats_secondaryfeature_02_1

Tartsd az ütemet

A résztvevők figyelik az avatárjukat a nagy kijelzőn, hogy a kövessék a pulzusukat, és az időzítőhöz alkalmazkodva optimalizálhatják az edzés hatékonyságát.

 

 

teambeats_secondaryfeature_03_1

Kapj visszajelzést

A TEAMBEATS™ óra minden teljesítményadata a résztvevő mywellness® fiókjában mentésre kerül. A résztvevők az óra végén megnézhetik a "My Progress Index"-et és a mywellness® app-ban az addigi edzések eredményeit is megtalálhatják.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakértő kollégáink segítenek az üzleti koncepciódhoz legjobban illő professzionális alkalmazás kiválasztásában:

Kapcsolat

 

Ismerd meg a többi app-ot

 

hasonló termékek