Technogym App

Érd el még gyorsabban a céljaidat

A Technogym Coach testreszabja az edzésedet

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

1-Comp-Coach_2
A Technogym Coach testreszabja az edzésedet

2-Comp-Home-Gym-Hotel_3_1
Eddz otthon, a hotelben, az edzőteremben vagy a szabadban

3-Comp-Workout-Type
Több mint 700 edzés, eszközökkel és saját testsúlyos gyakorlatokkal egyaránt

4-Comp-Tracking_1
Kövesd nyomon a fejlődésedet a MOVE-ok és a MOVERGY segítségégével

Töltsd le a Technogym Appot

App-Store-1024pt-1-1

technogym-app-qr-code-pos-simple_bg

hero_app_en_iphone_desktop_v2

MicrosoftTeams-image-77

A testreszabott edzésterved

A Technogym Coach a digitális személyi edződ: válaszold meg a kérdéseit és azonnal megkapod a személyre szabott edzésprogramodat, mely alkalmazkodik a fejlődési ütemedhez, és segít gyorsabban elérni a céljaidat.

Válaszd ki a célodat:

Fitness – hogy formába lendülj, fogyj, erősödj, izmot építs és fiatal maradj
Sport – hogy a legjobb teljesítményt tudd nyújtani a teniszben, a golfban, a futásban vagy a síelésben
Health and Lifestyle - hogy a fizikai aktivitás pozitív hatásaival segíthess olyan egészségügyi problémákon, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a túlsúly és a hátfájás

Töltsd le az appot, és fedezd fel a Technogym Coach nyújtotta lehetőségeket

Eddz bárhol, a rendelkezésedre álló eszközökkel vagy saját testsúlyos gyakorlatokkal

Akár otthon, akár az edzőteremben, a szállodában vagy a szabadban edzel, a Technogym App a lehetőségeidhez igazítja az edzésedet: saját testsúlyos mozgásformákkal vagy a rendelkezésedre álló eszközök - szabad súlyok, futópad, kerékpár, elliptikus tréner és még sok más – segítségével edzhetsz.

Számtalan edzésforma

Találd meg a hozzád leginkább illő mozgásformát. Válassz a Routines, Sessions vagy Signature Programs lehetőségek közül, és mindenféle edzést megtalálsz, amihez csak kedved van: HIIT, erősítés, nyújtás, box, jóga és még sok más – eszközökkel vagy anélkül.

Technogym Sessions

Pörgesd fel edzéseidet a legjobb edzőkkel, akik segítenek a gyakorlatok helyes elvégzésében és megadják a kellő motivációt, hogy a legjobb eredményeket érhesd el. Már több mint 450 Sessions* edzésvideó áll rendelkezésedre, ráadásul minden héten érkeznek hozzá újabbak.

Technogym Routines

A Routines szekcióban a kitűzött célodnak megfelelő edzésvideókat találsz, melyek bemutatják az elvégzendő mozgásmintákat, és hangutasításokkal is segítik a célod elérését, legyen az a nyújtás, a relaxáció, a farizmok erősítése, az erős lábak, a kockás hasizmok, vagy bármi más.

Signature Programs

Speciális edzésprogramok a legjobb sportedzőktől – futáshoz, teniszhez, síeléshez vagy golfhoz.

Kövesd nyomon az aktivitásodat

A MOVERGY a kéthetes fizikai aktivitási trendedet mutatja a MOVE-ok száma alapján, amely a mozgás mértékegysége, nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül.

A MOVE-ok és a MOVERGY segítségével fokozhatod a motivációdat, összehasonlíthatod az eredményeidet a barátaidéval, és egészséges versenybe szállhatsz az életmódod javítása érdekében.

Ráadásul a Wellness Passportban részletesen nyomon követheted az összes mérési eredményedet, és így láthatod a fejlődésedet.

technogym_app_movergy_r

Wellness Magazine

A pihenőnapjaidon, vagy amikor épp van egy kis szabadidőd, böngészheted a cikkeinket, melyekkel betekintést nyerhetsz az egészséges életmóddal kapcsolatos témákba, legyen az az egészséges táplálkozás, edzéstippek, aktuális trendek vagy a mindfulness (tudatos jelenlét) témaköre.

lifestyle
Lifestyle

training
Training

mindfulness
Mindfulness

nutrition
Nutrition

sport
Sport

Technogym App az Apple Watch-odra

Kövesd nyomon a pulzusodat és az elégetett kalóriákat, indítsd, szüneteltesd vagy összegezd az edzésedet közvetlenül az Apple Watch-odról.

 

Töltsd le a Technogym Appottechnogym-app-qr-code-pos-simple_bg

apple-watch

 

Technogym Plus

Kerékpározás, jóga, box, HIIT, erősítés és még sok más Sessions edzésvideó a legjobb edzőkkel, akik segítségedre lesznek a gyakorlatok helyes kivitelezésében, és motiválnak a legjobb eredmények elérésében.

Bővebben

GY.I.K.

Milyen nyelveken érhető el a Technogym App?

Angol, olasz, spanyol, francia és német nyelven (a Technogym Sessions kivételével, amelyek nemzetközi edzőink által vezetett, on-demand edzések, és csak angolul érhetőek el).

Csatlakoztathatok harmadik féltől származó eszközöket és alkalmazásokat?

Igen, csatlakoztathatsz különböző alkalmazásokat, például Strava, Garmin, Fitbit, Apple Health, Google Fit, Samsung Health, ill. bármilyen Bluetooth LE-vel rendelkező pulzusmérő eszközt. Ezenkívül használhatod a Technogym Appot az Apple Watch-odon a pulzusod követésére és az edzésed irányítására.

Tükrözhetem az eszközöm kijelzőjét a TV-re?

Igen, a Technogym App segítségével közvetlenül a TV-n indíthatod el az edzésvideókat. Amikor elkezdesz egy edzést, koppints a bal alsó sarokban lévő "Duplicate screen" lehetőségre, és kövesd az eszközöd által megadott utasításokat. Kompatibilis eszközök: Apple AirPlay2, Samsung Smart View, Chromecast Android eszközökről (Google Home).

Mi a különbség a Precision Program és a Signature Program között?

A Precision Program a Technogym Coach által összeállított, személyre szabott edzésprogram, amely az igényeidhez, a képességeidhez, a fejlődésedhez és a rendelkezésére álló eszközökhöz igazodik, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményeket érd el.
A Signature Program-ok a Programmes menüpontban érhetőek el, és professzionális edzők által készített edzésterveket tartalmaznak futáshoz, teniszhez, síeléshez és golfhoz.

Hogyan módosíthatom a Precision Program-omat?

A személyre szabott edzésprogramod módosításához lépj a Coach fülre, koppints a ceruzára az adott héten aktív program mellett, görgess lefelé az oldalon, koppints a Programme detail gombra, majd válaszd a Recreate Programme lehetőséget az oldal alján.

Hogyan tudom átszervezni a heti edzéstervemet?

Ha kihagyod a napi edzést, a Technogym Coach automatikusan jelez, hogy másnap végezd el azt; nincs szükség újraprogramozásra.
Ha azonban át szeretnéd szervezni a heti edzéseidet, lépj a Coach fülre, koppints a ceruzára az aktuális héten aktív program mellett, majd koppints a Change gombra a Your Week mellett.
Válaszd ki azokat a napokat, amelyeken edzeni szeretnél, majd kattints a Save gombra. Az elvégzett módosítások a következő héttől lépnek érvénybe.

Mit kapok a Technogym Plus előfizetéssel?

Hozzáférhetsz a Technogym Sessions tartalmaihoz, és élvezheted a magával ragadó edzésélményt a legjobb edzőkkel, akik lépésről lépésre motiválnak és segítenek az útmutatásukkal:

  • Sessions a Precision Program-odban: A Technogym Coach által összeállított egyéni edzésprogramod minden nap más-más Session-t kínál Neked
  • több mint 450 Sessions azonnal a rendelkezésedre áll, minden héten új tartalmakkal: jóga, box, HIIT, futás, erőnléti edzésvideók és még sok más

A Technogym Plus előfizetés díja 3 290 Ft/hó vagy 32 990 Ft/év (legjobb ajánlat: 2 750 Ft/hó).

Van ingyenes próbaidőszak?

Igen, 1 hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosítunk. Bizonyos Technogym eszközök megvásárlásához további 1 hónapos ingyenes próbaidőszak jár. Az ingyenes próbaidőszak alatt díj nem kerül felszámításra, és bármikor lemondhatod az előfizetést.

Hol edzhetek a Technogym Plus-szal?

Az előfizetés a Technogym azonosítódhoz kapcsolódik, a prémium tartalmakhoz pedig a Technogym Appon és a Technogym berendezések Live konzoljain keresztül is hozzáférhetsz.

Hogyan tudom aktiválni az előfizetésemet?

Az előfizetés aktiválásához nyisd meg a Technogym alkalmazást, koppints a profilod jobb felső sarkában lévő ikonra, majd válaszd a Subscriptions lehetőséget, és elindul az ingyenes próbaidőszak.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, amikor csak szeretnéd, egyszerűen csak kövesd az alábbi utasításokat:

  • Koppints a profilod jobb felső sarkában található ikonra
  • Koppints a Subscriptions menüpontra
  • Koppints a lemondani kívánt előfizetés melletti 3 pontra
  • Koppints a Cancel subscription lehetőségre: ez a készülék alkalmazásboltjába irányít
  • Az alkalmazásboltban koppints a lemondani kívánt előfizetésre, és kövesd az utasításokat.

Ha lemondod az előfizetést, akkor továbbra is hozzáférhetsz a benne foglalt tartalmakhoz a teljes kifizetett időszak alatt.

Biztonságban vannak az adataim a Technogym alkalmazással?

Az adataid védelme alapvető jog, és mi elkötelezettek vagyunk emellett. A GDPR irányelveknek megfelelően a Technogym App az adataid védelmét szolgálja; az adataidat csak arra használjuk fel, hogy személyre szabott edzésélményt nyújtsunk Neked. Teljes mértékben Te rendelkezel az adataid felett: ha úgy döntesz, hogy nem osztod meg azokat, akkor az engedélyed nélkül nem folytatjuk a műveletet.

Ha már van Technogym Unlimited előfizetésem a Technogym Bike-ra, akkor a Technogym App-on is hozzáférhetek a Sessions edzésvideókhoz?

Igen, a Technogym Unlimited előfizetés tartalmazza az összes Technogym Plus prémium tartalmat is.

* A Technogym Routines és Signature Programs funkciókat minden esetben tartalmazza a Technogym App. A Technogym Sessions edzésvideók a Technogym Plus előfizetéssel érhetőek el.

hasonló termékek