Óvd meg a szervezeted télen is!

Gondoltad volna, hogy télen fokozottan oda kell figyelni arra, hogy szervezetünk megfelelő hőmérsékleten maradjon? Miért? A mindennapok során szervezeted megvívja a harcot a kórokozókkal szemben, ezért nem betegszünk le. Viszont a hidegbe kilépve egy izzasztó edzés után az erek összeszűkülnek, ezáltal csökken a véráramlás, melynek következtében kevesebb a védekező sejt, és így könnyebben támadnak a vírusok, különösen akkor, ha izzadtan mész ki a hidegbe.

szauna

 

Hallottál már az immunerősítés legjobb alternatívájáról?

A szaunázás körülbelül 5000 éves hagyománya a mai napig tart számos jótékony hatásának köszönhetően. Egészségünk megőrzésében, erőnlétünk és fittségünk javításában napjaink egyik legkiemelkedőbb eszköze a szauna. Általánosságban elmondható, hogy rendkívüli méregtelenítő hatással bír, mely által kitisztulnak pórusaink, ezen felül pedig rengeteg kalóriát eléget, így a szauna fogyaszt is.

A szauna segít leküzdeni a megfázást, illetve használatával immunrendszerünk megerősödik, így egy idő után már elérhető az is – ha gyakran szaunázunk –, hogy a náthától se kelljen tartanunk. A szervezet ellenállóbbá válik, és ha meg is betegszünk, a gyógyulási idő jelentős mértékben lerövidülhet.

Egészségünk megőrzésében, erőnlétünk és fittségünk javításában napjaink egyik legkiemelkedőbb eszköze. Az egyes szauna típusok más-más hatással vannak testünkre és lelkünkre…

Finn szauna

Szeretnéd átélni a felöntések élményét? Ez csakis a finn szaunában elképzelhető, hiszen az infraszaunában nincs szerepe a víznek. A tradicionális szauna szeánszok része, hogy a szauna mester vizet locsol a kövekre, majd szertartásos mozdulatokkal szétteríti a nedvessé vált levegőt. Illóolaj hozzáadásával válik teljessé az élmény, melyet otthonodba is bevihetsz a Finn Wellness finn szaunáinak köszönhetően.

 

Infra szauna

infraszauna

Hallottál már az infrasugárról? Kiválóan alkalmazható szív és érrendszeri problémák, izom és ízületi betegségek, sebek, allergia és számos más betegség esetében. Emellett javítja az életminőséget, így ha alvászavarral, szorongással vagy depresszióval küzdesz, akkor kifejezetten ajánlott számodra az infraszauna. Gyógyító ereje az infrasugarakban rejlik, mely a bőr mélyebb rétegeibe behatolva fejti ki jótékony hatását.

Gőzkabin

gozkabin

A gőzkabin amellett, hogy nyugtatólag hat az idegrendszerre, kitágítja a pórusokat, szép puhává varázsolja a bőrt. Kiválóan alkalmazható orr és légzőszervi problémák esetén, mert a gőz tisztítja a légutakat is.

Hűvösebb időszakban igazán kellemes immunerősítő a szauna, mely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. Izzasztó hatásán keresztül javítja az egészséget és a közérzetet... Élj Te is egészségesen és felfrissülten, győződj meg Finn Wellness szaunák pozitív hatásairól.

Keresed a tökéletes szauna és spa megoldást az otthonodba? Kérd szakértő munkatársaink segítségét.

Elérhetőségeink

Tipptár