Tippek a mindennapokra


Hogyan számítsd ki a kalóriaszükségleted?
Akár fogyás, akár az izomtömeg növelése a célod, az eredményes diéta első lépése, hogy ismerd a napi kalóriaszükségleted. Ha ennél az értéknél kevesebbet viszel be, akkor fogyni, ha pedig többet, akkor hízni fogsz, egyenlő mennyiségnél pedig szinten tudod tartani a súlyod. Megmutatjuk, hogyan tudod kiszámítani ezt az értéket.
Ezeket a gyakorlatokat végezd street workout edzés során
A közösségi edzőterek, kondiparkok már egyre több helyen találhatók meg a városokban. A saját testsúllyal végzett, street workoutnak nevezett mozgásforma egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és kezdőtől egészen haladó szintig végezhető. Megmutatjuk, milyen gyakorlatokat érdemes végezned.
Így okozhatnak mozgásszervi panaszokat a belső szervi problémák
A legfrissebb kutatások szerint a belső szervekkel kapcsolatos problémák az idegek közötti átkapcsolás következtében a test más részeire is kisugározhatnak. Egy új manuálterápiás módszer, a viszcerális konvergencia terápia (VCT) azonban hatékonyan tudja ezt kezelni. Az alábbiakban a Sherlock Rehab gyógytornászainak kezelését mutatjuk be.
Mennyire nyújt hatékony edzést egy fitneszalkalmazás?
A mobilalkalmazások fellendülésével és fejlődésével a fitneszvilág is jelentős átalakuláson ment keresztül. Jóval egyszerűbb hozzáférni a különböző edzéstervekhez, tippekhez és személyre szabott programokhoz, azonban ma már sokkal többet kínálnak ennél. Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtanak ezek az alkalmazások a felhasználók számára.
Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2024-ben
Új év, újabb fitnesztrendek, melyek berobbannak a köztudatba. Nem kell mindig ezeket követned, de jó inspirációként szolgálnak ahhoz, hogy izgalmasabbá és változatosabbá tedd a testmozgást. Az éppen aktuális trendekből ráadásul hasznos tippeket is nyerhetsz, melyek segítenek a hatékonyabb edzésben. Ismerd meg őket!
Így készülj a téli sportokra
A különböző téli sportok nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak a hideg hónapokban. A síelés és a snowboardozás azonban mind megerőltetők és akár balesetveszélyesek is lehetnek, ha nem fordítasz kellő időt a felkészülésre. Megmutatjuk, hogyan érdemes edzened, mielőtt nekivágsz a hegyeknek.

Mindennapx

Tipptár