Tippek a mindennapokra


Hogyan erősíti az immunrendszert a sport?
Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, azok a sejtek, szövetek és szervek, amelyek az egészség védelmében részt vesznek. Annak érdekében, hogy az immunrendszerünk megfelelően működjön, meg kell erősítenünk, és ebben hatalmas szerepet játszik a rendszeres testmozgás. De miért is lesz ellenállóbb a szervezete annak, aki aktív életmódot él?
Viszlát, Blue Monday - 6 tipp a hétfői rosszkedv ellen
Tudtad, hogy január harmadik hétfőjét tartják az év legszomorúbb napjának? Ha általánosságban nézzük, a többi hétfő sem örvend jó hírnévnek: sokan ezt a napot érzik a legnyomasztóbbnak a hét többi napja közül. Mi ennek az oka, és mit lehet tenni a hétfői rosszkedv ellen?
Edzés magas vérnyomással
Mindenkinek érdemes sportolnia, ugyanakkor tény, hogy a különböző mozgásformák nem ajánlottak egyformán mindenkinek. Akik vérnyomásproblémákkal élnek együtt, körültekintőbben kell megválasztaniuk az általuk űzött sportot. Olvass tovább és ismerd meg, milyen mozgásformákat ajánlanak a szakértők magas vérnyomás esetére.
5 egyszerű tipp, hogy formában maradj az ünnepek alatt is
Tudod már, hogyan fogod megőrizni az egészséged, illetve az alakod az ünnepek alatt? A karácsonyi időszakban rengeteg finomság kerül az asztalra, és sajnos könnyen felszaladnak a kilók. Természetesen még van időd biztosítani, hogy a kellemes hangulat mellett az egészség is szem előtt maradjon egész decemberben.
Érd el a céljaidat az új Excite Live kardiógépekkel!
Megérkezett a Technogym legújabb kardió termékvonala, az Excite Live, amely számos forradalmi újdonságot rejt magában - köztük az új Technogym Live platformot is, amely számtalan szórakozási lehetőséget tartogat. Olvass tovább és megtudod, hogyan emeli még magasabb szintre az edzéseidet az Excite Live.
Mikor jó ötlet fitnesz berendezést ajándékozni?
Fitnesz berendezést ajándékozni nem ördögtől való, hiszen azt az üzenetet közvetíted, hogy gondolsz szeretteid egészségére. Ráadásul, ha körültekintően választasz meglepetést, azt is jelzed, hogy jól ismered őket és támogatod őket céljaik elérésében. Viszont mielőtt bevásárolsz, gondolj végig három fontos szempontot.

Mindennapx

Tipptár