Lendülj formába!

Te is sokszor elbizonytalanodsz, hogy milyen edzésforma lenne a legtökéletesebb a tested számára? Bármilyen testmozgásról is beszélünk, a lényeg, hogy igazodjon mind a fittségi állapotodhoz, mind az alkatodhoz és természetesen elengedhetetlen az is, hogy az edzés igazodjon a személyiségedhez, különben hamar fel fogod adni…

Testsúlycsökkentés szempontjából az intervall és a kardió edzések a leghatékonyabbak, melyekhez szükséges egy nagy adag akaraterő is. A legfontosabb, hogy kezdd el és ne add fel, valamint mindig a következő edzés lebegjen a szemed előtt...

Kedveled a szabadtéri futást?

Akkor számodra az intervall edzésforma ajánlott, mely az intenzív és a mérsékelt intenzitású gyakorlatok váltakozásából tevődik össze. Kifejezetten ajánlott fogyni vágyóknak, hiszen a váltakozás következtében felpörgeti a pulzusszámot, ezzel beindítva a zsírégetést. Természetesen fontos megjegyezni, hogy elengedhetetlen a bemelegítés az edzés előtt, egyrészt a sérülések elkerülése miatt, másrészt az edzés hatékonysága miatt is.

1_17_1

Mind kezdők, mind profik számára kiváló, viszont az elején érdemes odafigyelni arra, hogy milyen tempóval kezdesz neki… Azért, hogy edzésed biztonságos és hatékony legyen, fontos, hogy lehetőleg puha vagy füves talajon fuss… Ha pedig inkább a beltéri futást részesíted előnyben, akkor futópaddal időjárástól függetlenül végezhetsz intervall edzést. Az Excite termékcsalád szórakoztató funkciókkal ellátott Excite Run 1000 futópadjával szórakoztató módon formálhatod alakodat, hisz a Myrunning Logbook segítségével átélheted a szabadtéri futás élményét, az új UNITY 3.0™ konzolon pedig ki tudod választani kedvenc versenyedet, így meg tudod mérettetni magad társaiddal.

Kardiózd fittre magad!

1_17_2

A kardió edzés a legjobb zsírégető edzésforma, hiszen alacsony és magas intenzitású gyakorlatok váltják egymást. Kifejezetten hatékony edzésforma az aerobic, ahol először jön a bemelegítés, majd az alacsony és magas intenzitású gyakorlatok váltják egymást.

Az otthoni zsírégetést részesíted előnyben? A biciklizés, a futás, vagy a lépcsőzés mind kiválóak lehetnek intenzív kardió edzés szempontjából. A lépcsőzés például remek fenék- és combizom erősítő mozgásforma… A Technogym Excite Climb innovatív lépcsőző gépe az edzést szórakoztató élménnyé varázsolja a beépített játékoknak köszönhetően, melyek során versenyezhetsz barátaiddal, családtagjaiddal, így edzéseid során garantáltan nem lankad motivációd, és a zsírégetést is maximalizálhatod!

Megbízható és prémium minőségű otthoni megoldásokat keresel? Keresd fel kollégáinkat személyre szabott megoldásokért és ajánlatokért:

Elérhetőségeink

Tipptár