Artis
Pszichológia és ultramaraton – mi a kapcsol...
Kutatások szerint az érzelmi és szellemi állapotunk jelentősen befolyásolja a sportteljesítményünket. Ez igaz a kezdő és profi sportolókra egyaránt, illetve néhány sportágat nagyobb mértékben érint, például az olyan küzdősportokat, mint az ökölvívás vagy a birkózás. Egyes pszichológiai tényezők a maratonfutók teljesítményére is hatást gyakorolnak.
A wellness turizmus fogyasztói
Gondoltad volna, hogy az előrejelzések szerint a wellness turizmus piaca 2022-re elérheti a 919 milliárd dollárt is? Évről évre egyre többen választják ezt a kikapcsolódási formát, és nem csak az idősebb korosztály, hanem a fiatalabbak is.
Home Wellness - a jóllét új szintje
A Technogym az elmúlt 30 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a fitnesz és wellness területén, így nem véletlen, hogy az iparág vezető márkájává vált. Az olasz márka felismerte a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, ezért minden wellness megoldását ennek szellemében tervezte és alkotta meg. De hogyan érte el a Technogym, hogy valamennyi fitnesz berendezése kiválóan illeszkedjen az otthoni környezetbe?
Tipptár