Artis
Egy okos irodába presztízs edzőterem kell...
Okos világot élünk: reggel bekapcsoljuk az okostelefonunkat, felcsatoljuk az okosóránkat, és ki tudja, hány okos eszközt használunk még, mire beérünk a munkahelyünkre. Már az épület és az iroda is lehet intelligens. A technológia segítségével új ajtókat lehet megnyitni a munkahelyi wellness tekintetében.
Hogyan alkalmazható a robotika a vendéglátá...
A luxus szállodák egyre több területen újítanak, hiszen a McKinsey kutatása szerint a szállodai dolgozók munkaidejének mintegy fele olyan teendőkkel telik, amelyek 94%-át könnyen automatizálni lehetne. A legmodernebb szállodákban már évek óta alkalmaznak robotokat, hogy növeljék a hatékonyságot és az ügyfélélményt.
Pszichológia és ultramaraton – mi a kapcsol...
Kutatások szerint az érzelmi és szellemi állapotunk jelentősen befolyásolja a sportteljesítményünket. Ez igaz a kezdő és profi sportolókra egyaránt, illetve néhány sportágat nagyobb mértékben érint, például az olyan küzdősportokat, mint az ökölvívás vagy a birkózás. Egyes pszichológiai tényezők a maratonfutók teljesítményére is hatást gyakorolnak.
A wellness turizmus fogyasztói
Gondoltad volna, hogy az előrejelzések szerint a wellness turizmus piaca 2022-re elérheti a 919 milliárd dollárt is? Évről évre egyre többen választják ezt a kikapcsolódási formát, és nem csak az idősebb korosztály, hanem a fiatalabbak is.
Home Wellness - a jóllét új szintje
A Technogym az elmúlt 30 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a fitnesz és wellness területén, így nem véletlen, hogy az iparág vezető márkájává vált. Az olasz márka felismerte a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, ezért minden wellness megoldását ennek szellemében tervezte és alkotta meg. De hogyan érte el a Technogym, hogy valamennyi fitnesz berendezése kiválóan illeszkedjen az otthoni környezetbe?
Tipptár