Excite
Pszichológia és ultramaraton – mi a kapcsol...
Kutatások szerint az érzelmi és szellemi állapotunk jelentősen befolyásolja a sportteljesítményünket. Ez igaz a kezdő és profi sportolókra egyaránt, illetve néhány sportágat nagyobb mértékben érint, például az olyan küzdősportokat, mint az ökölvívás vagy a birkózás. Egyes pszichológiai tényezők a maratonfutók teljesítményére is hatást gyakorolnak.
A vállalati egészségprogram részvételi gátj...
Egy vállalati egészségprogram sikerét nagyban befolyásolja, hogy hányan vesznek részt rajta és mennyire sikerül elkötelezni őket. Sajnos gyakran hangzanak el kisebb-nagyobb kifogások, melyek miatt a munkavállalók nem szívesen, vagy egyáltalán nem vesznek részt a programon. Szerencsére megfelelő válaszokkal a kifogások egy jó részét ki tudod védeni.
A kipihent munkatársak produktívabbak
Kutatások bizonyítják, hogy a testmozgás nagyban hozzájárul a nyugodtabb és pihentetőbb éjszakákhoz. Márpedig egy kipihent és energikus munkatárs sokkal produktívabb, mint olyasvalaki, aki alvászavaroktól szenved.
Így illeszd a célcsoportod igényeihez a fit...
Nincs olyan edzőterem, amelyik mindenkinek megfelel, mert ami mindenkinek szól, az valójában senkinek sem. Ki kell választanod a saját célcsoportodat és úgy kell kialakítanod a termet, hogy kifejezetten a te célcsoportodnak szóljon és megérintse őket.
Tipptár