Free Weights
Testmozgás 60 év felett
Az öregedés természetes folyamat, ugyanakkor rendszeres sporttal lelassítható, és még az idő előrehaladtával bekövetkező betegségek kialakulásának valószínűsége is csökkenthető. 60 év felett is érdemes minden nap mozogni, ugyanakkor más testmozgás ajánlott a fittebb és kevésbé fitt időseknek.
5 ok, amiért nőként is érdemes súlyt emelne...
Számos nő ódzkodik a súlyemelős gyakorlatoktól, mert elterjedt az a tévhit, miszerint túl izmosak lesznek tőle. Pedig a súlyemelés nem csak a férfiak, hanem a nők számára is rengeteg előnyt tartogat. Azok, akik rendszeresen végeznek súlyzós edzéseket, számos pozitív hozadékról számoltak be.
Milyen wellness juttatásokat kínálj?
Azzal, hogy egy cég különböző juttatásokat kínál a munkavállalók számára, nem csak a munkáltatói márkáját építi, hanem közvetetten további előnyökre is szert tesz. Többek között azok az alkalmazottak, akik fitnesz és wellness juttatásokat vesznek igénybe, kevesebb stressznek vannak kitéve, ellenállóbbak a betegségekkel szemben, emellett javul a közérzetük is.
5 trend a wellness turizmusban
A wellness, a vendéglátás és az utazási irodák által nyújtott szolgáltatások egyre gyorsuló ütemben közelednek egymáshoz. A wellness-turizmus fellendülésével az elmúlt évek során egyre tudatosabban keresik a fogyasztók azokat az utazási lehetőségeket, ahol lehetőségük van a wellness élmény egyre szélesebb megtapasztalására. A turizmusban jelen lévő vállalkozásoknak ezért egyre komplexebb üzleti modelleket kell kidolgozniuk annak érdekében, hogy ki tudják elégíteni az új igényeket.
Tipptár