Kinesis
Így készítsd fel a tested a síelésre
A síelés fantasztikus sport, hiszen nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem alaposan megmozgat szinte minden izmot a testben. Emiatt kifejezetten fárasztó lehet egy-egy lesiklás, hacsak nem készítetted fel rá a szervezeted. Tudod, hogyan eddz, ha síelésre vagy snowboardozásra készülsz?
Fitneszberendezések vagy funkcionális edzés...
Klubtulajdonosként inkább a fitneszberendezéseket preferálod, vagy a funkcionális edzések híve vagy? Mindkét irányzat rengeteg lehetőséget rejt magában, ugyanakkor nem árt figyelembe venni az egyes előnyöket és hátrányokat.
Ikonikus, olasz elegancia otthon, egy karny...
Az elmúlt 30 évben a lakások berendezéséhez a Technogym nem csupán fitneszgépeket, hanem wellness megoldásokat nyújtott. Azzal együtt, hogy az évek során az egészségtudatosság és a kiegyensúlyozott életmód szerepe egyre fontosabbá vált, az otthoni fitnesz megoldások iránti igény is növekedett. Erre válaszul a Technogym megváltoztatta a fitnesz hedonista koncepcióját: az olasz márka a jóllét kiterjedt megközelítését kezdte követni. Ez mit is jelent pontosan?
Méregtelenítő kúrák kontra egészséges életm...
Tudtad, hogy az orvosi szaknyelv nem is ismeri a méregtelenítés fogalmát a hétköznapi értelemben? A divatos méregtelenítő kúrák hasznosnak tűnhetnek, főleg azoknak, akik fogyni szeretnének, ugyanakkor sokan nem tudják, hogy ezek a kúrák veszélyesek lehetnek.
Használd ki a wellness turizmust!
Kutatások azt támasztják alá, hogy egyre nagyobb szerepet kap a wellness turizmus, amely a hedonista nyaralással ellentétben kifejezetten az egészség megőrzésére fókuszál. Ez olyan lehetőséget jelent wellness szállodák számára, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyniuk, különben hátramaradnak a vendégekért folytatott versenyben.
Tipptár