Personal
A sport és a design találkozik a S/ALON Bud...
Közel állnak hozzád a különleges formatervezésű megoldások, és szereted a legmodernebb design berendezési tárgyakkal színesíteni otthonod? Figyelmedbe ajánlunk egy eseményt, melynek célja, hogy bemutassa a legújabb hazai design lakberendezési ötleteket. Ez a rendezvény nem más, mint a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás, ahol a tavalyi évhez hasonlóan idén is részt veszünk kiállítóként.
Pszichológia és ultramaraton – mi a kapcsol...
Kutatások szerint az érzelmi és szellemi állapotunk jelentősen befolyásolja a sportteljesítményünket. Ez igaz a kezdő és profi sportolókra egyaránt, illetve néhány sportágat nagyobb mértékben érint, például az olyan küzdősportokat, mint az ökölvívás vagy a birkózás. Egyes pszichológiai tényezők a maratonfutók teljesítményére is hatást gyakorolnak.
Ikonikus, olasz elegancia otthon, egy karny...
Az elmúlt 30 évben a lakások berendezéséhez a Technogym nem csupán fitneszgépeket, hanem wellness megoldásokat nyújtott. Azzal együtt, hogy az évek során az egészségtudatosság és a kiegyensúlyozott életmód szerepe egyre fontosabbá vált, az otthoni fitnesz megoldások iránti igény is növekedett. Erre válaszul a Technogym megváltoztatta a fitnesz hedonista koncepcióját: az olasz márka a jóllét kiterjedt megközelítését kezdte követni. Ez mit is jelent pontosan?
Home Wellness - a jóllét új szintje
A Technogym az elmúlt 30 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a fitnesz és wellness területén, így nem véletlen, hogy az iparág vezető márkájává vált. Az olasz márka felismerte a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, ezért minden wellness megoldását ennek szellemében tervezte és alkotta meg. De hogyan érte el a Technogym, hogy valamennyi fitnesz berendezése kiválóan illeszkedjen az otthoni környezetbe?
Méregtelenítő kúrák kontra egészséges életm...
Tudtad, hogy az orvosi szaknyelv nem is ismeri a méregtelenítés fogalmát a hétköznapi értelemben? A divatos méregtelenítő kúrák hasznosnak tűnhetnek, főleg azoknak, akik fogyni szeretnének, ugyanakkor sokan nem tudják, hogy ezek a kúrák veszélyesek lehetnek.
Használd ki a wellness turizmust!
Kutatások azt támasztják alá, hogy egyre nagyobb szerepet kap a wellness turizmus, amely a hedonista nyaralással ellentétben kifejezetten az egészség megőrzésére fókuszál. Ez olyan lehetőséget jelent wellness szállodák számára, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyniuk, különben hátramaradnak a vendégekért folytatott versenyben.
Tipptár