Wellness eszközök
Hogyan növeli a sport a munkatársak teljesí...
Köztudott, hogy a rendszeres mozgás a testre gyakorolt jótékony hatásai mellett a mentális egészséghez és a jó közérzethez is hozzájárul. Pozitív hatásai a munkában is megmutatkoznak, éppen ezért egyre több munkáltató igyekszik biztosítani a mozgást az alkalmazottak számára.
Támogasd munkavállalóid egészségét home off...
A stressz rossz hatással van a dolgozók egészségére és munkaképességre, mely így a teljesítményükre is kihat. A stresszlevezetés egyik leghatékonyabb módja a mozgás, mely által a dolgozók egészségesebbek és motiváltabbak lesznek, így aztán a munkában is jobban helytállnak.
Miről szóljon az évindító meeting?
Itt az újév, az új célokkal és kihívásokkal együtt. Menedzserként a Te felelősséged, hogy az ünnepekről visszatérő munkatársak újra tele legyenek motivációval és tettvággyal, illetve, hogy az új kollégák megtalálják a számításaikat. A továbbiakban adunk néhány hasznos tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod lendületessé tenni az újévet az irodában.
Szállás ünnepek alatt: kínálj extra különle...
Az előrejelzések szerint 2021-es ünnepi szezonban nagyobb forgalomra számíthatnak a szállodák, mint tavaly, főleg Budapesten. Vannak, akik már hetekkel előre lefoglalják a szobát, de sokan megvárják az utolsó pillanatot a döntéssel. Hogyan tudod elérni, hogy a bizonytalan érdeklődők eltántoríthatatlanul a Te szállodádat válasszák? Olvass tovább és ismerj meg néhány ötletet.
Biztosítsd vendégeidnek a mozgás örömét és ...
A TripAdvisor egy pár évvel ezelőtti kutatása rávilágított arra, hogy a szállásfoglalók több mint 40%-a komolyan érdeklődik az egészséges életmód iránt, vagy aktívan tesz is érte. Nem véletlen tehát, hogy a vendégek közel 53%-a használja a szállásadó hotel fitnesztermét, vagy egyéb wellness szolgáltatásait. Ráadásul a felmérésből az is kiderül, hogy ezért hajlandóak sokkal többet, akár kétszer annyit is elkölteni ottlétük alatt, ami jelentős árbevétel növekedést okoz.
A hátfájás rossz hatása a munkahelyi teljes...
Cégvezetőként vagy a munkatársakért felelős döntéshozóként bizonyára napi szinten szembesülsz azzal a problémával, hogy kollégáid hátfájásra panaszkodnak. Több oka is van, amiért mindenképpen foglalkoznod kell ezzel a problémával: ez a fajta egészségügyi gond egy felmérés szerint a távollétek akár 40%-át is okozhatja, ami jelentős bevételkiesést jelent, továbbá a betegszabadságok céged költségvetését is terhelik.
Tipptár