Wellness eszközök
Ennyi pihenésre van szükség az edzések közö...
A sport sokak számára jelenti a kikapcsolódást, míg mások az álomalakot igyekeznek elérni vele. Egy dolgot azonban többen elhanyagolnak: a pihenést. A túlzásba vitt edzés a testre, a teljesítményre, de akár az egészségre is negatív hatással lehet, így fontos hangsúlyt kell fektetni a regenerációra is. Olvass tovább és tudd meg, mennyi pihenőre van szükség az edzések között.
Dizájn tippek szállodáknak
Mindenki örül, ha az utazás alatti pihenést egy szépen kialakított, esztétikus környezetben töltheti. Sőt, egy prémium hangulatú lakosztály hatalmas vonzerővel bír a szálláshelyek piacán. Megmutatjuk a legfontosabb dizájn és berendezési szempontokat, melyekkel még exkluzívabb környezetet tudsz teremteni a vendégek számára.
Emiatt tér vissza a vendég a szállodába
Ma már egyre nehezebb megfelelni a szállodába érkező vendégek elvárásainak. A finom ételek, a kényelmes, tiszta szoba és az igényes berendezés ma már alapelvárás. Ahhoz, hogy lenyűgözd őket és kiemelkedj versenytársaid közül, olyan szolgáltatásokat kell nyújtanod számukra, melyek az igényeikhez igazodnak. Olvass tovább, és tudd meg, mit várnak el ma a hotelek látogatói.
Hogyan növeli a sport a munkatársak teljesí...
Köztudott, hogy a rendszeres mozgás a testre gyakorolt jótékony hatásai mellett a mentális egészséghez és a jó közérzethez is hozzájárul. Pozitív hatásai a munkában is megmutatkoznak, éppen ezért egyre több munkáltató igyekszik biztosítani a mozgást az alkalmazottak számára.
Támogasd munkavállalóid egészségét home off...
A stressz rossz hatással van a dolgozók egészségére és munkaképességre, mely így a teljesítményükre is kihat. A stresszlevezetés egyik leghatékonyabb módja a mozgás, mely által a dolgozók egészségesebbek és motiváltabbak lesznek, így aztán a munkában is jobban helytállnak.
Miről szóljon az évindító meeting?
Itt az újév, az új célokkal és kihívásokkal együtt. Menedzserként a Te felelősséged, hogy az ünnepekről visszatérő munkatársak újra tele legyenek motivációval és tettvággyal, illetve, hogy az új kollégák megtalálják a számításaikat. A továbbiakban adunk néhány hasznos tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod lendületessé tenni az újévet az irodában.
Tipptár