edzés
Így készülj fel a félmaratonra
A futás napjainkra az egyik legnépszerűbb sporttá nőtte ki magát, ami nem véletlen. Az Asics 2020-as tanulmánya alapján elmondható, hogy a futás pozitívabb hatással van az elmére, mint bármely más fizikai aktivitás. Számtalan szakértő szerint a futás vidámabbá tesz, segít a stressz leküzdésében, hozzájárul a jó minőségű alváshoz, és támogatja az immunrendszert.
MOZGÁS, WELLNESS ÉS SZÓRAKOZÁS AZ UTAZÁS AL...
Ma már a szállodai kínálat elengedhetetlen részét képezik a fitnesz és wellness szolgáltatások. A minőségi szálláshelyek többsége rendelkezik spa részleggel és saját edzőteremmel, azonban nem mindenhol alkalmaznak hozzáértő szakembereket, akik még színvonalasabbá teszik a kiszolgálást.
ÍGY EDDZ ÉS ÉTKEZZ A TESTALKAT TÍPUSODNAK M...
Az edzés és a diéta nem olyan dolog, ami mindenkinél ugyanúgy működik. Más-más adottságokkal rendelkezünk, ami könnyebbé vagy épp nehezebbé teheti az ideális fizikum elérését. Az egyik ilyen tényező a testalkat típus, amiből 3 fő kategóriát különböztetünk meg.
A FRISS LEVEGŐ EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT HATÁSA...
sport gyakorlat
A melegebb, napsütéses időben már sokkal szívesebben töltünk időt a szabadban, nem véletlenül. Nem csak kellemes a friss levegőn tartózkodni, de mind a fizikai, mind pedig a mentális egészséget pozitívan befolyásolja. Ismerd meg a friss levegő kedvező hatásait, melyek miatt Te is szívesebben mozdulsz majd ki!
MENNYI FEHÉRJÉT ÉRDEMES FOGYASZTANOD?
Fehérje bevitel
Az optimális mennyiségű fehérjebevitel elengedhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez. Azonban azt, hogy mennyi fehérjét érdemes fogyasztanod, jelentősen befolyásolja az elérni kívánt célod és az aktivitásod. Cikkünkben bemutatjuk, hogy a testsúlykilogrammodtól és a célodtól függően mennyi fehérjére van szüksége a szervezetednek és, hogy ezt a mennyiséget milyen élelmiszerekkel tudod biztosítani.
Egy sikeres fitneszterem 6 jellemzője
Edzőtermet üzemeltetni nem könnyű feladat, a siker kulcsa pedig több mindentől függ, mint gondolnád. Ha olyan termet szeretnél létrehozni, amely nem csak sok tagot vonz, de kimagasló lesz a megtartási arány és a bevételek is, fogadd meg tippjeinket.
Tipptár