edzés
Így készítsd fel magad az ünnepekre
Az ünnepek alatt könnyen szaladnak fel a plusz kilók, és ha előtte sem figyeltél oda az étkezésre és a mozgásra, igen nehéz lesz tőlük megszabadulni. Fontos, hogy már a megelőző időszakban alakítsd ki az egészséges szokásaidat - adunk néhány tippet, hogyan készítsd fel magad az ünnepekre.
Hogyan döntsd el, melyik a legjobb futópad?...
Otthoni futópadot keresel, de bizonytalan vagy a döntésben? Az óriási választékból nehéz megtalálni a legideálisabb berendezést: az ár mellett a funkciók és a felszereltség terén is jelentős különbségek vannak. Megmutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, hogy megtaláld a számodra legideálisabb futópadot.
Bővítsd a gépparkod nyújtóberendezésekkel...
Sokszor hallunk az edzés utáni nyújtás fontosságáról, viszont a legtöbben nem tudják, hogyan végezzék azt helyesen. Gyakran az edzőtermek sem fordítanak rá nagy figyelmet, pedig néhány nyújtóberendezés nagyban hozzájárul a vendégek biztonságához és a nagyobb forgalomhoz.
Tippek reggeli edzéshez
A reggel kiváló alkalom az edzéshez. Friss az idő, kevésbé zsúfoltak a termek, és a korai időpont jobban beilleszthető a napirendedbe. Ahhoz, hogy valóban hatékony és biztonságos legyen a reggeli mozgás, érdemes odafigyelned pár dologra.
Miért ősszel a legjobb edzeni?
A meleg, napsütéses idő kiváló alkalom a szabadtéri edzésre, a borús, esős napok közeledtével viszont már nehezebb motiváltnak maradni. Érdemes azonban ősszel is rendszeresen mozognod, mivel nem csak fizikai egészségedért, de az immunrendszeredért is sokat teszel vele. Olvass tovább és tudd meg, miért ez az évszak a legalkalmasabb az edzésre.
Így tedd trendibbé a fitnesztermed
Egy fitneszterem kialakítása vagy felújítása igen összetett munka. Nem elég a berendezéseket megválasztani - ügyelni kell a dizájnra, az összképre és a hangulatra, mert ezek mind hozzájárulnak a terem atmoszférájához, és a látogatók elégedettségéhez. Adunk pár tippet, hogyan alakíts ki egy ideális edzőtermet.
Tipptár