edzés
Ezek a 2022-es év top fitnesztrendjei
Időről időre újabb trendek jelennek meg a fitnesziparban, melyek gyakran évekig meghatározók maradnak. Az életmód és a technológia változása, valamint a testedzésre vonatkozó tudományos kutatások eredményei mind hosszútávon formálják az irányzatokat, így érdemes megismerkedni velük.
Figyelj oda ízületeidre: így kíméld őket
Negyvenéves kor felett egyre gyakrabban jelentkeznek ízületi panaszok, melyek a mozgást is megnehezíthetik. Nagyobb mértékű súlyfelesleg esetén egyes gyakorlatok végzése kifejezetten ellenjavallt. Viszont nem csak idősebb korban jelentkezhetnek ezek a problémák. A túl sok vagy helytelenül végzett sport által okozott túlterhelés is károsíthatja az ízületeket. A sportsérülések utáni rehabilitáció során kiemelten fontos odafigyelni a kíméletességre.
Érd el gyorsabban céljaidat a Technogym App...
Otthoni edzés során sokszor nehéz motivációt találni – főleg akkor, ha egyedül edzünk. Az okostelefonra telepíthető fitnesz alkalmazások kézenfekvő megoldást nyújtanak az egészséges szokások kialakításához. Amellett, hogy segítenek fenntartani a motivációt, szórakoztatóvá teszik az edzést és visszajelzést adnak a teljesítményről.
Jobb eredmény kisebb erőkifejtéssel: tippek...
Az elliptikus edzések számos pozitív hatást gyakorolnak a testedre, az izomerősítéstől kezdve egészen az egyensúlyérzék fejlesztéséig. Ugyanakkor nem mindegy, hogyan végzed a gyakorlatokat: egy kis odafigyeléssel még hatékonyabbá tudod tenni az elliptikus tréninget, mint eddig. Fogadj meg 5 tanácsot és emeld magasabb szintre az otthoni testmozgást.
Pörgesd fel az edzésed a Technogym Live pla...
A Technogym nem csak a világszínvonalú edzőgépek és fitneszberendezések megalkotásának területén emelkedik ki a többi fitneszeszközgyártó közül, hanem az innovatív digitális megoldások megteremtésében is. Egyik legújabb digitális újítása a Technogym Live platform, amely magasabb szintre emeli az élményt edzés közben.
Ezt a 3 edzéstípust végezd elliptikus trén...
Aki használt már elliptikus trénert, megtapasztalhatta, hogy milyen könnyű a berendezés használata, és mennyire változatos edzéstípusokat lehet rajta elvégezni. Attól függően, hogy milyen mozgást végzel, képes vagy javítani az általános állóképességedet, erősíteni az izmaidat, vagy hatékonyan égetni a zsírt a testedben.
Tipptár