edzés
Ezért bukik el a legtöbb fitneszterem
Az edzőtermek többségének nem az alacsony forgalom jelent gondot, hanem inkább azok a fennálló problémák, melyek elriasztják a vendégeket. A sikeres és jövedelmező működés érdekében ezeket mielőbb ki kell küszöbölni, hogy meg tudd tartani a klubtagjaidat. Mutatunk 4 fő okot, ami az edzőtermek bukásához vezet.
Mire számíthatnak a luxusszállodák 2024-ben...
A szállodaiparra lassú, egyenletes fejlődés jellemző, ritkák a drasztikus változások. A trendek vizsgálatakor tehát inkább a már meglévő szolgáltatások továbbfejlesztéséről van szó, kevésbé az innovációról. Tudd meg, mely igények fognak előtérbe kerülni 2024-ben!
Mennyire nyújt hatékony edzést egy fitnesza...
A mobilalkalmazások fellendülésével és fejlődésével a fitneszvilág is jelentős átalakuláson ment keresztül. Jóval egyszerűbb hozzáférni a különböző edzéstervekhez, tippekhez és személyre szabott programokhoz, azonban ma már sokkal többet kínálnak ennél. Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtanak ezek az alkalmazások a felhasználók számára.
Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2024-ben...
Új év, újabb fitnesztrendek, melyek berobbannak a köztudatba. Nem kell mindig ezeket követned, de jó inspirációként szolgálnak ahhoz, hogy izgalmasabbá és változatosabbá tedd a testmozgást. Az éppen aktuális trendekből ráadásul hasznos tippeket is nyerhetsz, melyek segítenek a hatékonyabb edzésben. Ismerd meg őket!
Ragadd meg az újévi fogadalmas vendégeid
Minden edzőterem-tulajdonos megtapasztalta, mekkora forgalomnövekedést tud hozni az új év. Az újévi fogadalmas vendégek akár 15%-os ugrást is okozhatnak, többségük azonban nem marad pár hónapnál tovább. Valódi sikert tehát akkor érhetsz el, ha a januárban érkező új vendégeket meg is tudod tartani.
Így készülj a téli sportokra
A különböző téli sportok nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak a hideg hónapokban. A síelés és a snowboardozás azonban mind megerőltetők és akár balesetveszélyesek is lehetnek, ha nem fordítasz kellő időt a felkészülésre. Megmutatjuk, hogyan érdemes edzened, mielőtt nekivágsz a hegyeknek.
Tipptár