egészségtudatos életmód
A FRISS LEVEGŐ EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT HATÁSA...
sport gyakorlat
A melegebb, napsütéses időben már sokkal szívesebben töltünk időt a szabadban, nem véletlenül. Nem csak kellemes a friss levegőn tartózkodni, de mind a fizikai, mind pedig a mentális egészséget pozitívan befolyásolja. Ismerd meg a friss levegő kedvező hatásait, melyek miatt Te is szívesebben mozdulsz majd ki!
MENNYI FEHÉRJÉT ÉRDEMES FOGYASZTANOD?
Fehérje bevitel
Az optimális mennyiségű fehérjebevitel elengedhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez. Azonban azt, hogy mennyi fehérjét érdemes fogyasztanod, jelentősen befolyásolja az elérni kívánt célod és az aktivitásod. Cikkünkben bemutatjuk, hogy a testsúlykilogrammodtól és a célodtól függően mennyi fehérjére van szüksége a szervezetednek és, hogy ezt a mennyiséget milyen élelmiszerekkel tudod biztosítani.
Hogyan számítsd ki a kalóriaszükségleted?...
Akár fogyás, akár az izomtömeg növelése a célod, az eredményes diéta első lépése, hogy ismerd a napi kalóriaszükségleted. Ha ennél az értéknél kevesebbet viszel be, akkor fogyni, ha pedig többet, akkor hízni fogsz, egyenlő mennyiségnél pedig szinten tudod tartani a súlyod. Megmutatjuk, hogyan tudod kiszámítani ezt az értéket.
Ezek az új trendek várhatók az üzleti utazá...
Habár már jó ideje vége a pandémiás időszaknak, a turizmus és a szállodaipar számára több időre volt szükség, hogy visszatérjen a 2019-es állapotba. Az Accor ‘The Business of Travel 2023’ nevű kutatása a globális üzleti utazás trendjeit mérte fel, ami alapján Te is megtudhatod, mire készülj a kínálati oldalon.
Ezeket a gyakorlatokat végezd street workou...
A közösségi edzőterek, kondiparkok már egyre több helyen találhatók meg a városokban. A saját testsúllyal végzett, street workoutnak nevezett mozgásforma egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és kezdőtől egészen haladó szintig végezhető. Megmutatjuk, milyen gyakorlatokat érdemes végezned.
Így okozhatnak mozgásszervi panaszokat a be...
A legfrissebb kutatások szerint a belső szervekkel kapcsolatos problémák az idegek közötti átkapcsolás következtében a test más részeire is kisugározhatnak. Egy új manuálterápiás módszer, a viszcerális konvergencia terápia (VCT) azonban hatékonyan tudja ezt kezelni. Az alábbiakban a Sherlock Rehab gyógytornászainak kezelését mutatjuk be.
Tipptár