egészségtudatos életmód
Így okozhatnak mozgásszervi panaszokat a be...
A legfrissebb kutatások szerint a belső szervekkel kapcsolatos problémák az idegek közötti átkapcsolás következtében a test más részeire is kisugározhatnak. Egy új manuálterápiás módszer, a viszcerális konvergencia terápia (VCT) azonban hatékonyan tudja ezt kezelni. Az alábbiakban a Sherlock Rehab gyógytornászainak kezelését mutatjuk be.
Mire számíthatnak a luxusszállodák 2024-ben...
A szállodaiparra lassú, egyenletes fejlődés jellemző, ritkák a drasztikus változások. A trendek vizsgálatakor tehát inkább a már meglévő szolgáltatások továbbfejlesztéséről van szó, kevésbé az innovációról. Tudd meg, mely igények fognak előtérbe kerülni 2024-ben!
Mennyire nyújt hatékony edzést egy fitnesza...
A mobilalkalmazások fellendülésével és fejlődésével a fitneszvilág is jelentős átalakuláson ment keresztül. Jóval egyszerűbb hozzáférni a különböző edzéstervekhez, tippekhez és személyre szabott programokhoz, azonban ma már sokkal többet kínálnak ennél. Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtanak ezek az alkalmazások a felhasználók számára.
Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2024-ben...
Új év, újabb fitnesztrendek, melyek berobbannak a köztudatba. Nem kell mindig ezeket követned, de jó inspirációként szolgálnak ahhoz, hogy izgalmasabbá és változatosabbá tedd a testmozgást. Az éppen aktuális trendekből ráadásul hasznos tippeket is nyerhetsz, melyek segítenek a hatékonyabb edzésben. Ismerd meg őket!
Ragadd meg az újévi fogadalmas vendégeid
Minden edzőterem-tulajdonos megtapasztalta, mekkora forgalomnövekedést tud hozni az új év. Az újévi fogadalmas vendégek akár 15%-os ugrást is okozhatnak, többségük azonban nem marad pár hónapnál tovább. Valódi sikert tehát akkor érhetsz el, ha a januárban érkező új vendégeket meg is tudod tartani.
Hogyan főzz egészségesebben?
Az egészséges étkezés nem kizárólag abból áll, hogy milyen hozzávalókat választasz. Az elkészítési mód is rendkívül meghatározó, hiszen helytelen technikával csökken az ételek tápanyagtartalma, a felesleges adalékok pedig károsak lehetnek a szervezetedre. Adunk pár tippet, hogyan főzz egészségesebben.
Tipptár