fitneszterem megoldások
Ezért bukik el a legtöbb fitneszterem
Az edzőtermek többségének nem az alacsony forgalom jelent gondot, hanem inkább azok a fennálló problémák, melyek elriasztják a vendégeket. A sikeres és jövedelmező működés érdekében ezeket mielőbb ki kell küszöbölni, hogy meg tudd tartani a klubtagjaidat. Mutatunk 4 fő okot, ami az edzőtermek bukásához vezet.
Ragadd meg az újévi fogadalmas vendégeid
Minden edzőterem-tulajdonos megtapasztalta, mekkora forgalomnövekedést tud hozni az új év. Az újévi fogadalmas vendégek akár 15%-os ugrást is okozhatnak, többségük azonban nem marad pár hónapnál tovább. Valódi sikert tehát akkor érhetsz el, ha a januárban érkező új vendégeket meg is tudod tartani.
Hogyan építs erős brandet a fitnesztermedbő...
Egy sikeres fitneszteremnek ma már sokkal többről kell szólnia, mint a berendezésekről. Azzal, ha márkát építesz, egyedivé és emlékezetessé teszed a termed a piacon. Egy jól átgondolt brandnek ráadásul igazi közösségépítő ereje van, ami a lemorzsolódást is csökkenti. Adunk 5 tippet, hogy Te is kihasználd ezeket az előnyöket.
Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2023-ban...
A folyamatosan változó fitnesztrendek az edzőtermek forgalmát is nagyban befolyásolhatják. Azzal, ha tudatában vagy az aktuális trendeknek, jobban az igényekhez tudod igazítani a szolgáltatásaidat, illetve magasabb szinten tudod tartani a forgalmad. Ismerd meg a 2023-ban várható főbb fitnesztrendeket!
Bővítsd a gépparkod nyújtóberendezésekkel...
Sokszor hallunk az edzés utáni nyújtás fontosságáról, viszont a legtöbben nem tudják, hogyan végezzék azt helyesen. Gyakran az edzőtermek sem fordítanak rá nagy figyelmet, pedig néhány nyújtóberendezés nagyban hozzájárul a vendégek biztonságához és a nagyobb forgalomhoz.
Így tedd trendibbé a fitnesztermed
Egy fitneszterem kialakítása vagy felújítása igen összetett munka. Nem elég a berendezéseket megválasztani - ügyelni kell a dizájnra, az összképre és a hangulatra, mert ezek mind hozzájárulnak a terem atmoszférájához, és a látogatók elégedettségéhez. Adunk pár tippet, hogyan alakíts ki egy ideális edzőtermet.
Tipptár