fogyás
Technogym App, Technogym Live, Technogym Pl...
Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.
Miért jó videókat nézni edzés közben?
Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az otthoni edzés, melyhez rengeteg edzésvideó áll rendelkezésre a különböző platformokon. Remek megoldás, ha nem szeretnél konditerembe menni, mivel akár otthon, eszközök nélkül is el tudod végezni a gyakorlatokat.
6 ok, amiért kezdj el kerékpározni
A teremkerékpár az egyik legelterjedtebb otthoni kardióeszköz, népszerűségének egyik fő oka, hogy egyszerűen és kényelmesen használható. Hatékony, mégis alacsony megterhelést jelentő mozgásformát biztosít. Kevésbé terheli meg az ízületeket, mint például a futás, ezért ideális az idősebb korosztály vagy sportsérülés utáni rehabilitációban résztvevők számára is.
Ezek a 2022-es év top fitnesztrendjei
Időről időre újabb trendek jelennek meg a fitnesziparban, melyek gyakran évekig meghatározók maradnak. Az életmód és a technológia változása, valamint a testedzésre vonatkozó tudományos kutatások eredményei mind hosszútávon formálják az irányzatokat, így érdemes megismerkedni velük.
Pörgesd fel az edzésed a Technogym Live pla...
A Technogym nem csak a világszínvonalú edzőgépek és fitneszberendezések megalkotásának területén emelkedik ki a többi fitneszeszközgyártó közül, hanem az innovatív digitális megoldások megteremtésében is. Egyik legújabb digitális újítása a Technogym Live platform, amely magasabb szintre emeli az élményt edzés közben.
Ezt a 3 edzéstípust végezd elliptikus trén...
Aki használt már elliptikus trénert, megtapasztalhatta, hogy milyen könnyű a berendezés használata, és mennyire változatos edzéstípusokat lehet rajta elvégezni. Attól függően, hogy milyen mozgást végzel, képes vagy javítani az általános állóképességedet, erősíteni az izmaidat, vagy hatékonyan égetni a zsírt a testedben.
Tipptár