fogyás
Ezekkel az ételekkel vigyázz, ha fogyni sze...
Bizonyára sokszor hallod a diéta alatt, hogy kerülni kell a cukros, feldolgozott élelmiszereket. Ennek kiváló módja, ha más, egészségesebb alternatívákkal helyettesíted a nassolnivalókat. Mindezek ellenére ilyenkor is körültekintőnek kell maradnod, hiszen néhány egészséges étel is jelentősen megdobhatja a napi kalóriabeviteled, hátráltatva ezzel a fogyásban.
3 elterjedt mítosz a zsírégetésről
A zsírégetést és a különböző zsírégető módszereket mindig is nagy érdeklődés övezte, épp ezért rengeteg tartalmat találunk róla az interneten. Sajnos rengeteg köztük a téves információ is, melyek időközben beépültek a köztudatba. Bemutatunk 3 gyakori tévhitet, melyek elterjedtek a zsírégetéssel kapcsolatban.
Így tartsd be az újévi fogadalmad
Nálad is minden év elején ugyanaz a forgatókönyv? Célokat tűzöl ki, majd az idő előrehaladtával szépen lassan felhagysz velük és visszatérsz a régi szokásaidhoz? Nem kell, hogy idén is ez történjen. Olvass tovább és tudd meg, hogyan tartsd be az újévi fogadalmaidat!
Ezek a legrosszabb újévi fogadalmak
A újév beköszöntével legtöbben az életmódjukon szeretnének változtatni, így elkezdenek valamilyen diétát vagy edzéstervet, és igyekeznek felhagyni az egészségtelen szokásaikkal. Az első pár hét még a tervek szerint alakul, de az idő előrehaladtával már lankad a lelkesedés, februárra pedig gyakran már kudarcba is fullad az egész. De mi az oka ennek?
Így készítsd fel magad az ünnepekre
Az ünnepek alatt könnyen szaladnak fel a plusz kilók, és ha előtte sem figyeltél oda az étkezésre és a mozgásra, igen nehéz lesz tőlük megszabadulni. Fontos, hogy már a megelőző időszakban alakítsd ki az egészséges szokásaidat - adunk néhány tippet, hogyan készítsd fel magad az ünnepekre.
Tippek reggeli edzéshez
A reggel kiváló alkalom az edzéshez. Friss az idő, kevésbé zsúfoltak a termek, és a korai időpont jobban beilleszthető a napirendedbe. Ahhoz, hogy valóban hatékony és biztonságos legyen a reggeli mozgás, érdemes odafigyelned pár dologra.
Tipptár