group cycling
Munkahelyi stratégiák a krónikus betegségek...
A különböző krónikus betegségek, köztük a magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, valamint mozgásszervi betegségek rengeteg kockázatot hordoznak magukban. Kutatások szerint hazánkban a 15 évesnél idősebbek 59 százaléka szenved krónikus betegségben, melynek oka elsősorban az ülőmunka és a mozgásszegény életmód.
A sikeres vállalati wellness program titka...
A RAND Corporation vállalati wellnessre fókuszáló kutatása szerint azok a vállalatok, melyek modern struktúrákat követnek, bizonyíthatóan hatékonyan és sikeresen menedzselik le a wellness programokat. De pontosan mi is a sikerük titka?
Emeld új szintre a szállodai fitneszt
Egy szállodának több lehetősége is adódik arra, hogy wellness megoldásokat kínáljon vendégei számára. Kialakíthatsz wellness lakosztályt a privát wellness élményt kereső vendégek számára, vagy berendezhetsz szállodai edzőtermet a csoportos edzések iránt érdeklődőknek. Cikkünkben a csoportos órák előnyeit fogjuk feltérképezni.
Csapatsportok felnőttkorban
Számos felnőtt vett részt különböző csapatsportokban gyermek- vagy tinédzserkorban, azonban felnőttkorukra sokan maguk mögött hagyják ezt a hobbit. Vannak, akik elveszítik érdeklődésüket, míg mások időhiányra hivatkoznak. Természetesen egyéni döntés, hogy ki játszik csapatban és ki nem, viszont tagadhatatlan, hogy a csapatsportok a felnőttek számára is rendkívül előnyösek.
Hogyan végezz edzést szobabiciklin?
Akár otthon edzel, akár fitneszterembe jársz, a szobabicikli biztonságos és hatékony sportolási lehetőséget kínál számodra. Ideális megoldás a mindennapi testmozgás elvégzésére, de kitűnő választás versenyekre való felkészüléshez is. Ismered a szobabiciklik előnyeit és a bennük rejlő lehetőségeket?
10 titok a sikeres Group Cycling® stúdiókró...
Egy Group Cycling teremkerékpár stúdió minőségi sztenderdek alapján egyedi jelleget öltve működik. Cikkünkben azokat a bennfentes tippeket írjuk le, amelyekkel sikeresen fogod tudni menedzselni a saját stúdiódat és biztosan ki fogsz tűnni a tucat szolgáltatást nyújtó termek közül. Egy eredményesen működő, felejthetetlen élményt nyújtó stúdió megtervezésénél minden részletet alaposan át kell gondolni.
Tipptár