group cycling
Tedd még emlékezetesebbé a csoportos órát!...
A csoportos fitnesztermi órák számos előnnyel bírnak, többek között motiváltabbá teszik a vendégeidet és visszatérésre ösztönzik őket. A tapasztalatok szerint még emlékezetesebb élményben részesülnek azok, akik olyan csoportos órán vesznek részt, amelyet az edző a Unity Self használatával tesz még izgalmasabbá.
Hogyan kezeld az ünnepi időszakot a munkahe...
Az év utolsó hónapja a legtöbb munkahelyen egy kifejezetten stresszes időszak, hiszen a dolgozóknak nem csak a munkájukban kell megfelelniük, hanem ezzel párhuzamosan a karácsonyi készülődést sem szabad elhanyagolniuk. Szerencsére egy wellness program segíteni tud a munkavállalóknak abban, hogy a wellness jegyében teljen az egész december, beleértve a két ünnep közötti időszakot is.
Munkahelyi stratégiák a krónikus betegségek...
A különböző krónikus betegségek, köztük a magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, valamint mozgásszervi betegségek rengeteg kockázatot hordoznak magukban. Kutatások szerint hazánkban a 15 évesnél idősebbek 59 százaléka szenved krónikus betegségben, melynek oka elsősorban az ülőmunka és a mozgásszegény életmód.
A sikeres vállalati wellness program titka...
A RAND Corporation vállalati wellnessre fókuszáló kutatása szerint azok a vállalatok, melyek modern struktúrákat követnek, bizonyíthatóan hatékonyan és sikeresen menedzselik le a wellness programokat. De pontosan mi is a sikerük titka?
Emeld új szintre a szállodai fitneszt
Egy szállodának több lehetősége is adódik arra, hogy wellness megoldásokat kínáljon vendégei számára. Kialakíthatsz wellness lakosztályt a privát wellness élményt kereső vendégek számára, vagy berendezhetsz szállodai edzőtermet a csoportos edzések iránt érdeklődőknek. Cikkünkben a csoportos órák előnyeit fogjuk feltérképezni.
Csapatsportok felnőttkorban
Számos felnőtt vett részt különböző csapatsportokban gyermek- vagy tinédzserkorban, azonban felnőttkorukra sokan maguk mögött hagyják ezt a hobbit. Vannak, akik elveszítik érdeklődésüket, míg mások időhiányra hivatkoznak. Természetesen egyéni döntés, hogy ki játszik csapatban és ki nem, viszont tagadhatatlan, hogy a csapatsportok a felnőttek számára is rendkívül előnyösek.
Tipptár