indoor cycling
Munkahelyi stratégiák a krónikus betegségek...
A különböző krónikus betegségek, köztük a magas vérnyomás, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, valamint mozgásszervi betegségek rengeteg kockázatot hordoznak magukban. Kutatások szerint hazánkban a 15 évesnél idősebbek 59 százaléka szenved krónikus betegségben, melynek oka elsősorban az ülőmunka és a mozgásszegény életmód.
Stílus. Forma. Lendület.
A Forma Line termékcsalád leszámol az unalmas kardióedzésekkel. A Forma termékvonal új tartalmat, okos funkciókat és kiemelkedő designt kínál otthoni környezetbe. Ráadásul, kiemelt ajánlatunk keretein belül most még inkább megéri a Forma Line tagjai közül választanod.
Tekeréssel a cukorbetegség ellen
Gondoltad volna, hogy a cukorbetegség 415 millió embert érint és évente 7 millió új esetet regisztrálnak? A legfrissebb statisztikák adatai meghökkentőek és aggasztóak, különösen annak figyelembe vételével, hogy egészséges és aktív életmóddal már sokat lehet tenni a betegség kialakulása ellen.
Mozgással a jobb alvásért
Alvászavaroktól szenvedsz? Kutatások bizonyítják, hogy a testmozgás nagyban hozzájárul a nyugodtabb és pihentetőbb éjszakákhoz, ugyanakkor a különböző tevékenységek nem ugyanolyan mértékben segítik az alvást. A továbbiakban kifejtjük, hogy milyen fizikai aktivitást célszerű végezned, ha maximálisan pihentető alvást szeretnél elérni.
Pörgesd fel szobabiciklis edzésed!
Vannak, akik számára a szobabiciklis edzés könnyen unalmassá és monotonná tud válni – pedig ennek nem kell így lennie. A beltéri kerékpározásnak is megvan a maga varázsa, ami akkor tart igazán sokáig, ha változatossá teszed.
Hogyan végezz edzést szobabiciklin?
Akár otthon edzel, akár fitneszterembe jársz, a szobabicikli biztonságos és hatékony sportolási lehetőséget kínál számodra. Ideális megoldás a mindennapi testmozgás elvégzésére, de kitűnő választás versenyekre való felkészüléshez is. Ismered a szobabiciklik előnyeit és a bennük rejlő lehetőségeket?
Tipptár