intervallum edzés
Halmozd a sikereket futópados HIIT edzéssel...
A magas intenzitású intervall edzések effektív testmozgási alternatívát jelentenek, főleg azoknak, akik időhiánnyal küzdenek. Nem véletlenül népszerűek a futópados HIIT tréningek, hiszen remekül kombinálják a futás egyszerűségét a HIIT hatékonyságával. A továbbiakban tippeket adunk, hogy futás során kihozd magadból a maximumot.
Edzés otthon – mikor egyél?
Amikor hosszabb időt töltesz otthon, gyakrabban nyitogatod a hűtőt? Semmi gond nincs ezzel, amíg odafigyelsz a mennyiségre és a minőségre, viszont ne veszítsd szem elől azt sem, hogy az étkezésed összhangban legyen az edzéseiddel.
Így étkezz, hogy hatékonyabb legyen a HIIT ...
A magas intenzitású intervallum tréning rengeteg előnnyel rendelkezik, de kétségkívül igencsak igénybe veszi a szervezetedet. Ha az a célod, hogy izomvesztés nélkül szabadulj meg a felesleges zsírtól, és lehetőleg minél rövidebb időn belül, akkor nem elég, hogy kitartóan végzed a HIIT edzést – az étkezés terén is legalább ilyen kitartónak kell lenned.
Miért hatékony a HIIT edzés a túlsúlyos fia...
A HIIT, avagy a magas intenzitású intervallum tréning olyan edzésforma, mely során rövid, intenzív gyakorlatok és mérsékelt pihenő időszakok váltják egymást. A HIIT edzés számos előnnyel rendelkezik és rendkívül hatékony testmozgási alternatívát jelent, különösen a fiatalabbak számára. De pontosan miért ajánlott, sőt, kell a fiataloknak HIIT edzést végezniük?
Mitől lesz egyedülálló egy boutique koncepc...
Divatba jöttek és hatalmas lendülettel törnek előre a boutique fitneszstúdiók, melyek specializált szolgáltatást nyújtanak a testmozgásra vágyók számára. A boutique fitneszklubok különösen az Y és a Z generáció körében hódítanak, mivel rájuk különösen jellemző, hogy élményekre vágynak az élet minden területén. Pontosan ezt ismerte fel többek között az angliai FLY Fitness.
A Technogym piacra dobta a SKILLRUN-t
A Technogym – a design-orientált és technológia-alapú fitnesz berendezések, valamint a kapcsolódó digitális megoldások világvezető gyártója, az elmúlt 6 olimpiai játék hivatalos sportszerbeszállítója – büszkén jelenti be a SKILLRUN™ piaci bevezetését. Ez az első olyan futópad, amely egyetlen megoldásban lehetővé teszi a kardió és erősítő edzéseket a profi sportolók és a hétköznapi sportemberek számára egyaránt.
Tipptár