kerékpározás
Ismerd meg a teremkerékpározás új, sokszínű...
A kerékpározást a legegészségesebb sportok között tartják számon. Mivel folyamatos ciklusos mozgásból áll, hozzájárul állóképességünk javításához, emellett jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerünkre, légzőszerveinkre, anyagcserénkre és izmainkra. Még jobb, hogy nem csak a kerékpárúton, hanem otthon is végezhető ez a sport, sőt, ott még előnyösebb is.
Egy szobabicikli, ami design berendezési tá...
A Technogym sosem áll meg a fejlesztések terén. A márkát folyamatosan hajtja előre a küldetéstudat, melynek szerves részét képezi a wellness életstílus terjesztése, és ezzel az életminőség javítása szerte a világon. E küldetést követve alkotta meg a Technogym a Bike Personalt, amely a minőségi teremkerékpározás révén javítja az emberek életszínvonalát.
Így segít a sport leküzdeni az állandó éhsé...
Nem csak fogyókúra alatt fordulhat elő, hogy szűnni nem akaró éhségérzet gyötör valakit. Sajnos vannak, akik azt tapasztalják, hogy a rendszeres étkezés ellenére sem múlik el a farkaséhség. De mitől alakulhat ki ilyen helyzet, és mit lehet tenni ellene?
Nem véletlenül nyert design díjat a SKILLBI...
A Technogym, felismerve a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, minden wellness megoldását ennek szellemében tervezi és alkotja meg. Nem véletlen, hogy a márka számos díjat tudhat magáénak a design kategóriában (a MYRUN TECHNOGYM díjazásáról korábban már beszámoltunk), köztük a 2018-as Good Design Award díjat, melyet a SKILLBIKE fitnesz megoldás nyert meg.
Sport és légszennyezés – összeegyeztethető?...
A környezetszennyezés, azon belül a légszennyezés világméretű probléma, melynek következményeként évente több millió haláleset következik be. Ráadásul sokan szeretnek a szabadban edzeni, így még jobban ki vannak téve a légszennyezésből eredő egészségügyi kockázatoknak.
Stílus. Forma. Lendület.
A Forma Line termékcsalád leszámol az unalmas kardióedzésekkel. A Forma termékvonal új tartalmat, okos funkciókat és kiemelkedő designt kínál otthoni környezetbe. Ráadásul, kiemelt ajánlatunk keretein belül most még inkább megéri a Forma Line tagjai közül választanod.
Tipptár