professzionális alkalmazások
Technogym App, Technogym Live, Technogym Pl...
Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.
Miért jó videókat nézni edzés közben?
Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az otthoni edzés, melyhez rengeteg edzésvideó áll rendelkezésre a különböző platformokon. Remek megoldás, ha nem szeretnél konditerembe menni, mivel akár otthon, eszközök nélkül is el tudod végezni a gyakorlatokat.
Érd el gyorsabban céljaidat a Technogym App...
Otthoni edzés során sokszor nehéz motivációt találni – főleg akkor, ha egyedül edzünk. Az okostelefonra telepíthető fitnesz alkalmazások kézenfekvő megoldást nyújtanak az egészséges szokások kialakításához. Amellett, hogy segítenek fenntartani a motivációt, szórakoztatóvá teszik az edzést és visszajelzést adnak a teljesítményről.
Jobb eredmény kisebb erőkifejtéssel: tippek...
Az elliptikus edzések számos pozitív hatást gyakorolnak a testedre, az izomerősítéstől kezdve egészen az egyensúlyérzék fejlesztéséig. Ugyanakkor nem mindegy, hogyan végzed a gyakorlatokat: egy kis odafigyeléssel még hatékonyabbá tudod tenni az elliptikus tréninget, mint eddig. Fogadj meg 5 tanácsot és emeld magasabb szintre az otthoni testmozgást.
Pörgesd fel az edzésed a Technogym Live pla...
A Technogym nem csak a világszínvonalú edzőgépek és fitneszberendezések megalkotásának területén emelkedik ki a többi fitneszeszközgyártó közül, hanem az innovatív digitális megoldások megteremtésében is. Egyik legújabb digitális újítása a Technogym Live platform, amely magasabb szintre emeli az élményt edzés közben.
Egészségesebb munkatársak, egészségesebb kö...
Kutatások alapján elmondható, hogy az Egyesült Államokban naponta átlagosan egymillió munkavállaló hiányzik olyan betegség miatt, amelynek kiváltója a stressz. Könnyű belátni, hogy ez a fajta mentális probléma súlyos veszteségeket okoz a hazai vállalatoknak is, hiszen a betegszabadságok miatt keletkező kiadásokon túl a betegség idején a munkatársak nem tudnak termelni, valamint egy stresszes ember nem képes a munkáját 100%-ban elvégezni.
Tipptár