professzionális alkalmazások
Miért ősszel a legjobb edzeni?
A meleg, napsütéses idő kiváló alkalom a szabadtéri edzésre, a borús, esős napok közeledtével viszont már nehezebb motiváltnak maradni. Érdemes azonban ősszel is rendszeresen mozognod, mivel nem csak fizikai egészségedért, de az immunrendszeredért is sokat teszel vele. Olvass tovább és tudd meg, miért ez az évszak a legalkalmasabb az edzésre.
A hideg időjárás 5 egészségügyi előnye
A hideg hónapokban sokkal nehezebben vesszük rá magunkat a szabadtéri mozgásra, pedig egészségügyi hatásai miatt ilyenkor is érdemes kimerészkedni. Rétegesen öltözködve a hűvös idő sem lesz kellemetlen, szervezetünk pedig meghálálja, hogy a hideg beköszöntével sem hanyagoltuk el az edzést.
Hogyan tartsd meg klubtagjaidat nyáron is?...
Az év eleji hajrá után nyáron jellemzően visszaesik az edzőtermek forgalma. Az idő előrehaladtával egyre inkább lemorzsolódnak a látogatók, amihez a nyári távollét és a csökkent motiváció is hozzájárul. Azáltal, hogy hozzájuk igazítod a szolgáltatásaidat, az év ezen szakaszában is magas forgalomra és lojális vendégkörre tehetsz szert.
Hogyan növeld golfteljesítményed?
A tévhitek ellenére a golf egy intenzív sport, mely kiváló kardiovaszkuláris edzést biztosít. Képességeidet a pályán kívül is fejlesztheted. A különböző erősítő és koordinációs gyakorlatok amellett, hogy segítenek a nagyobb teljesítmény elérésében, a sérülések kockázatát is csökkentik.
Figyeld a szívritmusod edzés közben
A közelmúltban egyre jobban elterjedt az okosórák és a pulzusmérő eszközök használata edzés során. Pulzusod figyelembevételével biztonságosabbá és hatékonyabbá teheted az edzéseket, mivel megmutatja a mozgás intenzitását, a test állapotát és az elért fejlődést.
Technogym App, Technogym Live, Technogym Pl...
Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.
Tipptár