referencia
Meríts ihletet külföldi Technogym fitneszte...
A Technogym világszerte olyan fitnesztermeket szerel fel, amelyek méltán nevezhetőek élvonalbelinek, és jó példaként szolgálnak a hazai tulajdonosoknak. Közös mindegyikben, hogy stratégiai szinten átgondolt koncepciókban gondolkodnak a létesítmények alapítói, és nem elégednek meg az átlagos fitneszélmény nyújtásával.
Szállás ünnepek alatt: kínálj extra különle...
Az előrejelzések szerint 2021-es ünnepi szezonban nagyobb forgalomra számíthatnak a szállodák, mint tavaly, főleg Budapesten. Vannak, akik már hetekkel előre lefoglalják a szobát, de sokan megvárják az utolsó pillanatot a döntéssel. Hogyan tudod elérni, hogy a bizonytalan érdeklődők eltántoríthatatlanul a Te szállodádat válasszák? Olvass tovább és ismerj meg néhány ötletet.
Új trend a luxus szállodák világában
Az utóbbi néhány évben indult hódító útjára az új belsőépítészeti trend, miszerint a luxus szállodák a hagyományostól igencsak eltérő módon alakítják ki a fürdőszobákat. Az új design lényege, hogy tágasabb és fényesebb legyen a fürdő, melynek érdekében a tervezők minimalizálták vagy egyenesen lebontották a falakat.
A TECHNOGYM FŐSZEREPE A 2018-AS LABDARÚGÓ V...
2018 labdarúgó világbajnokság
A fitnesz, wellness és élsport világvezető vállalata az egyedülálló innovatív termékeivel és digitális technológiákkal támogatja az orosz és brazil válogatottat a 2018-as oroszországi világbajnokságra való felkészülésben.
A 2018-as téli olimpiai játékok hivatalos b...
A fitnesz, wellness és a teljesítményalapú edzések területén vezető olasz vállalatot immáron hetedik alkalommal választották az olimpiai játékok sportszerbeszállítójának.
Edzés és well-being kultúra a Duna Arénában...
Miként az Aréna épületét az építészei, úgy az edzőtermeit a kardió- és erőgép sorozatokkal a beszállító a vébé alatti és vébé utáni üzemmódra egyaránt "felkészíti": a vébét követően a sportolni vágyó közönség igényeire is alkalmas gépparkot állít össze a Finn Wellness Kft. Szintén a vébé utáni időszaktól kerülnek majd végleges helyükre a wellness-részleg tartós, biztonságos és esztétikus, nagy igénybevételre tervezett szaunái és gőzkabinjai is.
Tipptár