referencia
Inspirálódj vállalati referenciákból
A vállalatok egyre inkább kezdik felismerni és kiaknázni a munkahelyi fitnesz és wellness előnyeit. Egy vállalati fitneszterem támogatja az munkatársak kiegyensúlyozottságát, valamint erősíti a közösséget azáltal, hogy új kapcsolódási pontot teremt a kollégák között. Nyerj inspirációt két világhírű vállalat példájából!
Meríts ihletet külföldi Technogym fitneszte...
A Technogym világszerte olyan fitnesztermeket szerel fel, amelyek méltán nevezhetőek élvonalbelinek, és jó példaként szolgálnak a hazai tulajdonosoknak. Közös mindegyikben, hogy stratégiai szinten átgondolt koncepciókban gondolkodnak a létesítmények alapítói, és nem elégednek meg az átlagos fitneszélmény nyújtásával.
Szállás ünnepek alatt: kínálj extra különle...
Az előrejelzések szerint 2021-es ünnepi szezonban nagyobb forgalomra számíthatnak a szállodák, mint tavaly, főleg Budapesten. Vannak, akik már hetekkel előre lefoglalják a szobát, de sokan megvárják az utolsó pillanatot a döntéssel. Hogyan tudod elérni, hogy a bizonytalan érdeklődők eltántoríthatatlanul a Te szállodádat válasszák? Olvass tovább és ismerj meg néhány ötletet.
Új trend a luxus szállodák világában
Az utóbbi néhány évben indult hódító útjára az új belsőépítészeti trend, miszerint a luxus szállodák a hagyományostól igencsak eltérő módon alakítják ki a fürdőszobákat. Az új design lényege, hogy tágasabb és fényesebb legyen a fürdő, melynek érdekében a tervezők minimalizálták vagy egyenesen lebontották a falakat.
A TECHNOGYM FŐSZEREPE A 2018-AS LABDARÚGÓ V...
2018 labdarúgó világbajnokság
A fitnesz, wellness és élsport világvezető vállalata az egyedülálló innovatív termékeivel és digitális technológiákkal támogatja az orosz és brazil válogatottat a 2018-as oroszországi világbajnokságra való felkészülésben.
A 2018-as téli olimpiai játékok hivatalos b...
A fitnesz, wellness és a teljesítményalapú edzések területén vezető olasz vállalatot immáron hetedik alkalommal választották az olimpiai játékok sportszerbeszállítójának.
Tipptár