teljesítménymérés
Hogyan fejleszd a koordinációd és a mozgáso...
A futópad manapság már nem csak a kültéri futás beltéri alternatívája. Használatával javíthatod a mozgásod és koordinációd, sőt segítheted felépülésed a sérülésekből. A kérdés adott: hogyan? A válasz a tudományban és a technológiában rejlik.
A Technogym bemutatja: CLUB 4.0
Márciusban az IHRSA nemzetközi rendezvényén a Technogym bemutatta új wellness koncepcióját, a CLUB 4.0-át. Az innovatív megoldás elősegíti, hogy a fitneszklubok vendégei ki tudják magukat próbálni a sport különböző területein és változatos tapasztalatokkal gazdagodjanak, miközben az edzők kézben tartják az edzés teljes folyamatát.
Fitnesztermek sikertörténetei a SKILLROW-va...
Egy edzőteremben levezényelt SKILLROW óra rendkívül motiváló és közösségépítő, mivel a résztvevők teljes szinkronban evezhetnek egymással, mint egy igazi csapat. A SKILLROW adta meg az ihletet a The Engine Room egyedi koncepciójához is, valamint a Technogym evezőgépein valósult meg a Springday Health Club „Evezzük át az Óceánt” kihívása is.
A sikeres vállalati wellness program titka...
A RAND Corporation vállalati wellnessre fókuszáló kutatása szerint azok a vállalatok, melyek modern struktúrákat követnek, bizonyíthatóan hatékonyan és sikeresen menedzselik le a wellness programokat. De pontosan mi is a sikerük titka?
Fejleszd a teljesítményed a SKILLRUN-nal!...
A Technogym tudományos részlege mindig is élen járt az innovációk terén. A futás biomechanikáját és fiziológiai jellemzőit megfigyelve és elemezve alkották meg a SKILLRUN futómegoldást, és olyan funkciókkal szerelték fel, melyek segítségével a futók is képesek kielemezni és fejleszteni saját futásukat.
6 ok, ami miatt sikertelen az izomépítés
Sokan járnak rendszeresen edzeni, de nem mindenki érzi úgy, hogy olyan ütemben erősödnének az izmai, mint várta. Több oka is lehet annak, hogy az intenzív testmozgás ellenére nem épülnek az izmok – ismerd meg őket!
Tipptár