teljesítménymérés
Így készülj a téli sportokra
A különböző téli sportok nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak a hideg hónapokban. A síelés és a snowboardozás azonban mind megerőltetők és akár balesetveszélyesek is lehetnek, ha nem fordítasz kellő időt a felkészülésre. Megmutatjuk, hogyan érdemes edzened, mielőtt nekivágsz a hegyeknek.
Így tűzz ki célokat az edzéshez
A testmozgást mindenkinek el kell kezdenie valahol. Ahhoz viszont, hogy valódi eredményeket érj el, tudatosan és célirányosan kell dolgoznod, akár fogyásról, izomépítésről vagy teljesítményfejlesztésről legyen szó. Megmutatjuk, hogyan tűzd ki úgy a célokat, hogy el is érd őket.
Így növeli a mozgás az aktív élettartamot...
Mindenki vágyik arra, hogy sokáig megőrizze egészségét, életerejét. A hosszú élet és az egészséges öregedés titka azonban nem csak a génekben, de az életmódban is rejlik, melynek elengedhetetlen része a testmozgás. Megmutatjuk, hogyan járul hozzá a rendszeres sport az öregedés lassításához.
Így edzenek a legjobb futballcsapatok
Az élsportolóknak egyre komolyabb követelményeknek kell megfelelniük, hiszen rövid idő alatt és fokozott sérülésveszély mellett kell elérniük a legjobb formát. Ehhez olyan professzionális megoldásokra van szükség, melyek segítenek a fizikai állapot és a teljesítmény monitorozásában, hozzájárulva ezzel a célorientált edzéshez. Ezért választották a világ top futballcsapatai a Technogym-et a felkészüléshez.
Így edzenek a Forma-1-es pilóták
A tévhitekkel ellentétben a Formula-1-es pilóták számára is épp olyan fontos a fizikai felkészülés, mint más sportolóknak. A fülkében ülve akár 5-6 G-s erőhatások is érhetik a pilótákat, akiknek a nagy megterhelés mellett is pontosan kell manőverezniük. Megmutatjuk, hogyan készülnek fel a Forma-1-es versenyzők.
A Technogym a 2024-es párizsi olimpia hivat...
A Technogym az elmúlt 8 olimpia után a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokon is hivatalos és egyben kizárólagos fitneszeszköz beszállítóként biztosítja a sportolók felkészülését. A fitnesz iparág vezető vállalatának Sydney, Athén, Torino, Peking, London, Rio de Janeiro, PyeongChang és Tokió után 9. alkalommal is bizalmat szavaztak.
Tipptár