teljesítménymérés
Technogym App, Technogym Live, Technogym Pl...
Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.
Miért jó videókat nézni edzés közben?
Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az otthoni edzés, melyhez rengeteg edzésvideó áll rendelkezésre a különböző platformokon. Remek megoldás, ha nem szeretnél konditerembe menni, mivel akár otthon, eszközök nélkül is el tudod végezni a gyakorlatokat.
Ezek a 2022-es év top fitnesztrendjei
Időről időre újabb trendek jelennek meg a fitnesziparban, melyek gyakran évekig meghatározók maradnak. Az életmód és a technológia változása, valamint a testedzésre vonatkozó tudományos kutatások eredményei mind hosszútávon formálják az irányzatokat, így érdemes megismerkedni velük.
Érd el gyorsabban céljaidat a Technogym App...
Otthoni edzés során sokszor nehéz motivációt találni – főleg akkor, ha egyedül edzünk. Az okostelefonra telepíthető fitnesz alkalmazások kézenfekvő megoldást nyújtanak az egészséges szokások kialakításához. Amellett, hogy segítenek fenntartani a motivációt, szórakoztatóvá teszik az edzést és visszajelzést adnak a teljesítményről.
Pörgesd fel az edzésed a Technogym Live pla...
A Technogym nem csak a világszínvonalú edzőgépek és fitneszberendezések megalkotásának területén emelkedik ki a többi fitneszeszközgyártó közül, hanem az innovatív digitális megoldások megteremtésében is. Egyik legújabb digitális újítása a Technogym Live platform, amely magasabb szintre emeli az élményt edzés közben.
4 ok, ami miatt lemorzsolódnak a klubtagjai...
Úgy látod, hogy az edzőtermedben magas a lemorzsolódási arány? Előfordulhat, hogy az edzőkben van a hiba, de lehet, hogy a berendezések miatt nem elég vonzó a helyiség. Cikkünkben rávilágítunk azokra a problémákra, melyek taszíthatják az új klubtagokat, és segítünk abban is, hogy elindítsd a fitnesztermed a fejlődés és a siker útján.
Tipptár