teljesítménymérés
Hogyan döntsd el, melyik a legjobb futópad?...
Otthoni futópadot keresel, de bizonytalan vagy a döntésben? Az óriási választékból nehéz megtalálni a legideálisabb berendezést: az ár mellett a funkciók és a felszereltség terén is jelentős különbségek vannak. Megmutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, hogy megtaláld a számodra legideálisabb futópadot.
A hideg időjárás 5 egészségügyi előnye
A hideg hónapokban sokkal nehezebben vesszük rá magunkat a szabadtéri mozgásra, pedig egészségügyi hatásai miatt ilyenkor is érdemes kimerészkedni. Rétegesen öltözködve a hűvös idő sem lesz kellemetlen, szervezetünk pedig meghálálja, hogy a hideg beköszöntével sem hanyagoltuk el az edzést.
Hogyan tartsd meg klubtagjaidat nyáron is?...
Az év eleji hajrá után nyáron jellemzően visszaesik az edzőtermek forgalma. Az idő előrehaladtával egyre inkább lemorzsolódnak a látogatók, amihez a nyári távollét és a csökkent motiváció is hozzájárul. Azáltal, hogy hozzájuk igazítod a szolgáltatásaidat, az év ezen szakaszában is magas forgalomra és lojális vendégkörre tehetsz szert.
Így növeld a futósebességed
A gyakorlott futóknál a szervezet egy idő után hosszászokik az egyenletes terheléshez. Ilyenkor a teljesítmény stagnál, és alábbhagy a fejlődés. Ebben az esetben a futás sebességének növelésével teremthetünk új kihívást. A megnövelt tempó által nagyobb lesz a terhelés, ami hozzájárul a fejlődéshez.
Hogyan növeld golfteljesítményed?
A tévhitek ellenére a golf egy intenzív sport, mely kiváló kardiovaszkuláris edzést biztosít. Képességeidet a pályán kívül is fejlesztheted. A különböző erősítő és koordinációs gyakorlatok amellett, hogy segítenek a nagyobb teljesítmény elérésében, a sérülések kockázatát is csökkentik.
Technogym App, Technogym Live, Technogym Pl...
Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.
Tipptár