teremkerékpár
Mennyire egészséges a kávé?
Mindenki más okból fogyaszt kávét. Van, akinek plusz energiára van szüksége, más kedvtelésből vagy rutinból, de vitathatatlan, hogy a kávézásnak egyfajta szociális aspektusa is van, különösen az irodában. Mivel ilyen fontos szerepet tölt be, így nem árt vigyázni vele, hiszen könnyen túlzásba vihetjük. Tudd meg, mi az ajánlott mennyiség!
Így edzenek a legjobb futballcsapatok
Az élsportolóknak egyre komolyabb követelményeknek kell megfelelniük, hiszen rövid idő alatt és fokozott sérülésveszély mellett kell elérniük a legjobb formát. Ehhez olyan professzionális megoldásokra van szükség, melyek segítenek a fizikai állapot és a teljesítmény monitorozásában, hozzájárulva ezzel a célorientált edzéshez. Ezért választották a világ top futballcsapatai a Technogym-et a felkészüléshez.
Hotel office - mi az, és hogyan profitálj b...
A 2020-as helyzet hatására egyre több munkahely vezette be home office vagy a távmunka gyakorlatát. Az állandó otthoni munkavégzés azonban problémát okozhat a személyes tér és a munka szétválasztásában, valamint a fókuszált munkavégzést is megnehezíti. Szintén ebben az időszakban terjedt el az úgynevezett hotel office szolgáltatás a szállodákban, ami éppen erre kínál megoldást.
Hogyan válaszd ki a legjobb beltéri kerékpá...
Kevés kellemesebb kikapcsolódás van a jó időben, mint egy kiadós tekerés a természetben. Az időjárási feltételek azonban nem mindig kedveznek a szabadtéri kerékpározásnak, megfelelő terep híján pedig akár balesetveszélyes is lehet. Egy beltéri kerékpárral a környezeti feltételektől függetlenül tudsz tekerni, a különböző funkciók pedig még hatékonyabb edzést tesznek lehetővé.
Így edzenek a Forma-1-es pilóták
A tévhitekkel ellentétben a Formula-1-es pilóták számára is épp olyan fontos a fizikai felkészülés, mint más sportolóknak. A fülkében ülve akár 5-6 G-s erőhatások is érhetik a pilótákat, akiknek a nagy megterhelés mellett is pontosan kell manőverezniük. Megmutatjuk, hogyan készülnek fel a Forma-1-es versenyzők.
Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2023-ban...
A folyamatosan változó fitnesztrendek az edzőtermek forgalmát is nagyban befolyásolhatják. Azzal, ha tudatában vagy az aktuális trendeknek, jobban az igényekhez tudod igazítani a szolgáltatásaidat, illetve magasabb szinten tudod tartani a forgalmad. Ismerd meg a 2023-ban várható főbb fitnesztrendeket!
Tipptár