Termékeink edzés típusa szerint

A Technogym által kínált megoldások modularitásának köszönhetően, a wellness és fitnesz területén dolgozó szakemberek ügyfeleiknek bármelyik létesítményben ugyanazt a teljeskörű felhasználói élményt képesek nyújtani, legyen az egy edzőterem, szálloda, egészségügyi szolgáltatás, sportklub vagy oktatási intézmény. Ennek elérése érdekében a létesítményüzemeltetőket minden igényt kielégítő eszközökkel támogatjuk: a pénzügyi finanszírozási lehetőségektől kezdve a belsőépítészeti tanácsadásig, valamint az értékesítés utáni szerviz szolgáltatásoktól a marketingeszközök biztosításáig.

A Technogym Home Wellness koncepciója átfogó wellness életmód menedzsmentet céloz meg. A személyre szabott megoldások gondos tervezést követően bármely környezetben és hétköznapi helyzetben segítséget nyújtanak az egészséges életmód és rendszeres testmozgás gyakorlásához.

Mind a létesítményüzemeltetők, mind pedig a magánszemélyek a világviszonylatban is legszélesebb termékpalettáról választhatják ki a számukra megfelelő berendezéseket a kardió, erősítő, funkcionális és csoportos edzésekhez.

Kardió megoldások

Kardió gépek

A Technogym kardió berendezései tökéletes megoldást nyújtanak a megfelelő állapot eléréséhez, vagy akár fogyáshoz is.

Erősítő megoldások

Technogym kondigépek

A Technogym erősítő berendezéseit azok számára tervezték, akik edzéseik során a maximális potenciál elérésére törekednek.

Funkcionális edzések, erősítés

A Technogym funkcionális berendezései teljesítményalapú edzéseket is lehetővé tesznek egyénileg és csoportosan.

Csoportos megoldások

Azok számára, akik a csoportos mozgást részesítik előnyben, a Technogym számos speciális formátumot fejlesztett ki.

Tipptár