Letölthető katalógusok

A fitnesz- és wellnessipar innovációs vezetőjeként a Technogym® képes a leghatékonyabb, egyénre szabott megoldásokat biztosítani a fitneszlétesítmények, szállodák és lakóparkok üzemeltetői számára:

  • A Technogym fitnesz megoldások egy kiemelkedő edzésélmény lehetőségét nyújtják a klubtagok számára, amely a legmeghatározóbb berendezésekre épülő egyedülálló és zökkenőmentes edzésen alapszik.
  • A hotelek és resortok egyre inkább szeretnének egy különleges wellness utazást biztosítani a vendégeik számára, ezért a Technogym széles körű egyedi megoldásokkal szolgál minden végfelhasználókkal történő érintkezési ponthoz és a térbeli követelményekhez is.
  • Ahogy az egészséges életmód fontosságának hangsúlyozása továbbra is növekszik, a fitnesz létesítmények jelenléte a lakóparkokban az egyik legkeresettebb szolgáltatássá válik az otthont kereső vásárlók körében.
  • A Technogym® megoldások a környezetbarát termékekre, zökkenőmentes kapcsolódásra és emberközpontú designra fókuszáló egyéb lakóparki ajánlatokat és az otthoni lakókörnyezetbe integrálható megoldásokat is elősegíti.

ARTIS-KLUBOKNAK-450_320

Artis wellness élmény megoldások Kluboknak

A Technogym ARTIS megoldásaival olyan egyedülálló és korlátok nélküli lehetőséget tudsz kínálni a klubtagoknak, amely teljes mértékben a klub üzleti és stratégiai igényeire szabott és egyértelmű megkülönböztetést jelent a versenytársaktól.

Letöltés

 

MEGOLDASOK-KLUBOKNAK-450_320

wellness élmény megoldások kluboknak

A Technogym márkával az üzleti igényeknek megfelelő időzítéssel és móddal vonzhatod a már meglévő és leendő tagokat. Tudd meg azt is, hogyan maradj kapcsolatban a klubtagokkal bárhol, bármikor.

Letöltés

 

BOUTIQUE-SZALLODAKNAK-450_320

wellness boutique megoldások szállodáknak

A Technogym megoldásaival létrehozhatsz egy exkluzív élményt a prémium vendégek számára és növelheted a szálloda vonzerejét, megtartó képességét és a másodlagos bevételt.

Letöltés

 

CENTRUM-SZALLODAKNAK-450_320

wellness centrum megoldások szállodáknak

A Technogym megoldásaival képes leszel növelni a szobák kihasználtságát olyan szállóvendégek bevonásával, akik egy tökéletes edzőteremre vágynak.

Letöltés

 

CLUB-SZALLODAKNAK-450_320

wellness club megoldások szállodáknak

A Technogym széles körű, egyedi megoldásokkal szolgál minden végfelhasználókkal történő érintkezési ponthoz és a térbeli követelményekhez is.

Letöltés

 

LAKOINGATLAN-450_320

lakóingatlan wellness megoldások

A Technogym megoldásaival olyan tereket alakíthatsz ki, amiért a lakók hajlandóak többet fizetni, mivel az egészséges életmódot a saját lakókörnyezetükben tudják élvezni.

Letöltés

Tipptár