Hoteleknek lakóparkoknak

 Feltöltés folyamatban.

Gondolj minden vendégre - így bővítsd az étlapot
A szállodáknak nem csak a wellness szolgáltatásaik fejlesztésére kell hangsúlyt fektetniük. Sok szállodai étterem nem kínál elegendő opciót a speciális étrendet követők számára, pedig egyre magasabb irántuk az igény. Egy jól összeállított étlappal azonban jelentős előnyre és több elégedett vendégre tehetsz szert.
Hotel office - mi az, és hogyan profitálj belőle?
A 2020-as helyzet hatására egyre több munkahely vezette be home office vagy a távmunka gyakorlatát. Az állandó otthoni munkavégzés azonban problémát okozhat a személyes tér és a munka szétválasztásában, valamint a fókuszált munkavégzést is megnehezíti. Szintén ebben az időszakban terjedt el az úgynevezett hotel office szolgáltatás a szállodákban, ami éppen erre kínál megoldást.
Dizájn tippek szállodáknak
Mindenki örül, ha az utazás alatti pihenést egy szépen kialakított, esztétikus környezetben töltheti. Sőt, egy prémium hangulatú lakosztály hatalmas vonzerővel bír a szálláshelyek piacán. Megmutatjuk a legfontosabb dizájn és berendezési szempontokat, melyekkel még exkluzívabb környezetet tudsz teremteni a vendégek számára.
Emiatt tér vissza a vendég a szállodába
Ma már egyre nehezebb megfelelni a szállodába érkező vendégek elvárásainak. A finom ételek, a kényelmes, tiszta szoba és az igényes berendezés ma már alapelvárás. Ahhoz, hogy lenyűgözd őket és kiemelkedj versenytársaid közül, olyan szolgáltatásokat kell nyújtanod számukra, melyek az igényeikhez igazodnak. Olvass tovább, és tudd meg, mit várnak el ma a hotelek látogatói.
Tedd vonzóbbá lakóparkod prémium wellness megoldásokkal
A prémium lakóparki ingatlanok számára nagy kihívást okoz megfelelni a potenciális vásárlók és bérlők magas elvárásainak. A szolgáltatások igény szerinti fejlesztésével és bővítésével vonzóbbá válik a lakópark az ingatlanpiacon, és a lakók is elégedettebbek lesznek. Mindemellett az olyan extra szolgáltatásokkal, mint az edzőterem vagy a szauna, további járulékos bevételek keletkeznek.
Szállás ünnepek alatt: kínálj extra különleges élményt
Az előrejelzések szerint 2021-es ünnepi szezonban nagyobb forgalomra számíthatnak a szállodák, mint tavaly, főleg Budapesten. Vannak, akik már hetekkel előre lefoglalják a szobát, de sokan megvárják az utolsó pillanatot a döntéssel. Hogyan tudod elérni, hogy a bizonytalan érdeklődők eltántoríthatatlanul a Te szállodádat válasszák? Olvass tovább és ismerj meg néhány ötletet.
Tipptár