Hoteleknek lakóparkoknak

 Feltöltés folyamatban.

MOZGÁS, WELLNESS ÉS SZÓRAKOZÁS AZ UTAZÁS ALATT
Ma már a szállodai kínálat elengedhetetlen részét képezik a fitnesz és wellness szolgáltatások. A minőségi szálláshelyek többsége rendelkezik spa részleggel és saját edzőteremmel, azonban nem mindenhol alkalmaznak hozzáértő szakembereket, akik még színvonalasabbá teszik a kiszolgálást.
Ezek az új trendek várhatók az üzleti utazásoknál
Habár már jó ideje vége a pandémiás időszaknak, a turizmus és a szállodaipar számára több időre volt szükség, hogy visszatérjen a 2019-es állapotba. Az Accor ‘The Business of Travel 2023’ nevű kutatása a globális üzleti utazás trendjeit mérte fel, ami alapján Te is megtudhatod, mire készülj a kínálati oldalon.
Mire számíthatnak a luxusszállodák 2024-ben?
A szállodaiparra lassú, egyenletes fejlődés jellemző, ritkák a drasztikus változások. A trendek vizsgálatakor tehát inkább a már meglévő szolgáltatások továbbfejlesztéséről van szó, kevésbé az innovációról. Tudd meg, mely igények fognak előtérbe kerülni 2024-ben!
Gondolj minden vendégre - így bővítsd az étlapot
A szállodáknak nem csak a wellness szolgáltatásaik fejlesztésére kell hangsúlyt fektetniük. Sok szállodai étterem nem kínál elegendő opciót a speciális étrendet követők számára, pedig egyre magasabb irántuk az igény. Egy jól összeállított étlappal azonban jelentős előnyre és több elégedett vendégre tehetsz szert.
Hotel office - mi az, és hogyan profitálj belőle?
A 2020-as helyzet hatására egyre több munkahely vezette be home office vagy a távmunka gyakorlatát. Az állandó otthoni munkavégzés azonban problémát okozhat a személyes tér és a munka szétválasztásában, valamint a fókuszált munkavégzést is megnehezíti. Szintén ebben az időszakban terjedt el az úgynevezett hotel office szolgáltatás a szállodákban, ami éppen erre kínál megoldást.
Dizájn tippek szállodáknak
Mindenki örül, ha az utazás alatti pihenést egy szépen kialakított, esztétikus környezetben töltheti. Sőt, egy prémium hangulatú lakosztály hatalmas vonzerővel bír a szálláshelyek piacán. Megmutatjuk a legfontosabb dizájn és berendezési szempontokat, melyekkel még exkluzívabb környezetet tudsz teremteni a vendégek számára.
Tipptár