Hoteleknek lakóparkoknak

 Feltöltés folyamatban.

Ezek az új trendek várhatók az üzleti utazásoknál
Habár már jó ideje vége a pandémiás időszaknak, a turizmus és a szállodaipar számára több időre volt szükség, hogy visszatérjen a 2019-es állapotba. Az Accor ‘The Business of Travel 2023’ nevű kutatása a globális üzleti utazás trendjeit mérte fel, ami alapján Te is megtudhatod, mire készülj a kínálati oldalon.
Mire számíthatnak a luxusszállodák 2024-ben?
A szállodaiparra lassú, egyenletes fejlődés jellemző, ritkák a drasztikus változások. A trendek vizsgálatakor tehát inkább a már meglévő szolgáltatások továbbfejlesztéséről van szó, kevésbé az innovációról. Tudd meg, mely igények fognak előtérbe kerülni 2024-ben!
Gondolj minden vendégre - így bővítsd az étlapot
A szállodáknak nem csak a wellness szolgáltatásaik fejlesztésére kell hangsúlyt fektetniük. Sok szállodai étterem nem kínál elegendő opciót a speciális étrendet követők számára, pedig egyre magasabb irántuk az igény. Egy jól összeállított étlappal azonban jelentős előnyre és több elégedett vendégre tehetsz szert.
Hotel office - mi az, és hogyan profitálj belőle?
A 2020-as helyzet hatására egyre több munkahely vezette be home office vagy a távmunka gyakorlatát. Az állandó otthoni munkavégzés azonban problémát okozhat a személyes tér és a munka szétválasztásában, valamint a fókuszált munkavégzést is megnehezíti. Szintén ebben az időszakban terjedt el az úgynevezett hotel office szolgáltatás a szállodákban, ami éppen erre kínál megoldást.
Dizájn tippek szállodáknak
Mindenki örül, ha az utazás alatti pihenést egy szépen kialakított, esztétikus környezetben töltheti. Sőt, egy prémium hangulatú lakosztály hatalmas vonzerővel bír a szálláshelyek piacán. Megmutatjuk a legfontosabb dizájn és berendezési szempontokat, melyekkel még exkluzívabb környezetet tudsz teremteni a vendégek számára.
Emiatt tér vissza a vendég a szállodába
Ma már egyre nehezebb megfelelni a szállodába érkező vendégek elvárásainak. A finom ételek, a kényelmes, tiszta szoba és az igényes berendezés ma már alapelvárás. Ahhoz, hogy lenyűgözd őket és kiemelkedj versenytársaid közül, olyan szolgáltatásokat kell nyújtanod számukra, melyek az igényeikhez igazodnak. Olvass tovább, és tudd meg, mit várnak el ma a hotelek látogatói.
Tipptár