Gondolj minden vendégre - így bővítsd az étlapot

A szállodáknak nem csak a wellness szolgáltatásaik fejlesztésére kell hangsúlyt fektetniük. Sok szállodai étterem nem kínál elegendő opciót a speciális étrendet követők számára, pedig egyre magasabb irántuk az igény. Egy jól összeállított étlappal azonban jelentős előnyre és több elégedett vendégre tehetsz szert.

 

RUGASZKODJ EL AZ ALAPOKTÓL

 

Egyre inkább növekszik az igény, hogy az éttermek ne csak hagyományos ételeket, hanem más, változatos opciókat is kínáljanak az étlapon. Ez nem csupán egyéni preferencia lehet, hiszen sokakat érint valamilyen allergia, intolerancia vagy egészségügyi probléma, ami miatt speciális étrendet kell követniük.

Egy valóban minőségi szálláson a laktóz- és gluténmentes opcióknak alapfeltételnek kell lenniük. A legnehezebb helyzetben a vegánok vannak, akik sok esetben csak a köretek közül tudnak választani a hagyományos konyhából.

Az elégedettség érdekében tehát elengedhetetlen, hogy figyelembe vedd ezeket az igényeket. Egy jól összeállított menü minden vendég számára kiváló gasztronómiai élményt nyújt. Vezess be több mentes opciót és vegán fogást, hogy mindenki találjon olyat az étlapon, ami megfelel az elvárásainak.

A wellness szállodákat többségében olyan egészségtudatos turisták látogatják, akik az utazás alatt is szeretnének odafigyelni magukra. Ezek a vendégek nagy figyelmet fordítanak a testi-lelki jóllétre, aminek fontos tényezője az étkezés. Kínálj több egészséges opciót az étteremben, hogy az ő elvárásaikat is felülmúld.

Szeretnél még többet nyújtani a vendégek számára? Keresd szakértő kollégánkat, és emeld magasabb szintre szállodád szolgáltatásait!

KAPCSOLAT

Tipptár