Referenciák


Edzés és well-being kultúra a Duna Arénában
Miként az Aréna épületét az építészei, úgy az edzőtermeit a kardió- és erőgép sorozatokkal a beszállító a vébé alatti és vébé utáni üzemmódra egyaránt "felkészíti": a vébét követően a sportolni vágyó közönség igényeire is alkalmas gépparkot állít össze a Finn Wellness Kft. Szintén a vébé utáni időszaktól kerülnek majd végleges helyükre a wellness-részleg tartós, biztonságos és esztétikus, nagy igénybevételre tervezett szaunái és gőzkabinjai is.
Aria Hotel Budapest***** - Harmony Spa
A zene szerelmeseinek tervezett luxus boutique szálloda a New York-i Library Hotel Collection tagjaként 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit a Belváros szívében, a Bazilika mellett a Hercegprímás utcában.
Kempinski Hotel Corvinus Budapest***** - Kempinski The Spa
A Kempinski csoport tagjaként a Kempinski Hotel Corvinus Budapest belvárosának egyik legszebb ötcsillagos luxusszállodája. A belváros szívében fekvő épület helyet ad 316 szobának, 33 lakosztálynak, 1238 négyzetméteren konferencia- és rendezvénytermeknek, éttermeknek, bároknak, a Kempinski The Spa-nak és üzleteknek.
CoolFit Csepel - Fitness terem
A Budapest 21. kerületében, Csepelen található, családias környezetű fitneszterem edzéspalettájában kizárólag csoportos órákat kínál a közös sportok élményét keresőknek. A wellness részleg helyiségei a teljes körű testi-lelki kikapcsolódást teszik lehetővé.
Tipptár