Vállalatoknak és közületeknek

Hogyan növeld munkavállalóid hatékonyságát 3 egyszerű lépésben


Kezdooldal-vallalatoknakSzeretnéd növelni vállalkozásod bevételeit úgy, hogy közben csökkented a költségeket? Összeállítottunk Neked egy olyan 3 pontból álló tudásanyagot, amellyel mindezt könnyedén megvalósíthatod.
Létezik egy titkos módszer, amelyet hazánkban még csak nagyon kevesen ismernek. Van egy olyan területe a HR-nek, amellyel sokkal többet ki tudsz hozni a munkatársaidból úgy, hogy közben a személyi jellegű kiadásokat is csökkenteni tudod. Először biztosan meg fogsz döbbeni, de utána garantáljuk, hogy összeáll a kép.

Ma hazánkban sajnos nagyon kevés vállalat építi tudatosan a vállalati fitneszkultúráját. Ez első hallomásra ésszerűnek tűnhet: minek költenének a vállalatok fitneszgépekre? Az ok egyszerű: saját tapasztalatunk és több nemzetközi kutatás is alátámasztja, hogy minden egyes fitnesz eszközre vagy tevékenységre költött forint többszörösen megtérül. Miért?

  • a munkatársaid motiváltabbak lesznek
  • fokozatosan javul az egészségi állapotuk, így ritkábban betegednek meg
  • csökken a stressz, javul a koncentrációs képesség, így egységnyi idő alatt sokkal hatékonyabban tudnak dolgozni

Versenyelőnyre tehetsz szert, ha az elsők között megismered mindezt. A mi küldetésünk az, hogy meghonosítsuk a vállalati fitneszkultúrát hazánkban – ezért most díjmentesen, minden kötelezettség nélkül átadjuk Neked.

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot és tegyél szert versenyelőnyre: ismerd meg a tudást kötelezettségek nélkül most!

Tanulmány letöltése
Tipptár