Szerviz
Küldj üzenetet nekünk:

Cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazóként az egész ország területén ellátja a Technogym gépek preventív karbantartását és szervizét.

A magyarországi Technogym szerviz naprakész és szakszerű tudását az olasz anyacég által biztosított folyamatos és közvetlen képzési háttér adja minden egyes termékvonalra, szoftverre és hardverre vonatkozóan.

  • Ügyfeleink befektetéseinek biztonságát garantálja a gyári dokumentációk és előírások rendelkezésre állása, amelyek alapján munkatársaink megbízhatóan képesek elvégezni a karbantartási és javítási munkálatokat.
  • Az 1 év teljes körű gyári garanciát cégünk 2 évig biztosítja, mindemellett külön díjazás ellenében a garancia idő akár 5 évre is emelhető.
  • Szolgáltatásunk részeként lehetőséget biztosítunk a gyártó által kötelezően előírt karbantartási műveleteket magában foglaló, tervszerű megelőző karbantartási szerződésre. Ezen túlmenően egyedi karbantartási szerződéseket is kötünk.
  • Az anyacég háttértámogatása kiterjed a folyamatos gyári alkatrészellátásra, így biztosított a Technogym által valaha gyártott berendezésekhez szükséges alkatrész utánpótlás is. Saját meglévő raktárkészletünk mellett sürgős esetben 4 nap alatt biztosítunk cserealkatrészt.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szerviztechnikusaink 72 órán belül reagálnak megkeresésedre: 

Telefonszám: +36 1 250 4177