Miért fontos a klub atmoszférája?

Az első benyomás rendkívül fontos minden találkozás esetén, és ez alól nem képez kivételt a fitnesztermed sem. Ugyanis a látogatók, amikor először lépnek át a küszöbön, pár másodperc alatt körbenéznek és máris kialakul bennük egy kép a klubodról. A Te felelősséged, hogy a hely minél pozitívabb benyomást keltsen az érkezőkre.

Klub-atmoszfera-1

Kutatások azt mutatják, hogy a klub hangulata az egyik olyan tényező, amely a legnagyobb hatással van a látogató tagságot eredményező döntésére. Számos olyan tényező és részlet járul hozzá együttesen a hely atmoszférájának kialakulásához, melyek elsőre aprónak és jelentéktelennek tűnhetnek.

Piackutatások és saját tapasztalataink is azt támasztják alá, hogy a fizikai és mentális jóllét egyaránt szorosan kapcsolódnak az olyan környezeti tényezőkhöz, mint a fény, a színek és a kellemes légkör. E tényezők megfelelő kombinációja hozzájárul egy olyan érzés keltéséhez, amely a klubodban töltött időt kellemessé teszi a vendégek számára.

Fitnesztermed egyes részterületeinek átgondoltnak és megtervezettnek kell lenniük, hogy a felhasználó jól érezze magát és kialakuljon a társas érintkezés lehetősége is. Egy összetartó és támogató közösség pozitív hatást kelt mind a jelenlegi tagokban, mind az új érkezőkben. Már olyan apróságok, mint például az, hogy az edző a nevükön szólítja a tagokat, sokat lendíthetnek az első benyomáson.

Klub-atmoszfera-2

Fontos tényezőt képeznek a különböző fitneszberendezések, melyeknek kifogástalan minőségűnek kell lenniük. Az ARTIS a Technogym prémium termékvonalaként olyan egyedülálló élményt kínál a vendégek számára, amely visszatérésre ösztönzi őket és így fokozza a bennük kialakuló lojalitást. Továbbá olyan ultramodern designnal rendelkezik, amely révén esztétikai szempontból is magasan kiemeli a fitnesztermet a versenytársak közül.

 

Komplex wellness megoldás

 

Cégünk, a Finn Wellness Kft. a Technogym Wellness™-koncepcióját a magyarországi piacon kizárólagos forgalmazóként több mint 10 éve képviseli sikeresen. Wellness Design szervizünk több éves tapasztalattal rendelkezik a fitnesz és wellness stúdiók tervezésében.

3D-tervekkel bemutatjuk, hogy a fitneszgépek a helyiségekben milyen módon helyezhetők el és segítséget nyújtunk egy olyan fitneszterem létrehozásában, amelynek minősége és esztétikai értéke garantáltan hozzá fog járulni az ügyfelek lojalitásának és elégedettségének erősítéséhez.

Minden egyes ügyfelünknek személyre szabott megoldásokat állítunk össze annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsünk a projekt designtól a létesítmény berendezésén át az üzlet megnyitásáig. Ne habozz, vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot és alakíts ki olyan fitnesztermet, ahova örömmel járnak sportolni a látogatók!

Kapcsolat

Tipptár