Glamping, avagy luxus a természetben

Rengetegen vannak, akik belefásultak a hétköznapokba és egy kis kalandra vágynak. Szívesen eltöltenének egy kis időt a természetben, de amikor eszükbe jut, hogy ez mennyi kényelmetlenséggel jár, elmegy a kedvük az egésztől. Őket tudod a leginkább megragadni azzal, hogy új szolgáltatást kínálsz számukra, méghozzá nem mást, mint a glampinget.

glamping-2

A kifejezés az angol glamorous és camping szavak összeolvadásából alakult ki, és lényegében luxus kempinget jelent. A pihenésre vágyók úgy élhetik át a kirándulások, sátrazások élményét, hogy eközben nem kell lemondaniuk olyan apróságokról, mint például az ágyban alvásról. A glamping nem csupán a nyaralás egy formája, hanem egy olyan életérzés, amire egyre több városi embernek születik meg az igénye.

A glamping nagy előnye, hogy remekül ötvözi a kényelmet és a természetben való időtöltést. A vendég úgy érezheti, hogy végre kiszakad egy kis időre a hétköznapok mókuskerekéből, és a városi betondzsungel helyett valódi természetet láthat. Ezzel együtt nem kényszerül lemondásokra sem, ugyanis a hagyományos kempingezéssel szemben egy luxus sátor sokkal otthonosabb alternatívát kínál. Egy prémium sátorban helyet kaphat egy puha ágy, design bútorok, szőnyegek, lámpák, dekorációs elemek, és még így sem lesz szűkös a tér. Egy szekrényen pont elfér egy Wellness Rack súlyzó szett, így a vendégek erősítő gyakorlatokat is tudnak végezni, ha kedvük támad egy kis testmozgáshoz.

glamping-3

A luxus körülmények mellett megmarad a sátrazás és kirándulás nyújtotta szabadságérzés is, amely hozzásegíti az embereket a feltöltődéshez. Ha néhány napra búcsút intenek az internetnek is, akkor még inkább rá tudnak hangolódni a természetre, a társaikra, és saját magukra. A luxus sátor további előnye a hagyományos szállodákkal szemben, hogy a vendégek az embertömeg elől is el tudnak húzódni. A kemping közelében csak azzal a társasággal találkoznak, akikkel érkeztek, így értékes időt tudnak tölteni egymással. Egy szállodában előfordulhatnak hangos szomszédok, illetlenül viselkedő reggelizők, vagy rossz időpontban bekopogó takarítók – glampingezés közben viszont csak a szeretteik veszik körül őket.

A glamping egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és Magyarországon is egyre növekszik rá az igény. Kínálj vendégeidnek egy alternatív, trendi és különleges kikapcsolódási formát, a testmozgási lehetőségeket pedig biztosítsd könnyen elhelyezhető, kis helyigényű wellness eszközökkel.

Wellness eszközök

Tipptár