Aria Hotel Budapest***** - Harmony Spa

A zene szerelmeseinek tervezett luxus boutique szálloda a New York-i Library Hotel Collection tagjaként 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit a Belváros szívében, a Bazilika mellett a Hercegprímás utcában.

A Spa fitnesz részlegét a Technogym ARTIS termékcsalád berendezéseivel szereltük fel. A fitneszteremben két ARTIS Run, egy ARTIS Recline és egy ARTIS Synchro kardiovaszkuláris gép mellett elhelyezésre került az ARTIS állítható padja az erősítő edzésekhez, valamint szabad súlyok.

738_pic1_n

Az Aria Hotel Budapest és a Harmony Spa a World Boutique Hotel Awards alkalmából elnyerte az Európa Legjobb Wellness Spa-ja 2015 címet (the Best European Wellness Spa 2015 ). A World Boutique Hotel Awards azért is különleges esemény, mert nem a nagy, globalizált hotelláncok egyes szállodáit keresi, hanem az egyedi, eredeti és kreatív megvalósítású hotelek közül választja ki azokat, ahol az elegancia és a magas esztétikai minőség mellett a szolgáltatások is nemzetközi színvonalúak. A már eddig is számos elismerést begyűjtő Aria Hotel Budapest ezzel végérvényesen a világ vezető luxus boutique hoteljei közé került.

 

TOVÁBBI KÉPEK A PROJEKTRŐL:

738_pic2_n

738_pic3_n

738_pic4_n

738_pic5_n

738_pic6_n

Bizonytalan vagy, hogy milyen wellness megoldással színesítsd vállalatodat? Egyeztess velünk időpontot és látogass el legújabb bemutatótermünkbe:

Kapcsolat

Tipptár