Ikonikus, olasz elegancia otthon, egy karnyújtásnyira

Az elmúlt 30 évben a lakások berendezéséhez a Technogym nem csupán fitneszgépeket, hanem wellness megoldásokat nyújtott. Azzal együtt, hogy az évek során az egészségtudatosság és a kiegyensúlyozott életmód szerepe egyre fontosabbá vált, az otthoni fitnesz megoldások iránti igény is növekedett. Erre válaszul a Technogym megváltoztatta a fitnesz hedonista koncepcióját: az olasz márka a jóllét kiterjedt megközelítését kezdte követni. Ez mit is jelent pontosan?

A szemlélet lényege egy olyan életstílus, ami a testmozgást, egészséges étkezést és pozitív hozzáállást helyezi középpontba. Ezt az életstílust támogatja az ikonikus Personal termékcsalád, amely innovatív és designos berendezésekkel segíti elő a Technogym új fitnesz koncepciójának átérzését a felhasználók számára.

personal-line-2

Az olasz formatervező, Antonio Citterio munkájának köszönhetően a Personal megoldások nem pusztán gépek, hanem design berendezési tárgyak is egyben, amelyek gyönyörűen kiegészítik a belső tereket. A Personal Line-t olasz elegancia, kimagasló minőség, digitális technológia és egyszerű használat jellemzi. A berendezések kialakítása a legmagasabb szintű szaktudást tükrözi, ugyanis a formatervező az esztétikus design mellett a kifinomult anyaghasználatra is kiemelt figyelmet fordított.

Mindezek mellett, amikor egy ügyfél Personal fitnesz megoldást rendel, a Technogym lehetővé teszi számára, hogy felvegye a kapcsolatot belsőépítészekkel. A szakemberek segítségével az ügyfelek tökéletesen az otthonukhoz tudják igazítani a kiválasztott Personal berendezést, figyelembe véve a lakásban rendelkezésre álló tér nagyságát és stílusát.

 

Harmónia és wellness otthon

 

A Personal Line elősegíti, hogy a felhasználók otthonuk kényelmében tudják elérni a testi-lelki egészséget. A termékcsalád számos különböző wellness megoldást kínál mindazoknak, akik vonzódnak az elegáns design és a wellness életstílus iránt.

personal-line-3

A termékcsalád kardió megoldásai közé tartozik a Run Personal futópad, a Recline Personal háttámlás teremkerékpár, valamint a Cross Personal elliptikus tréner. Mindhárom berendezés biztonságos és hatékony kardiovaszkuláris edzésre ad lehetőséget, továbbá a Unity szoftvernek köszönhetően számos funkció is elérhető edzés közben, például meg lehet tekinteni saját filmeket és képeket.

A Kinesis Personal megoldások olyan funkcionális edzőgépek, melyek fejlesztik az egyensúlyt és a rugalmasságot, valamint erősítő edzésekre is lehetőséget nyújtanak. Az egyedülálló és sokoldalú tréningrendszer kulcsfontosságú eleme a Fullgravity, ami egy olyan szabadalmaztatott technológia, amely az ellenálláson alapszik. A Kinesis három különböző változatban kapható, és mindössze 1 m2 helyigénnyel rendelkezik.

Az erősítő fitnesz berendezések között szerepelnek a Power Personal megoldások, amelyek több mint 300 fajta gyakorlatot kínálnak erőfejlesztő edzésekhez. A Power Personal két elemből tevődik össze, egy Rack Personal állványból és egy Bench Personal padból, amely a Body Print technológiának köszönhetően maximális kényelmet biztosít.

personal-line-4

A Technogym által követett fitnesz koncepció, azaz a jóllét kiterjedt megközelítése nem csak a designt kapcsolja össze a testmozgással, hanem a csatlakoztathatóságot is. Ez azt jelenti, hogy minden Personal berendezés összekapcsolható a mywellness cloud-dal, a Technogym felhőalapú platformjával, amely elősegíti az edzésadatok nyomonkövethetőségét. Így akkor is figyelemmel tudod kísérni a fejlődésed, ha egy edzőteremben vagy szállodában használsz Technogym fitnesz berendezéseket és ott jelentkezel be a profilodba. Ráadásul könnyedén hozzáférsz a megszokott edzésprogramjaidhoz, valamint szórakoztató és kommunikációs célú applikációidhoz is.

Válassz otthonodba elegáns, hatékony és innovatív fitnesz megoldásokat – tekintsd meg az ikonikus Personal termékcsaládot:

Megnézem

Tipptár