Egy okos irodába presztízs edzőterem kell

Okos világot élünk: reggel bekapcsoljuk az okostelefonunkat, felcsatoljuk az okosóránkat, és ki tudja, hány okos eszközt használunk még, mire beérünk a munkahelyünkre. Már az épület és az iroda is lehet intelligens. A technológia segítségével új ajtókat lehet megnyitni a munkahelyi wellness tekintetében.

okos-iroda-presztizs-edzoterem-2

 

Az okos épületek és a munkahelyi wellness kapcsolata

 

A munkahelyi wellness elősegíti, hogy a dolgozók megőrizzék egészségüket, és elérjék a testi-szellemi jóllétet. Ebbe beletartozik az épületek emberi szervezetre, egészségre és közérzetre gyakorolt hatása is, méghozzá több szempontból.

Ha nem megfelelő a világítás, a munkavállalók látásromlást, csökkent tanulási képességet és rossz memóriát is tapasztalhatnak. Ezzel szemben az okos világítás a cirkadián ritmushoz igazodva ideális fényviszonyokat képes teremteni az irodában.

A légkondicionáló használata is rejt kockázatokat magában, ugyanis torok- vagy fejfájást, szemszárazságot, köhögést, vagy ízületi fájdalmakat is okozhat. Egy intelligens épületmenedzsment-rendszer erre is figyel: érzékeli többek között az irodai hőmérsékletet, a páratartalmat, a levegő minőségét és a szennyezőanyagok koncentrációját, és ez alapján optimalizálja a szellőztetést.

 

Presztízs irodába presztízs edzőterem illik

 

Egy olyan irodaépülethez, ahol ilyen magas színvonalú eszközök kapnak helyet, presztízsértékű edzőterem illik. Egy olyan edzőterem, ahol intelligens kijelzővel ellátott, modern berendezéseken tudnak edzeni a dolgozók.

okos-iroda-presztizs-edzoterem-3

Többek között a Technogym ARTIS berendezései egyenesen megkoronázzák a céges sikereket. Az ARTIS az élmény, a csatlakoztathatóság és a fenntarthatóság jegyében kínál testmozgási lehetőségeket, méghozzá személyre szabottan.

  • Fenntartható

Az ARTIS innovatív technológiát használ az energiafelhasználás csökkentésére, így egy fenntarthatóbb alternatívát biztosít. A berendezések a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik, ráadásul az így keletkezett többletenergiát képesek visszatermelni az elektromos hálózatba.

  • Csatlakoztatható

Az ARTIS berendezések csatlakoztathatók a mywellness cloudhoz, a Technogym felhőalapú platformjához, így személyre szabott megoldásokat képesek nyújtani a felhasználók számára. A vállalat bármely dolgozója saját edzésprogramot tud létrehozni az alapján, hogy melyek az egyéni wellness céljai.

  • Élményszerű

Az ARTIS pontosan meghatározott ergonómiai szabványoknak felel meg, így tökéletesen kényelmes használatot garantál. Az élményt fokozza a Unity konzol, amely számtalan szórakozási lehetőséget, köztük Netflix nézést és rádióhallgatást tesz elérhetővé.

Alakítsd ki a jövő munkahelyét és tedd rendkívül vonzóvá a legtehetségesebb szakemberek szemében. Vedd fel velünk a kapcsolatot és igényeld díjmentes konzultációnkat!

Díjmentes konzultáció

Tipptár